tiistaina, syyskuuta 02, 2014

Suomi Nato-liittoon ohi eduskunnan - vastoin kansalaisten enemmistön valintaa "isäntämaasopimus"Nato-sopimus?

Kaikkien valheiden avulla?

Pohjatietoa:

I


Ulkoasiainvaliokunnan jäsen Tom Packalén (ps.) katsoi, että "puhutaan, mitä puhutaan, Nato on sotilasliitto Venäjää vastaan".

IIEuraasian geopoliitiikan iso kuva - Syy miksi USA on Ukrainassa

Dollarin asema maailman reservivaluuttana on heikkenemässä rajusti, johtuen mm. Venäjän ja Kiinan sekä Aasian maiden välisen kaupan siirtymisestä yhä enemmän pois dollaripohjaisesta hinnoittelusta ja eri valuuttoihin.

Tämä kaikki liittyy mm. Ukrainan kriisiin. Dollarin voisi pelastaa USA:n markkinoiden laajentaminen. Maailmasta ei vain enää löydy uusia markkina-alueita, joten ainoa keino on vallata niitä.

III
Nato-sopimuksen orjana Suomen rooli olisi vain palvella nato-kenraalia ja hänen päätöksiään "kriisitulkinnoissa". 
 
 " Naton komennossa olevat joukot voisivat toimia Suomessa rauhan aikana, kriisin uhatessa tai onnettomuustilanteissa. "
Naton joukot toimisivat Suomessa ollessaan Nato-komentajan alaisuudessa.Jos tämä todella ratifioidaan hallituksen valheiden suojassa kenralien allekirjoituksilla niin Suomi sidotaan Nato-liittoon ja Naton Suomen-tukikohtien tuomiseen selvällä liittosopimuksella - ellei hallitusta kaadeta tai ajeta nurkkaan nopeasti kansanedustajien toimesta.

Suomessa oikeistoministerit ja kenraalit ovat ohittaneet perustuslain vastaisesti ulkoasianvaliokunnan ja puolustusvaliokunnan.  

 

Haglund:
Nato-sopimus tehdään ensi viikolla - kriisin aikana Nato voi käyttää Suomea

Puolustusministeri Carl Haglundin (rkp) mukaan Suomi allekirjoittaa sotilasliitto Naton kanssa niin sanotun isäntämaasopimuksen ensi viikolla Naton huippukokouksessa  - IS


Ensi viikolla hallitus Arhinmäen, oikeistodemarien ja Soinin valheiden sekä puolueenjohtajien junttavallan avulla  allekirjoittaa salaisen isäntämaasopimuksen eli marssiluvan Natolle. Kuten 1939 natseille mm. Rytin ja Erkon toimesta. 

Lauantain Ykkösaamussa Alexander Stubb sanoi ikään kuin ohimennen, että "Suomi ei ole liittoutumaton maa".

Hallitus lupasi äänestäjilleen, että hallitus ei vie Suomea Natoon eikä edistä Natosopimuksia.

Tämä vaikuttaa vallankaappaukselta, jota kansanedustajat eivät tajua ottaa tosissaan.

Harhautus on niin selkeä että ihmiset eivät ymmärrä sopimuksen vakavuutta.

 • LISÄYS 

  * Ruotsi kyllä allekirjoittaa sopimuksen mutta vain esitykseksi eduskunnalleen
  , ilman ratifiointia

  - joten Suomen eduskunnankaan ei tarvitse ottaa vakavasti paperin allekirjoitusta eikä hallituksen vatimuksia radiohiljaisuudesta.  
 • Ruotsi maailman johtava aseviejä myös kriisimaihin kansantutotteeseen verrattuna - eikä silti ole järjestänyt omaa puolustustaan kuntoon teollisuuseliitin rikastuessa huimasti, joten Ruotsin tekopyhyys nousee kuin myrskypilvi sen nykyisen oikeistohallituksen vaatiessa Suomen liittymistä Natoon.  

  
Nato saisi sopimuksen ratifioimisen jälkeen päättää, milloin Suomi "tarvitsee Nato-joukkoja", vaikkapa turkkilaisia varuskuntia. Ainakin ilmatila avataan mahdollisen sopimuksen jälkeen viimeistään 2016 täysin merkitsemättömillekin natokoneille ja CIA:n uusille kidutuslennoille ja suomalaisten laajemmalle vakoilulle.

On mielenkiintoista, että puolustusministeriö ensin antoi lausunnon, että salainen sopimus "versiona" ensimmäisenä allekirjoitetaan salaisesti toukokuussa mutta sitten epäsuorasti viestittää, ettei sopimusta ole allekirjoitettu. Hävytön salaliitto demokratian pilkkana. Mitä kenraalit ovat allekirjoittaneet?  
  
Tämä on viimeinen niitti itsenäisyyden tuhoamiselle jos ei poliittinen myrsky nouse ja heti.

 • Media on hämännyt ihmisiä täydellisesti vähättelemällä armeijan Nato-mukauttamista ja sotilaiden aivopesua Amerikan sotiin mm. Afganistanissa, kymmeniä "harjoituksia" ja kenraalit ovat saaneet rauhassa toimia vastoin perustuslakia politisoidessaan armeijaa ja tehdessään poliittisia puhdistuksia Stalinin tyyliin nostaessaan vain natomyönteisiä upseereja.
 
Juuri tämänkin takia media pauhaa täysin merkityksettömiä poliittisia kuohuja, jotta isot poliittiset vedätykset ja salaliitot menisivät läpi.

 Virallinen vasemmisto eli arhinmäkeläiset ovat hiljaa vaikka maakuntien työläiset halveksivat kokoomuksen jalkojenjuuressa kiehnäävää jetset-vasemmistoa.
 • Arhinmäki väitti, että hän ei ole hallituksessa kuullut mitään Nato-sopimuksen  valmistelusta vaikka Yrttiahon ym mukaan Paavo on tiennyt selkeästi kenraalien ja puolustusministeriön vaatimasta Nato-liittovalmistelusta ministereille  ILMAN EDUSKUNNAN PÄÄTÖSTÄ ja valehtelee nyt puolueen jäsenille leikkien viatonta.
        
  
Puhuivatko poliitikkosi tästä hallitusneuvotteluiden jälkeen - eikö selkeä suomenkielinen viesti ja hallitussopimus ollut että Suomi ei lähenny Natoa?

      Ota yhteyttä poliitikkoosi. Nyt.

Eduskunta siis ohitetaan ja eduskunta ei tajua että Suomen puolueettomuus tuhotaan 100% kenraalien salaisilla sopimuksilla .

II

Isäntämaatuki kirjoitettiin nyt salassa mutta  hallitus vetoaa että eduskunta on mukamas sen hyväksynyt jo 2002.

Natolle annetaan nyt oikeus määrittää milloin on kriisi ja mitä Nato haluaa Suomessa tehdä jopa veronmaksajien suomalaisella armeijalla ja Suomen maaperällä Naton kriisitarpeen mukaan.

Suomi liitetään Naton maa-alueeksi tällä marssiluvalla.

Uskomatonta.
Tuntematon teksti muka päätetty 12 vuotta sitten?
III
Valtamedia turvautuu valheeseen.

Ruotsin eduskunta ei ole päättänyt Nato-liittoa, "isäntämaasopimuksen" salaisesti muotoiltua marssilupaa Natolle - eikä päätä kuukausiin vaikka IL valehtelee otsikoissaan  

    Ei siunaa nyt  koska eduskunta käyttää siellä perustuslainmukaista säädäntävaltaa.

Ruotsissa on vasemmistolla vahva nousu ja oikeisto daivaa rankasti joten tämä Ruotsin Nato-liittosopimus ei ole lainkaan varma.  

II


Haglund ja Nato-leikeissä juoksevat kenraalit ovat saaneet koko hallituksen ja puolueiden puolueenjohtajat uskomaan, että 2002 saatu lupa "valmistella" kumppanuutta tarkoittaa nyt samalla lupaa allekirjoittaa samantien salassa valmisteltu Nato-liitto Naton oikeuksilla suorittaa sotilaallinen invaasio Naton oman kriisitulkinnan mukaan. Mielipuolista vallankäyttöä ja järkyttävää alistumista kansanedustajilta.

Kansanedujat nukkuvat, kun taas Ruotsissa eduskunta aloittaa vasta nyt avoimen kädenväännön demokratian mukaisesti.
 


III

  
Meillä pakotepäätöksiä pakoileva hallitus vaatii Haglundin suulla oikeutta muuttaa ulkopolitiikkaa ja perustuslakia, nopeasti ilman eduskuntaa,  verhojen takan salaisesti valmistellulla sopimuksella

ja alistaa Suomi Naton sanelemalle liittosopimukselle ja Naton varuskunnille ilman eduskuntaa.  

