sunnuntaina, syyskuuta 07, 2014

Euroopan talous sodankäynnin todellisena kohteenaAusterity has failed. But its defenders are willing to claim victory on the basis of the weakest possible evidence: the economy is no longer collapsing, so austerity must be working! But if that is the benchmark, we could say that jumping off a cliff is the best way to get down from a mountain; after all, the descent has been stopped.
Europe’s Austerity Disaster 29/09/2014 by Joseph StiglitzEurooppa ei ole Putinin hyökkäyksen kohteena.
Eurooppa on läntisen talouseliitin saalistuksen kohteena.

   Mistä on kyse?
    1.    Amerikka keksi uuden kauppasodan.
    2.    EU:n eurojuntta Brysselissä innostuu Amerikan keksimästä kauppasodasta, johon Amerikka ei osallistu.
    3.    EU on amerikkalaisten pankkien keksintö.Kuulostavatko kolme virkettä järjettömiltä?

Sitä ne ovat kirkkaasti mutta media myy ja markkinoi meille tätä Euroopan tuhoamista ”demokratian taisteluna”. Menestyksellisesti. kansanedustajatkin täysin ulalla todellisuudesta ja taloudesta taloussodan kannattajina.
 
Amerikka on tosiaan lisännyt kauppaansa Venäjän kanssa kuihduttamalla samalla kauppasodalla Eurooppaa (kuten Kuubaa), samalla kun EU-maiden eliitti on innostunut vähentämään tuotantoa ja kirkuu CIA:n käsikirjoittamaa Ukrainan ”kriisiä” - vahvistamaan dollaritaloutta Ukrainan liittämiseksi dollarikeskuspankkeihin.

Tämä on sitä matalan intensiteetin sotaa, josta kiinalaiset soteteoreetikotkin kirjoittivat 3000 vuotta sitten.

             Katso oheista kaaviota
 Eurooppa on ansassa, jota perustellaan ideologisesti nyt kauppasotana Venäjää vastaan ”kauppasaarrolla” Venäjän "opettamiseksi". CIA nosti tuhansilla miljoonilla dollareilla Kiovan Juntan valtaa ja juntta lopetti demokratian aseellisella vallankaappauksella ja terrorilla - ja tämän tukeminen on Euroopan tärkein kauppapoliittinen tehtävä?Miksi Amerikka ja Kiina, varsinkin maaton pörssi-ideologiaa eli uusliberalismia toitottava pörssieliitti hyrisee tyytyväisyydestä Euroopan heikentämiseksi?
 
Lisää valtaasi heikentämällä muita.
Tee itsesi tarpeelliseksi tekemällä muut riippuvaisiksi. Vaikka vain saduilla ja EU-uskonnolla.

Eurooppa toimii nyt "EU":na vain dollarin tukena ja Amerikka haluaa heikentää Eurooppaa. Kiinallekin tämä sopii mainiosti sillä teollisuuden ulkoistaminen pois superinnovatiivisesta insinöörien Euroopasta Kiinaan merkitsee Kiinalle myös sotilaallista valtaa ja rahaa, valtavasti rahaa - pois imettynä Euroopasta.
 
Pörssieliitti on sijoitanut paljon rahaa teollisuuden ulkoistamiseen pois Euroopasta, siksi se ei halua enää vahvoja valtioita ja valtioiden omaa vakaata talouspolitiikkaa omalla sääntelyllä ja omalla vauraudella.
 
 Tämä on nollasummapeliä, johon tyhmät eurooppalaiset ovat suostuneet pankkien käsikirjoittaman EU-utopiavalheiden takia. "EU on rauhanprojekti". Ei.

EU-eliitti toimii vain pörssiellitin strategian hyväksi eli Euroopan heikentämiseksi.

Sääntely, yhteiskuntasopimus, varakkaiden verotus ja demokratia poistetaan
- ja pörssi pumppaa veronmaksajilta "pankkitukina" rahaa paratiisipankkeihin suereliitille.  

Eurooppaa ajetaan kaaokseen, jotta pörssileiitin vallankaappausta ei huomattaisi Ukrainan kriisi on täysin keinotekoinen.  

                                                        Hajota ja hallitse. • Jos luet aitoa historiaa, niin eliitti käyttää sodansytyttämistä aina velkaongelmien ratkaisuun - kanaalaiset maksavat verellään ja veroillaan eliitin velkojen uudelleenjärjestelyt ja sotabisneksen.  I ja II MS olivat eliitin rikastumisretkiä. Esim Audi ja Mercedes Benz rikastuivat orjilla, Dr Oetker ja ruotsalainen elitti rikastuivat miljoonien ihmisten orjatyöllä ja miljoonilla ruumiista kiskotuilla kultahampailla.
 

Eliitti valmistelee parhaillaan liittovaltiota eli eliitin diktatuuria dollarin sotatalouden vahvistamiseksi ja Euroopan lopuliseksi alistamiseksi.

     YLE: EU:n ja Goldman Sachsin liitto
 • -- Vaikutusvaltaisin "goldmanilainen" EU:ssa on tällä hetkellä euroalueen keskuspankin EKP:n pääjohtaja Mario Draghi. Hän toimi pankin tytäryhtiön Goldman Sachs Internationalin toimitusjohtajana ja hallituksen varapuheenjohtajana 2002–2005. Goldmanilta Draghi siirtyi Italian keskuspankin johtoon ja sieltä 2011 EKP:n ykköseksi. Juuri ennen Draghin tuloa Goldmanille pankki auttoi Kreikkaa piilottamaan valtionvelkojaan virallisista tilastoista johdannaissopimusten avulla. Kun piilottelu tuli julki, Draghi kiisti tienneensä asiasta.

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/05/05/eun-ja-goldman-sachsin-liitto

Esko Seppänen

- Ruotsin porvarihallitus, joka on ensi viikolla häviämässä Ruotsin vaalit, päätti lähes vihoviimeisenä tekonaan allekirjoittaa Naton isäntämaasopimuksen eilen Naton huippukokouksessa. Koska Ruotsin hallituksen päätös oli yllätys, soitin ystävälleni Jonas Sjöstedtille, joka on vasemmistopuolueen puheenjohtaja ja kysyin, mitä nyt tapahtuu.
Hän sanoi, että asia tulee Ruotsissa uuden eduskunnan käsittelyyn ja että ainakin vasemmistopuolue ja vihreät vastustavat sen hyväksymistä. Ne molemmat saattavat olla silloin hallituksessa.
Nostan esille asian periaatteellisen puolen: asia tulee Ruotsissa valtiopäivillä parlamentaariseen käsittelyyn, mutta Suomessa niin ei näytä tapahtuvan.

Tämä on merkittävä ero Suomen ja Ruotsin välillä parlamentaarisen demokratian toimivuudessa.

Sotaa?
Eduskuntamme hinkuamassa sotaa?


Kiovan juntta on läntisten sotakerhojen luoma kriisinteko-juntta.

Eliitin sota on aina vain eliitin luoma sota, I maailmansotakin luotiin estämään kulttuurin voimakas vapautuminen ja eliitin kontrollin haihtuminen. Nyt halutaan estää EU-juntan ja pankkiirien vallan haihtuminen hulluun Kiovan juntan avulla.  

Nato ei ole demokratiaa CIA:n apulaisena vaan sodan ihailijoiden ja eliitin apulaisten projekti. Jürgen Elsässer Saksan alistamisesta Amerikan pörssieliitin sotaan 

https://www.youtube.com/watch?v=-OpKH9V1jw4

Amerikka kiihottaa sotaa ja vöryttää aseita Kiovan juntalle:
 • - NATO to Ship Weapons to Kiev — But Don't Call it Escalation...

Kaavio:

The weekend's headlines reeled from the collapse in global manufacturing PMIs and with them the last best hope for the world's economies to reach escape velocity all on their own. However, there was one nation that did not plunge... there was one country whose growth (based on the soft survey data) is at 10-month highs. Perhaps this is the chart that President 'we need moar sanctions and costs' Obama does not want Angela 'umm, wait a minute' Merkel to see...

Since sanctions began the plunge in Euro-Area PMIs has been commensurate with the rise in Russia's (oh and according to survey-data, US is as good as it has ever been)...

http://www.zerohedge.com/news/2014-09-02/chart-obama-does-not-want-merkel-see


Onko hauskaa?
Onko suomalaisilla todellakin hauskaa:
 • Ministeri jakaa ”Putin-juustoja” Brysselissä

  Maa- ja metsätalousministeri Petteri Orpo (kok) muistuttaa EU-kollegojaan maitotilallisten ahdingosta lahjoittamalla heille Putin-juustoja. Asiasta kertoi ensimmäisenä Yle verkkosivuillaan.

    http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014090618634946_uu.shtml
 • Suhdannesumu
   

Suhdannesumu - Talouskriisin harkittu filosofia

  Kuinka eliitin verohelpotusralli aiheuttaa sotien ja valtioiden romahduksen Euroopassa 

1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Stubb EU-pakotteista: - Suomi tukee pakotteita – aikataulu haasteellinen

Eliitin fanatismi on jo esillä.

Oikeiston jatkosodan ikuinen unelma Suur-Saksan apupoikana - itsetuhon apostolit talvisodan uhriajatteluun suostuville suomalaisille.

Herätys?

http://yle.fi/uutiset/stubb_eu-pakotteista_suomi_tukee_pakotteita__aikataulu_haasteellinen/7459354