lauantaina, lokakuuta 18, 2014

Päätoimittajat rientävät auttamaan kokoomusta murhaepäilyssä

 
Näin päätoimittajat ohjailevat lukijalle uutisten tulkintaa emotionaalisesti ja ideologisesti oikeistolaisten hyväksi: heti käännetään kokoomukselle vahingollinen aihe elitiin näkökulmasta katsottavaksi, empaattisesti ja tunteellisesti eikä mässäillä - vaikka ns keltaisen lehdistön normityyliin olisi mässäiltävää. Lehdelle kaupallisesti hyödyllistä mässäiltävää ei nyt hyödynnetä poliittisen overdriven ja salaliiton takia (mm. oikeiston journalismia ohjaileva keskiviikkokerho).  

  
Syytöstä käännetään sääliksi emotionaalisella lypsämisellä ja asetelman valheellisella kääntämisellä. 

Katsokaa nyt tuota uutisen emotionaalista lypsykuvaa surevasta kokomuslaisesta. Milloin muuten välittömästi esitetään surevan puoluetoverin kuva rikosepäillyn yhteydessä?

Empatiaa ei osoiteta uhrille vaan "kokoomukselle" tässä manipulatiivisessa antiuutis-kampanjassa, jossa ei puhuta viharikoksesta ilmiselvän viharikoksen kohdalla. 

Emotionaalinen leimaaminen on ohjaavaa ohitulkintaa, säälin lypsämistä oikeistolle - aivan kuin oikeisto olisi tässä tapauksessa uhri eikä tekijä. Tämä ei ole journalismia vaan kirkasta propagandaa.

  • Kaiken lisäksi toimittajat eivät tee työtään. Tätä pitäisi kutsua viharikokseksi, sillä uhri on kokoomuksen taloussodan kohdemaan kansalainen. 
 
   

 II   Lisäys

 On aika tavalla itsetuhoista vallankäytön kohteilta, meiltä kansalaisilta, jos emme näe kuinka eritavalla päätoimittajat ja poliisi suhtautuvat kokoomkseen kuin vasemmistoon. 

Myös YLE ja MTV3 -sketsiohjelmissa vasemmistoon liitetään semanttisesti inhoa, eritteisiin liittyviä sanoja ja likaa ja itsehillinnän puutetta mitä ei oikeistolaisiin huumorin kohteisiin liitetä.

  •  Leimaamisen valta on korkeinta valtaa koska sillä kansalaiset saadaan inhoamaan eliitin vastustajia ja kansanvallan ajajia. Suggestiovalta, tulkinnan ohjaamisen valta.

 Kansalaiset eivät tässä semanttisessa ohjauksessa ajattele solidaarisesti vaan opetetaan kuin Pavlovin rääkkikoirat samaistumaan eliitin tunneliikahduksiin. Kekkosesta tehtiin massamediassa sensuurin ja dramaturgian avulla emotionaalinen populismin diktaattori, sankarijumala,  aivan kuten Mussolinista ja Stalinista. 
  • Putin vain matkii Kekkosen dramaturgiaa identtisin keinoin.

Pikainen uutisointi murhaepäilystä liitettiin iltasanomissa heti emotionaaliseen kuvaan toisesta kokoomusjohtajasta jolla lukijan tunnetilaa ohjattiin heti sääliin, aivan kuin kokoomusta vastaan olisi hyökätty ja kokomus vaatisi lukijan empatiaa vaikka kokoomuslainen on tehnyt julman viharikoksen kokoomuksen aktuaalista viha-/uhkaretoriikkaa käytännönelämässään toteuttaen. Tälläistä emotionaalista murhaepäillyn nopeaa "pelastusta" ja emotionaalista tukea ei ole ennen nähty. Tulkinta ja valta on asetelmissa. Kirkossa sinä polvistut pain eteen jotta vain pappi voi antaa sinulle "jumalan armon" eli pappi on jumalan edustaja ja tulkitsija, sijaisjumala, tässä kirkon suojelemassa vatikaanin valtaperformanssissa. 