Perustuslain mukaan eduskunta päättää lakimuutoksista ja nyt ajetaan sopimusta, jolla vieras valta ottaa oikeuden päättää sotilaiden, tukikohtien, aseiden, ohjuksien ja vakoilulentokoneiden lähettämisestä Suomeen perustuslain vastaisesti.  
Törkeästi tosiasioita ja todellisuutta väärentävä valtamedian otsikko - kuin jatkosodan aikana oikeiston sensuroima Suomi.
Keskiviikkokerho on sopinut linjaukset kuinka taivutella ja hämmentää kansalaisia.
  
IL Otsikko antaa suoran mielikuvan että Ruotsin päätös olisi jo valmis ja sen eduskunta olisi jo päättänyt asian mutta ei ole. Siellä hallitus ei riko perustuslakia. 
 

 • Suomessahan hallitus on ilmoittanut että se ei anna eduskunnan äänestää vaikka tämä on suurin ulkopolitiikan muutos 23 vuoteen.
 • Se, että sopimus julkaistaan vain pari päivää ennen ja suomalaisia vaaditaan alistumaan nopealle aikataululle on silkka demokratian murhaa ja hyväuskoisten suomalaisten hämmennyksen hyväksikäyttämistä. Totalitarismista tuttua shokkivaltaa. Alistukaa, alamaiset. Demokratia ja moraali ei merkitse mitään eliitin ja oikeiston jumalalle, vallalle. 


Miettikää minkä propagandan kohteena te olette olleet. 
Ja tulette olemaan. Olette alistettuja oikeiston salaliitolle.

Ja kansanedustajat keskittyvät vain laskemaan naistenlehtein haastatteluissa omaa eläkettään ja joka toinen vuosi nousevaa palkkaansa ja mahdollisuuksiaan päästä europarlamenttiin.
 

Kansalaisaktivismia, tässä, kansalainen.  Lähettäkää heti tai  viikonlopun aikana:

1) tutkintapyyntö
osoitteeseen  suojelupoliisi@poliisi.fi ja kirjeitse

    sekä 

2) Oikeuskanslerille Selvityspyyntö

http://www.oikeuskansleri.fi/fi/kantelu/kantelulomake/

 
--


   1)

(Nimesi)     TUTKINTAPYYNTÖ

(Postiosoite)
(Postinro ja postitoimipaikka)
(Puh.nro) (päiväys)

Suojelupoliisi
Ratakatu 12 PL 151 00121 Helsinki

Tutkintapyyntö esitutkintaviranomaiselle:

Pyydän tutkimaan, ovatko pääministeri Alexander Stubb, valtiovarainministeri Antti Rinne, ulkoasiainministeri Erkki Tuomioja, Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Lenita Toivakka, kehitysministeri Pekka Haavisto, sisäministeri Päivi Räsänen, sekä puolustusministeri Carl Haglund syyllistyneet rikoksiin (erityisesti Suomen itsemääräämisoikeuden vaarantaminen sekä puolueettomuusmääräysten rikkominen), ja estämään mahdollisen rikollisen toiminnan jatkamisen.
Suojelupoliisi suorittaa rikoslain 12 (maanpetosrikokset) tarkoitettujen rikosten esitutkintaa, joten tutkintapyyntö esitetään sille.

Tutkintapyynnön perustelut:

1. Suomen itsemääräämisoikeuden vaarantaminen

Rikoslain 12 luvun 1 §:n mukaan se, tarkoituksenaan väkivaltaa käyttämällä tai sillä uhkaamalla taikka vieraan valtion sotilaallisen tai taloudellisen painostuksen tai tuen avulla

1. saattaa Suomi tai osa Suomea vieraan valtion alaiseksi,

2. irrottaa osa Suomea muusta valtakunnasta tai

3. muulla vakavuudeltaan näihin rinnastettavalla tavalla rajoittaa Suomen valtiollista itsemääräämisoikeutta tekee teon, josta aiheutuu sanotun tarkoituksen toteutumisen vaara, on tuomittava Suomen itsemääräämisoikeuden vaarantamisesta vankeuteen vähintään yhdeksi ja enintään kymmeneksi vuodeksi.

Lain perustelujen (HE 94/931) mukaan säännöksen kolmas kohta voi tulla sovellettavaksi, jos Suomen edustaja solmii vieraan valtion kanssa ilman asianmukaisia valtuuksia valtiosopimuksen, jolla Suomi liittyy valtioliittoon, sotilasliittoon tai valtioiden yläpuolella olevaan taloudelliseen järjestöön. Vakavuudeltaan alueluovutuksiin rinnastettavaa Suomen valtiollisen itsemääräämisoikeuden rajoittamista voi olla esimerkiksi se, että vieras valtio tai ylikansallinen organisaatio saisi käyttää lainsäädäntö-, toimeenpano- tai tuomiovaltaa Suomen alueella, taikka Suomen korkeimpien valtioelinten päätösten saattaminen riippuvaisiksi ulkovaltojen tai ylikansallisten elinten hyväksymisestä.

2. Puolueettomuusmääräysten rikkominen

Rikoslain 12 luvun 10 §:n mukaan se, joka rikkoo Suomen suhtautumisesta sotaa käyviin vieraisiin valtioihin annettuja puolueettomuusmääräyksiä, on tuomittava puolueettomuusmääräysten rikkomisesta sakkoon tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi.

Suomi pyrkii vakiintuneesti pysymään sotaa käyvien vieraiden valtioidenvälisten ristiriitojen ulkopuolella. Suomen suhtautumisesta sotaa käyviin valtioihin on määräyksiä puolueettomuusmääräyksistä annetussa asetuksessa (194/1963). Suomessa asuva tai muutoin Suomessa oleskeleva henkilö ei saa myötävaikuttaa siihen, että näitä puolueettomuusmääräyksiä rikotaan.

Ennen kaikkea puolueettomuusmääräykset kieltävät Suomen alueen hyväksikäytön sodassa. Lain esitöiden mukaisesti (HE 94/932) rangaistavaa on esimerkiksi sota-aluksen tai sukellusveneen luvaton tuleminen Suomen aluevesille, aluksen viipyminen Suomen aluevesillä kauemmin kuin on sallittua tai aluksen sotilaallisen varustuksen lisääminen Suomen alueella. Myös esimerkiksi Suomen käyttäminen sotatoimien tai tiedustelun tukialueena tai sotilaallisessa varustautumisessa on rangaistavaa. Vastaavasti tällaisten toimenpiteiden salliminen on rangaistavaa puolueettomuusmääräysten rikkomista.

3. Taustatietoja

Julkisuudessa esillä olleiden tietojen mukaan UTVA eli ulkopoliittinen ministerivaliokunta teki 22.4.2014 päätöksen solmia sotilasliitto NATO:n kanssa niin sanotun isäntämaasopimuksen. Julkisuudessa esillä olleiden tietojen mukaan kyseinen sopimus on muotoiltu siten, että se antaa NATO:lle, eli käytännössä Yhdysvalloille, oikeuden käyttää Suomen valtion maa-aluetta,
ilmatilaa ja aluevesiä sotatoimiin nimeltä mainitsematonta valtiota vastaan. Vallitsevan käsityksen mukaisesti tuo valtio on tietenkin Venäjä. Tämä sopimus aiotaan allekirjoittaa viikon 36 aikana.

Pyydän poliisia selvittämään, onko päätös ryhtymisestä isäntämaasopimuksen valmisteluun tehty oikeaa menettelyä noudattaen. Pyydän lisäksi selvittämään, ovatko sopimuksesta päättäneet tahot ja sen allekirjoittajaksi aikovat toimineet vaarantamalla Suomen itsemääräämisoikeuden, sekä rikkoneet laissa annettuja puolueettomuusmääräyksiä.

(aika ja paikka) (allekirjoitus)
(nimenselvennys)ja muista myös2) Oikeuskanslerille Selvityspyyntö

http://www.oikeuskansleri.fi/fi/kantelu/kantelulomake/

- käytä ylläolevaa teksti myös siihen haluamallasi tavalla tms.

"
Pyydän tutkimaan, ovatko pääministeri Alexander Stubb, valtiovarainministeri Antti Rinne, ulkoasiainministeri Erkki Tuomioja, Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Lenita Toivakka, kehitysministeri Pekka Haavisto, sisäministeri Päivi Räsänen, sekä puolustusministeri Carl Haglund syyllistyneet rikoksiin (erityisesti Suomen itsemääräämisoikeuden vaarantaminen sekä puolueettomuusmääräysten rikkominen), ja estämään mahdollisen rikollisen toiminnan jatkamisen.
"


tms

-----Oikeiston politiikka tuntuu olevan vain jatkosodan revanssipolitiikkaa, oikeiston ylpeyden  psykoottista palautuspolitiikkaa.

Katkeruutta kun ei Hitler ja natsipankkiirit  onnistuneet Barbarossassa ja kun Ruotsi ei välittänyt Suomesta lainkaan Suomen sodassa.
IV


Ukrainan kriisi ei muuta Nato-kantoja: 

enemmistö vastustaa yhä

http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/ukrainan-kriisi-ei-muuta-nato-kantoja-enemmisto-vastustaa-yha/658283/IS: Suuri osa kansanedustajista vastustaa Nato-jäsenyyttäPiilotettu politiikka
Mitä kuuluu isäntämaasopimus?Vasemmisto makaa kuin kuollut lahna ja demarien julkkispoliitikot saavat julistaa jo rauhassa julkisesti, että SDP ei ole vasemmistolainen puolue.

Keskusta valitsi itselleen NSA:n kanssa salaisia sopimuksia tehneen miljonääri-asekauppiaan puheenjohtajaksi.  
Arhinmäki tietysti nyt sopimuksen paljastuessa yrittää esittää Nato-vastaista ollakseen vasemmistokelpoinen.

Kansa vain ihmettelee hiljaa, mitä tapahtuu, kun poliitikot ovat ylpeitä vaalivalheistaan. Vasemmistoliitto - Vasemmistonuoret Viva -  Helsingin Vasemmisto? Mikä maksaa? Ahneus ja pelko?
Hallitusministerit vetoavat siihen että eduskunta on mukamas sen hyväksynyt jo 2002. SDP ja vihreät on mukana nyt Suomen itsenäisyyden lopettamisessa juuri kuten RKP ja kokoomus haluavat rahaeliitin tahdon mukaan.  

Suomi liitetään Naton maa-alueeksi tällä marssiluvalla. Sopimuksessa Nato määrittää milloin se tulee Suomeen "hoitamaan kriisiä". Kuten Kiovassa: CIA oli kaksi vuotta valmistellut kriisin synnyttämistä paikallisten natsipuolueiden kanssa yli 3500 miljoonan euron budjetilla. Mitä Venäjä mahtaa tehdä
kun Nato pystyttää turkkilaisille ym sotilaille tukikohtia Suomeen? 

Hallitusneuvotteluissa 2011 sanottiin ja allekirjoitettiin että tämä hallitus ei vie Suomea Natoon mutta tämä oikeiston ja kenraalien valmistelema suora marssilupa on täydellinen liittosopimus ja alistumissopimus - kuten oli natsien kanssa 1939.

 • Salainen toiminta ja valmistelu on aina vallankaappaus ja demokratian poistamista.

  Suomalainen oikeisto Mannerhiemin ja Erkon avulla valmisteli jo 1935 natsien kanssa salassa sopimukset rotuopille Barbarossa-sodasta eikä suostunut liittoutuneiden vaatimuksiin sanutua irti Saksasta.

  Oikeiston salaiset sopimukset ja yhteistyö natsien kanssa 1935 talvisodan syynä:

  http://www.kolumbus.fi/r.katajaranta/talvisota.html

   

  Sopimuspaperi paljastaa: 

  ''Isäntämaasopimus'' tekee Naton komentajasta Pohjolan isännän

  Isäntämaasopimuksen mukaan NATO:n komentaja kirjoittaa HNS-vaatimuksen Suomelle heti kun tarvetta sotilaalliselle toiminnalle on nähtävissä. On huomattavaa, että HNS-sopimusten mukaan sotilaallisten aloitteiden tekijäksi tulee NATO.  

  Suomen alueen ja infrastruktuurin alistaminen NATO:n sotilaallisille kampanjoille ja operaatioille on kiistaton fakta, kun Suomen hallinnon on ensi viikolla tarkoitus allekirjoittaa "Yhteisymmärrysasiakirja" (Memorandum of Understanding, MOU) antaen poliittisen valtuutuksen "Isäntämaasopimukselle" (Host Nation Support, HSN).

  Kun poliittinen sopimus (MOU) on allekirjoitettu NATO:n huippukokouksessa Walesissa ehkä yhdessä Ruotsin kanssa, sen tulkintaoikeus siirtyy HNS-sopimukseen kirjatusti NATO:n päämajalle. Koska NATO pitää MOU:ta poliittisesti sitovana, tulee lännen valtaliitosta näin Pohjolassa tapahtuvien sotilaallisten toimien isäntä.
    
  Suomen valtamedia ja lännen masinoimat "asiantuntijaorganisaatiot" (mm. UPI ja MPKK) ovat tehneet NATO:a kannattavien poliitikkojen kanssa täyden päivätyön harhauttaakseen suomalaiset sitovan NATO-sopimuksen piiriin. Mistään "hernekeiton tarjoamisesta" NATO-joukoille ei ole kysymys, kuten hahrauttavasti uutisoinnista oli luettavissa.
  http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=11538

Perinteet. Suomi liittoutuneita vastaan II maailmansodassa - hävijänä natsien joukossa.

Ei kommentteja: