keskiviikkona, lokakuuta 08, 2014

Vihreät ja kokkarit valehtelevat Palmia:n "turvallisesta yhtiöittämisestä" - valtuusto äänestää

Kokkarien ja kokkarien vihreiden puolueliitti  valehtelee "turvallisesta yhtiöittämisestä":

  • "Ratkaisun ongelma on se, että valtuuston evästys ei sido yhtiötä millään lailla. Se tiedetään esimerkiksi Lahdessa, joka päätti vuonna 2008 ulkoistaa kiinteistöpalvelunsa vuoteen 2011 mennessä. Yhtiön hallitus kuitenkin päätti vaihtaa työnantajajärjestöä, ja yhtiö siirtyi alkuvuodesta 2010 jäseneksi Kiinteistöpalvelut ry:hyn. Noin 120 työntekijän työehdot heikkenivät selvästi. Nyt yhtiö on myyty kansainväliselle jättiyhtiö ISS:lle.


Sitten vedotaan yhtiön itsenäiseen toimintaan ja sen johtajien "vastuuseen", erilliseen tulosvastuuseen ja "näkemyksiin", "työrauhaan", jotta uusliberalistinen valtion ja demokratian tuhoamisprojekti jatkuisi  pörssi-ideologialle alistamisessa Bilderberg-salaliiton linjauksien mukaisesti. 
 

http://www.kansanuutiset.fi/mielipiteet/lukijoilta/3241339/yhtioittamisen-kupla-on-puhkaistava

"Helsingin kaupunginvaltuusto päättää 8. lokakuuta ehdotuksesta muuttaa iso osa kaupungin liikelaitos Palmiasta osakeyhtiöksi. Yhtiöittäminen koskisi siivousta, kiinteistöpalveluja, vartiointia ja osaa ruokahuollosta.

Palmia toimii liikelaitoksena hyvin eikä laki pakota pilkkomaan sitä. "


Demokratia ei toimi Helsingissä sillä valtuusto ei haasta oikeuteen virkamiehiä, jotka eivät tottele valtuuston päätöksiä. Seuraamme irvokasta näytelmää varsinkin Guggenheimin kohdalla ja kokoomus & RKP saa polttaa satojatuhansia euroja salaisilta tileiltä vuodesta toiseen lobatessaan Gugenheimia eli oikeiston kulttuuri-imperialismia. Poliitikko on "periaatteessa" vastuussa äänestäjille siitä että virkamiehiä erotetaan jos demokratian delegointia ei toteuteta.
   
 
https://twitter.com/JHLry/status/519742239065378817/photo/1

--Minne ihmeeseen RKP on unohdettu taulukosta?

 
RKP, kokoomus, keskusta ja vihreät. Elitismin jyrä jonka suolaksi hoipertelevat oikeistodemarit heittäytyvät kerjätäkseen itselleen eliitin statusta. Tuhoavat mitä tahansa.


Ei kommentteja: