sunnuntaina, lokakuuta 05, 2014

Pyhä sota - Arhinmäki Natoa lobbaamassa sotapappien maassa

Lisäys

Nyt kun CIA:n lahjoman SDP:n Tuomioja on saanut runnottua marssisopimuksen naton kanssa, nyt voi näytellä sovinnollista - Tuomioja kieltäytyi röyhkeästi puhumasta Venäjän ulkoministerin kanssa  kahdenkeskisistä asioista, Suomen aloittamasta kauppasodasta Venäjää vastaanTaas uusi kirja ja laaja tutkimus ev-lut kirkon kiihotuksesta natsi-Saksan valloitussotaan mukaan


 
Kirkko ei vieläkään myönnä tekojaan ja allekirjoitettuja sopimuksiaan fasismin puolesta jatkosodassa ja sisällissodassa sekä poliittisen rotuopin opetusta. Ideologinen itsepetos historian tulppana oikeiston talvisota-propagandan eli natokiiman kruunuksi. 

Ateistienkin verorahoilla ev-lut sotilaspapit ovat yhä vihkimässä sotilaita tappamaan Afganistanissa ja Maliin, Amerikan kolonisaatiosotiin yleisen armeijan arkipäiväisen nato-aivopesun lisäksi. 
     
      
    
Vasemmistoliitollakin on nyt täysi umpisolmu kun puolue sallii Nato-lobbarin jatkaa valehteluaan ja myyräntyötään puolueen puheenjohtajana 

  • - "Suomen turvallisuus- ja puolustusselonteko pitää liittoutumattomuutta mahdottomana.

      Tämän selonteon ovat allekirjoittaneet myös Vasemmistoliiton puheenjohtaja Paavo Arhinmäki ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Lapintie."

Arhinmäen suvun toiminta jatkosodan aikana voisi valaista Arhinmäen jatkamaa Venäjä-vihaa ja ideologisesti innostunutta sokeutta Kiovan natseille

Arhinmäki jatkaa Eljas Erkon ideologiaa ja Erkon salaseurojen natsien kanssa tehtyjä salaisia sopimuksia, joiden takia väitetään yhä  innokkaasti että Venäjä on Suomen vihollinen. 

Ihmiset eivät ymmärrä oikeiston ihastusta eliitin fasismiin koska eivät ymmärrä historiaa ja hitorian sensuorintia.
 

Ihmiset eivät usko kenraalien vallankaappaukseen Nato-kiiman aikakaudella - koska eivät tunne historiaa ja Mannerheimin uhkailuja mm. sisällissodassa ja 1919 lupauksia hyökätä Neuvostoliittoon.

Ukrainan tilanteesta suomalaiset eivät ymmärrä että Suomi on suuressa vastuussa Kiovan natsipuolueiden nousuun ja yhä jatkuvaan vallankappaukseen. Suomalaiset SS-miehet olivat siellä tappamassa yli 100000 ihmistä, ehkä 300000 Kiovan natsien avuksi. Lukumäärää on vaikea arvioida. 
 

  • World Jewish Congress against Ukrainian glorification of Nazis. [VIDEO]
Kolonisaatiosodat pörssiyhtiöiden puolesta Afrikassa laajenevat - toimittajat eivät puhu Suomen armeijasta pois luovutetuista, veronmaksajien rahoilla koulutetuista suomalaisista palkkasotilaista aivan kuin oltaisiin jatkosodan propagandan alla 
Australiassakin Amerikan aseistamien ISIS-terroristien varjolla ollaan jo sotatilalakien alla - pidätyksiä ilman syytteitä 

Asio welcomes proposal for 'coercive questioning' powers in security lawsNatsitkin voittivat vain terrorilla pelotevaltaa, jonka eliitin poliisi ja armeija sallivat. Eivät demokraattisesti ja lakien mukaisesti.

 


 
    • Jatkosota ja papillinen valta

"Papin valta perustuu yksilön sielun ”hallinnointiin”. Hän kykenee tarkastelemaan uskovan mielen ja sielun sisältöä suhteessa perimmäisiin kysymyksiin. Yhtä aikaa identiteetin kanssa muodostuu sekä oikeaan oppiin että pappiin perustuva tottelemissuhde. Papillisen vallan päämäärä onkin yksilön harjoittama itsen kontrollointi ja mielen perinpohjainen muutos, metanoia, siihen nojaten, miten saarnassa ja sielunhoidossa tähän johdatetaan.

Tilli käyttää käsitettä luterilainen metanoian politiikka kuvaamaan tilannetta, jossa pastoraalinen valta nivoutuu nationalistisiin tai valtion ajamiin päämääriin tilanteissa, joissa olemassa oleva poliittinen järjestys on uhattuna esimerkiksi juuri sodan vuoksi. Tällöin yksilön uskonnollinen identiteetti kudotaan osaksi valtion, isänmaan tai kansakunnan identiteettiä. Saarna ja sielunhoito puolestaan tukevat esimerkiksi juuri valtion auktoriteettia.

Väitös:  Papit kutoivat jatkosodan osaksi raamatullista pelastusdraamaa (Tilli)

 YTM Jouni Tillin valtio-opin väitöskirjan ”The Continuation War as a Metanoic Moment. A Burkean Reading of Lutheran Hierocratic Rhetoric”

http://www.vartija-lehti.fi/papillinen-retoriikka-ja-jatkosota/

" Lokakuussa väitelleen Tillin väitöskirja on kenen tahansa ladattavissa pdf-muodossa Jyväskylän yliopiston sivuilta. Lienee jonkinlainen tiedepoliittinen kukkanen, että näin kansallisesta aiheesta julkaistaan tutkimus englanniksi.

Kun tutkijalla ei ole suojanaan Suomen historian kaapua, iso osa kiinnostuneesta lukijakunnasta on tehokkaasti uhrattu ”tuottavuusnäkökulmille” ja ”urakehitykselle”. Tässä ollaan.
Jouni Tillin väitöskirja keskittyy pappien puheiden poliittiseen puoleen. Politiikan olemassaolo ei ole uutinen. Mielenkiintoista on lähinnä se, miten ja millä tavoin tämä ilmenee. Tilli keskittyy rintamalehtien ja muutamien julkaistujen sota-ajan kirjojen tarjoamaan aineistoon.TIEDOTUSVÄLINEILLE
Eduskunta 8.10.2014

Kansanedustaja Jyrki Yrttiaho esitti puolustusvaliokunnassa isäntämaasopimuksen eduskuntakäsittelyä

Ministeri Tuomioja pyörsi lupauksensa –

Valiokunnan enemmistö ei halunnut asiakirjaa täysistuntokäsittelyyn
Vasemmistoliiton kansanedustaja Jyrki Yrttiaho (vr.) esitti tänään puolustusvaliokunnan kokouksessa, että valiokunta vaatii Suomen ja Naton välillä syyskuussa solmitun isäntämaatukisopimuksen tuomista eduskunnan täysistuntokäsittelyyn ja valiokuntiin.
Isäntämaatukisopimuksessa Suomi lupautuu niin päättäessään vastaanottamaan alueelleen Nato-joukkoja, huolehtimaan niiden majoittamisesta ja ylläpidosta, materiaalin varastoinnista ja huollosta sekä logistisista palveluista (satamat, lentokentät, rautatiet, tiestö) ym..
Yrttiaho vetosi ulkoministeri Erkki Tuomiojan eduskunnan Ukraina-keskustelussa 2.9. 2014 antamaan lupaukseen tuoda asiakirja tavalla tai toisella eduskunnan käsittelyyn. Puolustusvaliokunnan kuultavana ollut ministeri Tuomioja totesi kuitenkin valiokunnalle, että hallitus ei tuo asiaa eduskuntaan. – Se on eduskunnan oma asia, lupauksensa pyörtänyt Tuomioja totesi.
-Saatuani ministeri Tuomiojan vastauksen tein puolustusvaliokunnalle ehdotuksen, että valiokunta vaatisi isäntämaatukiasiakirjan tuomista eduskunnan täysistuntoon ja valiokuntiin. Nostin esille sopimuksen ristiriidat Suomen lainsäädännön kanssa. Edellytetäänhän siinä suomalaisilta viranomaisilta lukuisia toimia, joihin voimassa oleva lainsäädäntö ei heitä velvoita. Aivan oleellinen asia on myös perustuslaillinen ristiriita, johon tunnettu ja arvostettu ent. EU-juristi ja kansanedustaja Jacob Söderman kiinnitti julkisuudessa huomiota. Söderman totesi 5.9. 2014 (Suomenmaa): ” Naton joukot toimisivat Suomessa ollessaan Nato-komentajan alaisuudessa. – Eli eivät siis kaikissa tilanteissa olisi Suomen puolustusvoimien johdossa ja valvonnassa, Söderman tulkitsee. – Jos näin on, se on asia, joka tulisi käsitellä Suomessa perustuslakivaliokunnassa. Tämä taas edellyttää että hallitus tuo sopimuksen vaikkapa selontekoasiana eduskuntaan, hän sanoo.”
- En saanut esitykselleni tukea. Olen erittäin hämmentynyt valiokunnan linjauksesta. Nato-isäntämaatukisopimuksen oikeudelliset kehykset ja perusteet jätettiin avaamatta. Tiukatessani sopimukseen oikeudellisia seikkoja valiokunnan aiemmassa kokouksessa oli puolustusministeriön virkamiehen vastaus, että emme ole juristeja, kansanedustaja Yrttiaho toteaa.
Tiedustelut:
Jyrki Yrttiaho

kansanedustaja
puh. 050 512 2959
s-posti: jyrki.yrttiaho@eduskunta.fi

Kontrolli, sota ja mediasota


Jäähyväiset Afganistanille
Naton ISAF-operaatio Afganistanissa "lähestyy loppuaan". Asiantuntijat antavat tylyn arvion

Asiantuntijat uskaltavat jonkinverran tylyttää mutta ilmoitettu arvio kuolleista on aivan liian alakanttiin. Stressi, suojeltu CIA:n huumekauppa halvan huumeen pumppamiseksi mm Venäjälle Afganistanin lisäksi ja aliravitsemus pakolaisilla sekä ISAFin salaiset kuolemanpartiot ovat tappaneet vähintään 400000.   


Hajota ja hallitseEntinen liittokansleri haukkuu länsimaita Krimin konfliktin hoidossa – "Putinin toimet täysin ymmärrettäviä, pakotteet pötyä"

Helmut Schmidt ryöpyttää länsimaita ja puolustaa Venäjän toimia Krimillä Die Zeit -viikkolehdessä. YLE

Ei kommentteja: