maanantaina, lokakuuta 06, 2014

Kekkonen murhayrityksen kohteena MOT: poliittinen tilanne

Arvatkaa vain jos ampuja olisi ollutkin "vasemmistolainen" eikä sen hetken todennäköinen oikeistolaisen paheksunta-aallon kannattaja niin olisiko ampumistapausta salailtu.
 

Tähtäimessä UKK

  professori Keijo Korhonen:
  • ”Sota oli vielä aika lähellä. Menetykset olivat muistissa, ja oli avoimia, kirveleviä haavoja. Hyvin monet suomalaiset tunsivat, että meidät oli pakotettu ystävyyspolitiikkaan ja että Kekkonen – jonkinlainen maan kavaltaja – antaa periksi venäläisille”, Korhonen sanoo MOT:n haastattelussa.


CIA:n ohjaama oppi demareille ja "keskusta"kekkosille oli tuolloin että heidän täytyy näytellä nöyrää mm. Neuvostoliiton suhteen ja viedä happi aidolta vasemmistolta. SDP:kin siis sai miljoonia CIA:lta ja oppaita poliittiseen työläisten kaappaamiseen valevasemmistona.

Oikeat ammattiyhdistykset oli tuhottu 1930-luvulla  fasistisilla laeilla ja supon terrorilla (salaiset vankilat jopa kidutukseen ja mielisairaaloiden suljetut osastot). Suomessahan ei koskaan ole ollut poliittisesti "keskusta"puoluetta vaan vain naamioitunut oikeisto CIA:n asiamiesten opastamana.

Monet oikeistolaiset eivät tieneet poliittisen eliittinsä jekkusopimuksista CIA:n kanssa YYA-näytelmässä. 

Kekkosen ja Koiviston räikeän ylilyövä YYA-rakkaus oli siis vain mitä mainioin ase vasemmistoa ja demokratiaa vastaan. 

Oikeiston salaisen vallan täydellinen kulissi, joka haihtui heti kun Neuvostoliitto romahti USA:n kauppasodan taakan ja operaation  alla.

Kekkosella oli omat takataskuvasemmistolaiset mm Repo miinoittamassa vasemmiston toimintaa. Vieläkin löytyy ihmisiä, jotka eivät ymmärrä Kekkosen näytelmän täydellista suunnitelmallisuutta eivätkä Kekkosen sopimuksia CIA:n ja NATOn kanssa jotka ovat räikeässä ristiriidassa Kekkosen papillisen YYA-paatoksen kanssa. Kansa pidettiin nöyränä ja vasemmisto harhautettuna Kekkosen toimista.  Kaikki tutka- ym piuhat kytkettiin CIA:n ja NATOn keskuksiin Saksaan  vastoin YYA-sopimusta. 

On aivan selvää että vasemmisto oli silloin tyytyväistä kun Kekkonen oli laittanut kokoomuksen julkiset fasismin julistajat nurkkaan kyyhöttämään. Oikeistolaiset olivat ainoita jotka oluttuvissa julistivat että kekkonen on petturi. 
  
  •    Summa :: 
       
    Tavalliset oikeistolaiset kaduntallaajat eivät tajunneet eliitin peliä ja CIA:n punomaa strategiaa YYA-moralismista ja messuamisesta. Kekkonen julisti olevansa ainoa portinvartija ja demokratian olevan turhaa hänen tehtävänsä suhteen.   


     Jos ampumistapaus olisi paljastettu niin sen ajan julkinen tulkinta olisi ollut 100% että oikeistolaiset yrittivät tappaa Kekkosen. Vasemmistolla oli tilaa aivan uudella tavalla vaikka eivät tajunneet että SDP:n johto oli CIA:n ohjauksessa ja lahjomana


     Hyvin katkerat kaduntallaaja-fasistit ja kolmannen sodan odottajat olivat oikeistolaisia ja julistivat oluttuvissa Kekkosen niittaamista. Onhan kaikki mahdollista mutta jos ampuja oli poliittisesti ajatteleva niin vasemmistolainen ei olisi halunnut kumota vasemmiston silloista nousua 


Oikeistonuorten silloinen avoin viha YYA-politiikasta:
"Muistan itsekin lyseolaisena kuulleeni, kun yleinen toteamus oli silloin - italialaisen mambon mukaan - ”Hei mambo, tehdään Kekkosesta luuranko”."

  
II


    Mitä MOT ei kerro Kekkos-minihistoriikkisivulla

 
         http://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/10/06/kansan-vihan-ja-ihastuksen-kohde

 

    että Kekkonen oli äärioikeistolainen uransa alussa: 

a) perustamassa IKL:ää,

b) toimi liikkuvan teloituskomppanian johtajana sisällissodassa ja oli tappamassa yli 1000-3000 ihmistä,

c) toimi salaisen poliisin kiduttajana eli väkivaltaisena kuulustelijana sisällissodan jälkeen. Kaikki on uudessa historiantutkimuksessa todennettua.   

d) Kekkonen toimi natsien urheiluseuran värvääjänä mm. Ruotsissa ja oli ehdolla natsiurheilun johtajaksi
e) Kekkonen äänesti jatkosodan jatkamisen puolesta viimeisessä jatkosota-äänestyksessä eduskunnassa

f) Kekkonen harjoitti salaista ulkopolitiikkaa YYA-sopimuksen vataisesti ja veti piuhat Saksaan Suomen tutka ym asemilta Natolle ja CIA:lle  

  http://finnsanity.blogspot.fi/2014/10/kekkonen-murhayrityksen-kohteena-mot.html

 

III


Nyt kuuluu kuiskeita että Kekkosta yritettin ihan oikeasti tappaa puukolla:

"Kertoivat aikoinaan juttua, että tamperelainen liikemies Kalle Kaihari olisi iskenyt Kekkosta puukolla, kun tämä oli mennyt Kaiharin naismestoille. Kun Kekkonen samoihin aikoihin meni Sveitsiin hoidattamaan vatsahaavaansa julkaisi "Totuuden Torvi" niminen lehti runon josta yksi säe on jäänyt mieleen, se meni jotenkin näin: -Kulki Tampereen kaduilla kerran härkä, luuli selkäänsä saavan. Lääkäri totesi vain vatsahaavan."

http://finnsanity.blogspot.com/2014/10/kekkonen-murhayrityksen-kohteena-mot.html

  IVTässä nimenomaan oikeistolainen yritti tappaa Kekkosen kuten muut tuhannet unelmoivat.
Oikeiston historia on meikattu umpeen Suomessa. Historiasta ei välitetä. Venäjävihan taustalla on torjuttu ja käänteistetty Ruotsin kolonisaatio ruotsalaisten aatelisten kulttuurimuokkauksessa. 

Suomen Pankin osastopäällikkö, filosofian tohtori K. O. Alho saapui Valtioneuvoston linnaan 11. marraskuuta. Koska Alhon tiedettiin suhtautuvan vihamielisesti Kekkoseen ja Neuvostoliittoon, niin hänen uskottiin menneen etsimään silloista pääministeriä, joka ei kuitenkaan ollut työhuoneessaan. Tragedian päätteeksi Valmunen sai surmansa.

"Taka-Töölön verinäytelmäksi" ristitty tragedia herätti aikanaan paljon huomiota, mutta valtamedia ei yhdistänyt sitä Kekkoseen.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288747646787.html

V


Summarum


Tämän päivän ulkopoliittinen umpisolmu Kekkosen salaisen ulkopolitiikan seuraamuksena:

Nyt kun CIA:n lahjoman SDP:n ikinuori Tuomioja on saanut runnottua marssisopimuksen naton kanssa, nyt voi näytellä sovinnollista hyvin epädiplomaattisesti - Tuomioja kieltäytyi röyhkeästi puhumasta Venäjän ulkoministerin kanssa  kahdenkeskisistä asioista, Suomen aloittamasta kauppasodasta Venäjää vastaan

http://areena.yle.fi/tv/2408823


 
UKK
Yllätyspaketti Tukholmasta avain dollarivirtoihin

SDP hakeutui CIA:n rahahanalle jo 1949

JUKKA PARKKARI
Mikko Majander: Demokratiaa dollareilla – SDP ja puoluerahoitus pulataloudessa 1945 - 1954. Otava 2007, sivuja 348.
Valtiotieteen tohtori Mikko Majander aloittaa uuden tutkimuksensa lainaamalla Väinö Tannerin Messuhallissa 30.11. 1952 pitämää puhetta eräänlaisena mottona:
”Puolueemme puhtaassa vaatteessa pieninkin tahra näkyy räikeän suurena ja sen vuoksi luottamushenkilöiden moraalin on oltava kaiken epäilyksen yläpuolella.”
Majanderin kirjaa ei tarvitse lukea kovinkaan pitkään kun ymmärtää millaisen vitsin Tanner tuli murjaisseeksi.

http://www.kansanuutiset.fi/kulttuuri/kirjat/1827469/sdp-hakeutui-cian-rahahanalle-jo-1949
1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Miksi MOT ei kerro kekkoshistoriikkisivullaan Kekkosen äärioikeistolaisesta uran alusta vaikka ampujaa epäiltiin äärioikeistolaiseksi?
Hassua! MOT on mukana kekkoskultissa, "liian arkaluontoista". Eliittiä ahdistavaa ja kansaahan on säästettävä eliitin ahdistukselta?

Kirjoittakaa

- MOT-sivun palautteesen, miksi Kekkosen äärioikeistolainen menneisyys ja tausta valheellisesti pidetään piilossa.