Eliitin saama empaattinen kohtelu näyttäytyi karmaisevimmin GLO-hotellin yliannoskuolemassa. Rikkaan oikeistosuvun mies kuoli yliannostukseen ja heti noin 70 poliisia määrättiin selvittämään tapausta. Köyhä huumeidenkäyttäjä ei ikinä saa samaa kohtelua ja ihmisarvoa  eikä eliitin pyörittämää huumekauppaa ja huumekorruptiota siten Suomessa koskaan selvitetä  - paitsi jos uhri on rikas. Suomi ei eroa esim. Venäjästä mitenkään vaikka eliittimme yrittää mustamaalata Venäjän erityisen korruptoituneeksi.
 III

 Suomessa päätoimittajat tekevät muutenkin poliisin työtä valitessaan Supon suosittelemia oikeistolle tottelevaisia ja pelokkaita toimittajia oikeistoideologian salaisessa koneistossa. Ja karsivat vasemmistolaisia ja kriittisiä oikeistosysteemin vastustajia. Oikeistolla on tiivis salaliitto kontrolloida todellisuuden ja historian tulkintaa ja hyväksyä oikeiston salaliitto armeijassa ja poliisissa. Ulkoministeriö pitää lainvastaisesti kymmeniätuhanisa dokumentteja salattuna vaikka ne ylittävät salattujen papereiden ikäjulkaisukynnyksen.

   "Suomen turvallisuuden takia" 

  Ei vaan oikeiston luoman historianväärentämisen ja vallankäytön mekanismien jatkamiseksi. Etteivät oikeiston keinot ja valheet paljastu.

  "Siihen aikaan ei ollut muuta mahdollisuutta"
  "Se oli sitä aikaa se, sitä on turha pohtia, se oli eri aikaa".

Ihmiset uskovat valtion virkamiesten oikeistolaisen sensuurin ja väärentämismentaliteetin äkäisen puolustautumisen olevan luonnollista sillä emme elä sivistysvaltiossa vaan konsensusvaltiossa eliitin saneluun hartaasti uskoen alamaisten psykodynamiikalla. Kuin Suomi olisi parempi maa kuin muut - eliitin lavastamana.

 Kuin talvisota ei johtuisi eliitin sitoutumisesta Hitlerin evankeliumiin.
    
Kenraalit saavat nyt poliittisesti estää nato-kriittisten nousun orkeammiksi upseereiksi kysymällä lainvastaisesti poliittisia kysymyksiä kokelailta ja upseereilta. Kukaan ei puutu eikä välitä koska oikeiston konsensus sallitaan oikeuslaitoksen laittomalla konsensuksella js demarit on möyhennetty ja korruptoitu uskomaan että oikeiston täytyy hallinnoida "oikeistolaisia" elämänalueita. Oikeiston diskurssi on asetettu meiassa isälliseksi, ohjaavaksi primääridiskurssiksi ja valheet 1989 laman syistä on uskottu oikeistolaisten selitysmallin mukaisesti: laman aiheuttajat vapautettiin keinottelutalouden vastuusta - ja heille annettiin lisää valtaa tuhota hyvinvointivaltiota. Median vyörytyksellä ja psykologisella sodankäynillä.
   
Koska Kekkosen luoma oikeistolainen "konsensus". Kekkonen esitti että koska työläisten olot paranivat niin nämä eivät saa koskea oikeiston "alueisiin", salaliittoon armeijassa, pankkitoiminnassa ja poliisissa.
 
Suomi on ideologisesti täysin korruptoitu ja ilman demokratiaa vallankäytössä ja tiedon esittämisessä. Valtio on taas 30-luvun tuhon ja saksalaismielisen sotahulluuden tiellä kun kenraalit eivät ole poliittisesti kontrolloituja demokraattisen vallankäyttökoneiston edellyttämällä avoimuudella ja suunnanannolla. Oikeistomedia heittää vain "Suomen turvallisuus vaatii" -argumentin ja salaliitot sekä valheet natottamisessa jatkuvat. 
    
  IV

  • "Lääketeollisuus ja lääkärit oudossa symbioosissa"

Tässä uutisoinnissa harkittu eliitin ja virkamiesten suojelema korruptio esitetään vahinkona, vastuun ulkopuolisena "ilmiönä". "Outo". 


Ei, ei. 

Ei eliitin sitouttamistavoissa ja korruptiossa ole mitään outoa! 

Ei se ole poikkeus vaan käytäntö Suomessa. Tällä outo-diskurssilla yritetään vedota idylliseen uskoon ja sokeuteen katsojissa yhteiskunnan tilasta.  Kuin Suomi olisi oikeudenmukaisuuden ja läpinäkyvyyden hegemonia, ihanneyhteiskunta. Ei, ei. 

  • Lääketeollisuus ja lääkärit muodostavat omituisen symbioosin, jossa vastakkain asettuvat voiton tavoittelu ja ihmisten terveys. Seurauksena kuluttajat ja valtio maksavat Suomessa vuosittain kymmeniä miljoonia ylimääräistä lääkeyhtiöille.  - iltalehti.fi

Ei  mitään "omituista". Mutta:

  • Lukijalle yritetään luoda reaktiota kuin tämä olisi yllättävää eli poikkeuksellista

Se ei ole outo ilmiö. Siinä ei ole mitään ihmeteltävää sillä se on jatkuva ja  oikeusjärjestelmän suojelemaa suuryhtiöiden korruptiota, maan tapa, laajin ilmiö ja myös tahallisesti huonosti rakennettujen homerakennusten syy.

Useat oikeudenkäynnit ovat jatkuvasti vapauttaneet kaikenlaisia virkamiehiä tai antaneet mitättömiä tuomioita raskaasta korruptiosta. Sekään ei ole outoa vaan maan tapa.

Kansalaisille vain luodaan omahyväisyyden hehkutusta paheksunnassa vaikka korruptio on valtavaa ja yleisin ilmiö joka tasolla "asioiden hoidossa".

Siksi maa tuhoutuu taloudellisesti, elitismiin, tarkkailun ja rankaisun puutteeseen eliitille. Kansalaisia lyödään lujaa moralistisen puheen takia oikeusjärjestelmässä mutta eliittiä korruptoivia tahoja ei.

Suomi on yhtä orgiaa eliitille ilman vastuuta.

Toistan: Suomi on ainoa Euroopan maa, jossa fasistien joukkomurhien uhreja ei saa tutkia ja joukkohautoja ei saa avata historian ja uhrien selvittämistä varten. Suomenlinnassakin on kaksi merkitsemätöntä joukkohautaa. Ympäri Suomea on eliitin ohjaaman joukomurhan uhreja.

Historiaa ei saa avata, jotta oikeiston elitismin ydinta ja julmuutta ei saa avata. Kouluissa opetataan, että eliitti toimi Suomen itsenäisyyden takia vaikka eliitti se oli se, joka oli luovuttamassa Suomen demokratiaa ja itsenäisyyttä pois Saksalle maakunnaksi. Työläsiet taistelivat itsenäisyyden ja Suomen puolesta kun eliitti oli korruptiolla estänyt eduskunnan päätösten toteuttamisen nuoren demokratian murskaamiseksi.  

Nyt ateistitkin pakotetaan maksamaan uutta pakollista konseratiivista kirkkoveroa ja ihmisistä se on luonnollista. Systeemi vääntää Suomea takaisin 30-luvun kurjuuteen, orjatyöhän alipalkalla ja kauppasotaan Venäjää vastaan. 
    


Luokkasodan ritarit

   
" Juhana Vartiainen arvioi, että Borg pyysi häntä mukaan työhistorian ja kielitaidon ansiosta. Vaikka Suomen taloudesta on raportteja tehty, Vartiainen arvioi, että Borg voi ehkä löytää jotain näkökulmia, joita Suomessa ei ole ollut esillä.
yle.fi|Suomalaiset eivät halua uskoa kuinka ohjailevan koneistan ja pelkokulttuurin sisällä he elävät.

      "Siitä on parempi vaijeta ettei tule seuraamuksia"

Ei kommentteja: