keskiviikkona, lokakuuta 01, 2014

Erkki Tuomiojan muistelmat; Kuin olisin CIA:n agentti

Täydellisen soluttautumisen opas ja puolueen sabotointi.


Monella taholla suomalaisille annetaan käsikirjoitettua "viestiä" että vastarinta on toivotonta, "Ei ole vaihtoehtoja". 

Laaja mediaoperaatio keskiviikkokerhon hallinnoimana, osa 56948:
  • "Tuomioja pilkkaa muistelmissaan puoluetovereitaan"

Tuomioja toteuttaa operaatiota kaikin tavoin kun hallitus haihtuu alta - aivan kuin olisi CIA:n lista-agentti.   Tuomioja näyttää selvästi haluavan että SDP ei pääsisi hallitukseen seuraavalla kaudella ja että varsinkaan uudistuksia puolueessa ei tapahtuisi. Vaan vain pelkoa ja vapinaa ja vallanhimon peliä.

Tuomioja ei tunusta totaalista humanistisen vasemmistolaisuuden hylkäämistä Tannerin aloittaman CIA-yhteistyön myötä.  (googlaa)
 

Täysin väärän kokoomus-RKP-SDP:n EU-politiikan ja pankkiirien suunnitteleman eurokatastrofin sekä rahastamisen tunnustamista ei saa tapahtua demarieliitin mielestä. 
  
Vanhat demarit tuhoavat SDP:n luotettavuutta niin nopeasti kuin pystyvät ainakin eurojuntan ja kokoomuksen mieliksi. Salailua, valehtelua, epätoivoa, väärän toivon levitystä, kokoomuksen tukemista, teot vastoin puheita. 

Median normaalia häpäisypuhetta demareista, jotta luodaan kuva lukijoille, kuinka demarit pidetään alistettuna oikeistomediassa:
"Tuomiojan päiväkirja tarjoaa näköalan SDP:n helman alle."II

Näyttää tosiaan siltä että CIA:lta vähintään 20+ vuotta rahaa saanut SDP ei voi mitenkään uudistua ja palata työläisten solidaarisuuden linjalle ennen kuin kaikki on tunnustettu ja paljastettu CIA-rahoituksesta.


Miksi SDP:n kenttäväki ei vaadi selvitystä CIA:n lahjonnasta?

Eihän puolue voi olla uskottava ilman selvitystä. 
Ketkä hyötyivät? Mitä ehtoja CIA lateli? Käytettiinkö CIA-rahaa lahjontaan demarienkin omasta toimesta? Kuinka CIA on kouluttanut ja suggestoinut demarijohtoa?
 
Ketkä karkoitettiin puolueesta CIA-rahoituksen vastustajina?
Ketkä rahaa kuljettivat? Onko CIA-rahaa jäljellä "sijoituksina"?
Millä muilla tavoin CIA-kiristi SDP:tä? Samoin olisi tunnustettava, oliko SDP:ssä muun maan agentteja, ketkä kuuluivat Itä-Saksan tiedustelupalvelun agentteihin.III

CIA rakensi Helsinkiin CIA-vakoilukeskuksen suurlähetyston viereen.

Onko hallitus antanut asiasta lausuntoa? Ei. Tietävätkö suomalaiset? Eivät. Miksi puolueet vaikenevat Suomen sotilaallisesta alistamisesta Natolle ja Amerikalle? Siksi.Vedettiinkö valokaapelit suoraan Suomen runkoverkkoon?
Nato aloitti eurooppalaisen terrorismin:

  • European Parliament resolution concerning NATO Gladio

On November 22, 1990, the European Parliament passed a resolution condemning Gladio, requesting full investigations – which have yet to be done – and total dismantlement of these paramilitary structures.

In 2005,the first academic examination of Gladio was published by Swiss historian Daniele Ganser. Mr. Ganser, as of 2010, is a Senior Researcher at the Center for Security Studies at the Federal Institute of Technology in Zurich, Switzerland. His book, NATO's Secret Armies: Operation Gladio and Terrorism in Western Europe, is a documented study of how Gladio operated
- Wikisource has original text related to this article:
European Parliament resolution on Gladio

::

  Demarien metafyysinen läpivalaisu:

Pockpicket
 
onkin von Baghin yllättävän hyvä kuvaelma, ideologinen essee lyhytelokuvana, antifantasia elitistisestä antisankarista omassa messias-kuplassaan, egoa nostattavaa antielämää antitodellisuudessa arkielämän yläpuolella: rikkaan porvaripojan huonosta omastatunnosta fantasian moottorina suojaamassa ideologiselta heräämiseltä.
Antifantasian kautta kuvaillaan pikantti fantasmaprojekti, joka "suojaa" pikku elitistiä elämiseltä ja elämältä jumalaperspektiivin tai ensialkuun koomisen anti-messiaan roolin omaksumisella mutta joka näyttäytyy katsojille sitten painajaisissa yöllä aivan eri valossa.
Suomalainen eniten Kafkaa saavuttanut teos on juuri tämä kömpelöllä ja suttuisella ilmaisulla katsojaa ensin harhauttava lyhytelokuva.
Ilmaisun syvätaso on kuitenkin hurjassa jännitteessä,
jonka tämä insestisuvun myhäilevä, kömpelö nuori impotenssi anti-Oidipus saa aikaan kompuroivalla seikkailullaan todellisuuden kohtaamisen illuusiosta vahvistamalla. Huonolla omallatunnolla mässäilevä, eettisen seikkailun kiihkoa tavoitteleva ja neuroottisen kontrolloitua todellisuuskontaktia etsivä, eliitin toimet siunaava Harry Potter.
Viattomuuden antikristus, elitismin siunausta ja hegemoniaa luovasti vahvistava itsepetoksen suuri nuori von Münchausen - kilpailee Josef K:n kanssa epätodellisuuden kanssa painivana hahmona epätodellisuutta toimillaan samalla koko ajan vahvistaen. Oedipus paradoxus.
   

Yhteiskunnan rakenteisiin ei kosketa fantasiapaon filosofoinneissa Hegelillä sitä kiertäen mutta omaa sääliä ihaillaan ja hyvän tekemisen fantasiaa ihannoidaan kuin onanointia. Mitä on tämä huono omatunto päähenkilöllä? Köyhyys suorastaan kiihottaa lyhytelokuvan sankariperijää. Kuolleisiinsekaantuja ja ammattimainen hyväntahtoja ei elä todellisuudessa vaan toimii täysin ilman vuorovaikutusta eikä puutu eliitin puuhiin kuin Jeesuksen opetuslapsi, joka on saanut päähänsä pakkokastaa tai pakkotappaa tuntematon kokonainen manner. 

Proto-sosiaaliemokraatti-kompromissi-myötäilijä-ihmisen oiva kuvaus tai kuten Janne asian ilmaisee, Tuomiojan prototyypin kuvaus; kuinka eliitti-rauhanaktivistista tulee natokiiman korkein pappi.Kontrolli, sota ja mediasota


Jäähyväiset Afganistanille
Naton ISAF-operaatio Afganistanissa "lähestyy loppuaan". Asiantuntijat antavat tylyn arvion

Asiantuntijat uskaltavat jonkinverran tylyttää mutta ilmoitettu arvio kuolleista on aivan liian alakanttiin. Suojeltu CIA:n huumekauppa halvan huumeen pumppamiseksi mm Venäjälle Afganistanin lisäksi, stressi ja aliravitsemus pakolaisilla sekä ISAFin salaiset kuolemanpartiot ovat tappaneet vähintään 400000.   


   Hajota ja hallitse
Pyhä kolmiyhteinen eliitin suoja:

Korruptio "hyvä veli"

Sensuuri "hyvä veli"
Valtamedia "hyvä veli"#‎
TTIP‬ ‪#‎hallitus‬ ‪#‎politiikka‬ ‪#‎EU‬ ‪#‎Bryssel‬ ‪#‎SDP‬ ‪#‎kokoomus‬ ‪#‎vihreät‬

Ei kommentteja: