perjantaina, lokakuuta 31, 2014

Jukka Relander valehtelee valtionkirkon puolesta - seurakuntavaalit 2014Herätkää nyt tästä julkkisten nostalgisesta taivastelusta, vaalipuheista ja eliitin puhaltamasta idyllistä. 
  
Relander valehtelee taas. Arkkipiispan satuhetkethän eivät ole kirkon virallinen linja vaikka vihreä konservatiiviehdokas teille niin vakuuttelee ääni nostalgisesti väristen tässä kuumottavassa eliitin kirkon mediateatterissa: 

     "Räsänen ja kirkon linja"  - ehdokas Jukka Relander US

  

Valtionkirkko ei pidä homoja tasavertaisina ihmisinä vaan kannattaa jyrkkää ritualistista apartheidia ja poliittista homojen oikeuksien aktiivista estämistä eduskunnassa (Kirkkohallituksen kansliapäällikkö Jukka Keskitalo eduskunnan lakiasiankunnalle antoi vastustavan lausunnon. Juridisesti tämä tapahtuu valtionkirkkona eduskunnan suojeluksessa valtion kirkkolain avulla osana salaista sekä julkista valtapolitiikkaa. 

Lausunnon pyytäminen seksuaalisen suuntautumisen arviointiin uskonnolliselta yhteisöltä eli kirkkohallitukselta on vahvan valtapolitiikan antamista valtionkirkolle samalla kun ei kehityspsykologian, biologian, evoluution, psykologian, psykiatrian, sosiologian, uskontotieteen ja antropologian ammattilaisia kuunnella lainkaan asian vaatimalla lajuudella. Piispatkin kuuntelivat vain epäakateemisia fundamentalistiasiantuntijoita omaan seksuaalipoliittseen lausuntoonsa - oliko se 2008.  Huikeaa sivistymättömyyttä junttaoperaationa.
 

  
Arkkipiispa ei itse edes ole tuonut esittelijänä kertaakaan täysin tasavertaista avioliittoehdotusta kirkolliskokoukseen mutta jeesustelee sitten julkisesti  toimittajille että "kirkon pitäisi pyytää anteeksi".  

Mitä huijausta. Mikä pokerinaama. Räsäsen puheet ovat 100% kirkon virallinen linja. Kirkko ja puolueet hyväksyivät Räsäsen kirkkoministeriksi. Halukkaasti ja innoissaan. Arkkipiispa voi sitten näytelmässä päivitellä bad cop Päiviä ja kerätä good cop pisteitä puhumalla muuta kuin mitä kirkon linja on. 

Homoavioliitot kielletään nyt valtonkirkon ja kirkkolain takia. 

Eduskunta haluaa tämän tapahtuvan ja valtionkirkkoa hallinnoidaan sekä rahoitetaan lain kautta ja kirkko vaikuttaa sen tuoman arvovallan kautta. Meillä on valtionuskonto ja pakkoverot, mitkä ovat perustuslain uskonnonvapauslain vastaisia.
   
Uskonnot asetetaan tässä eriarvoiseen asemaan kuin kiihkomuslimimaissa: valtionuskonnoilla on verohelpotuksia, verotusoikeuksia (vapaaehtoisia ja pakottavia) - ja valtionuskonnot kutsutaan valtion tilaisuuksiin vihkimään rakennuksia ja armeijan tykkejä. Hallitus istuu kirkonpenkkiin valtiopäivän avajaisissa, jopa Arhinmäki.  Ihmisoikeusjärejstöt pyytävät toistuvasti hallitusta poistamaan jumalanpilkkalain mutta siellä se vain pilkistelee kirkkohallituksen pyynnöstä. Ihmisiä valtionuskonnon takia teloittavat maat vetoavat Suomen ja Norjan sivistyneeseen valtionkirkon lakiin että täälläkin on pilkkalaki.

Ei tämä uskontohegemonia ole perinne
vaan aatelisten luoman pakkouskonnon, kontrolliuskonnon ja hierarkiayhteiskunnan jatkamista. Jumalanpalvelushan on papille osoitettua palvontaa hierarkiaa korostavana dramaturgiana eikä mikään yhteisön oma yhteyshetki. Kirkkoherra on esittelijä sekä puheenjohtaja eli 100% valtaa käyttävä käytännön valtapelissä.
  • Kirkkohallituksen lähes salainen poliittinen tavoite on miellyttää Vatikaania ja homoliitot on Vatikaanille punainen liina joka keskeyttäisi valtionkirkkomme eliitin pitkään kestäneet unelmat ja neuvottelut Vatikaanin ja ev-lut kirkon rituaalien yhdistämisen: "ehtoollisyhteyden" tavoittelua - Vatikaanin ehdoilla protestantismi roskakorissa.
  
   
Arkkipiispahan jakaa vallankäyttäjänä vuodesta toiseen Päivinkin lahkolle rahaa ja arvovaltaa. Suurin osa lasten aivopesusta kirkossa tapahtuu mm. Räsäsen kansanlähetys-lahkon viidesläisten tätien ja setien toimesta päiväkerhoissa ja nuoriso-ohjaajien opetuksessa - jotka kieltävät evoluution ja ylistävät Vanhan testamentin joukkomurhaaja-patriarkkoja suuriksi uskovaisten esikuviksi. Ei rasismin rahoittaminen ja sen edustajille valtionuskonnon arvovallan suominen ole "suvaitsevaisuutta". 
  
Isot ihmiset, miten te jaksatte kuunnella tyynesti valheita "kansankirkosta" kun lahkoja suojeleva arkkipiispa on jopa pyytänyt että seurakunnat karsisivat palveluista ja työntekijöistä, jotta homeiset, kalliit, epämukavat, energiasyöpöt epäekologiset, ei-monikäyttöiset huonoakustiset kirkot pidettäisiin isolla rahalla pystyssä vaikka käyttöaste olisi vain 5%? 
 
Valtionkirkko hyvän tekemisen laitoksena, joka rahoittaa joka vuosi homovihamielisiä ja nuoria seksuaalisuudesta tuomitsevia lahkoja sekä naisia ehkäisykiellon alaiseen pakkoseksiin pakottavia lestadiolaisia?
   
Konservatiivit virkamieskunnassa ja kirkkohallituksessa vaativat maireasti hyväksyntää "kansankirkolle" ja lisää pakkoveroja  - uusi ehdotus pakkoveroksi 120-140 miljoonaa e jokaisen suomalaisen kustannettavaksi 80 milj e veronkierron lisäksi poistamalla nyt aktiivinen yritysten yhteisö-pakkovero meille yksityisille) - vetoamalla liberaaleihin mainostamalla kirkkoa hyväntekijänä (diakoniabudjetti seurakunnissa keskiarvo vain 5%.

Kirkon jäsen ei saa edes valita omaa seurakunta vaan eduskunnan takaama kirkkolaki määrää kuninkaan läänityslain mukaisesti kirkon jäsene keskiaiaksiesti "paikallis" seurakuntiin ja kieltää seurakunnan valinnan!

      Uskonnonvapauslaki natisee joka nurkasta.

Miten ihmeessä mainoskampanjan natsistinen "hyväntekeminen" ja pakkouskonto liittyvät toisiinsa tässä mielikuvasodassa? Nyt ihan oikeesti aikuiset ihmiset.
  
Seurakuntalaiset eivät saa edes erottaa pappeja valtion määräämän lain estämänä - ja kirkkoherroja - joten he eivät ole "seurakunnan kutsumia". Lopettakaa valheet demokratiasta. Demokratia tarkoittaa aina myös erottamismahdollisuuttam yhteisön regeneratiiviuutta, omaehtoisuutta.  Ei ole.
 

 Ev-lut valtionkirkko ei ole protestanttinen kirkko vaan kirkkohäistäkin papit puhuvat usein "pyhänä", mikä ei opillisesti ole missään tekemisissä protestantismin kanssa yksilön uskon, ihmiskuvan ja paikallisen yhteisön protestanttisen rehellisestä luonteesta: room.kat. oppi jyrää ja lujaa.

Teologisesta tiedekunnasta on myös nyt valmistumassa pelottavan konseratiivisia nuoria pappeja, enimmäkseen naiskonservatiiveja - mikä on hillitön paradoksi perinteisesti naisvihamielisen perinteen kannattamiselle naisten toimesta! Mikä vitsi. 

Mutta ihmiset on aivopestävissä aivan mihin tahansa kulttuurihegemoniaan kun eliitti esittää sen "yhteiseksi identitetiksi" ja perinteisen uhkailevasti hyvän kansalaisen ehdoksi - epäsuorasti mielikuvilla ja suorasti kieltämällä homoilta tasavertainen parisuhde valtion statusjärjestelmässä.    

  • Kirkkohallituskaan ei ole mikään demokraattinen laitos ja sooloilee vain konservatiivien mieliksi ja haaveilee "opillisesta yhteneväisyydestä" Vatikaanin kanssa. Vasta kun julkisuus paljasti ja tuomitsi mitä demonioppia kirkoissa opetetaan, kirkkohallitus lopetti Jalovaaran puolustamisen. MOT-ohjelman haastattelussa kirkkohallituksen kanta vielä oli että Jalovaarassa ja hänen köyhiltä rahaa demonipelottelulla keräävässä kiertueessaan ei ole mitään vikaa eikä kirkko pysty puuttumaan kirkkoherrojen antamaan lupaan "eihän meillä mitään inkvisitiota ole". Ohjelman jälkeen piispat alkoivat kummasti antaa esiintymiskieltoja Jalovaaralle. Aina kirkossa on ylhäältä alaspäin opillisia kieltoja joten on sanoinkuvaamattoman lapsellista väittää ettei kirkossa ole opillista inkvisitiotoa ja ohjausta kirkkolain antamin valtuuksin "opin puhtaudesta". Oulussakin kiellettiin nuorten pappien keskustelutilaisuudet kirkon tiloissa synkeästi.  

Lisäksi arkkipiispa on aloittanut eliitin salaiset seminaarit kuten "arvojen akatemian". Naurettavaa Vatikaanin matkimista yhä enenevässä määrin. Shokeeraavaa häsläystä.
 
Mikä teitä hyväuskoisia suomalaisia oikein vaivaa?

Eikö tieto kelpaa kirkon tosiluonteesta?


Valtionkirkko on ensisijaisesti poliittinen uskonto ja eliitin rakastama valtahierarkiaoppi eikä "perinne" tai hyvän tekemistä; äärimmäisen poliittinen ja valtionhallinto kutsuu jatkuvasti kirkkohallitukselta lausuntoja mm. kirkkohallituksen homovastaisen ja opillisen lausunnon "ihanteellisen" heteroavioliiton puolesta. 

Ettekö te lue kirkkohistoriaa kuinka kuninkaan kirkko on tarkasti luotu eliitin valtateatteriksi ja kansan manipulointia varten eikä henkilökohtaista uskoa tai hyväntekemistä varten?  Sisällissodassa ja jatkosodassa kirkko oli siunaamassa laittomia joukkomurhia ja hyökkäyssotaa rajan yli rotuoppiin vedoten.What's up! Heil white Christ? 
  

Eivät poliitikot lakkaa kannattamasta keskiaikaista valtionuskontoa ja sen rasististen lahkojen rahoittamista ellei kansa eroamalla osoita ettei hyväksy arkaaista kuninkaan valtionkirkkoa eli yhä ylläpidettyä aatelisuskontokulttuuria ja uskonnon politisointia.
  
Nytkin kirkko taas kannattaa poliittisesti valtion uusliberalistista alasajoa ja pyytää kuitenkin samalla valtion uutta lajempaa rahoitusta "korvatakseen" kolmantena sektorina valtion toimintoja! 

Vain ankara eroamisbisbuumi voi saada kirkon eliitin polvilleen ja kansanedustajat ottamaan etäisyyttä vallanhimoisesta kirkkoeliitistä ja perinnekorruptiost kirksota automaattisena vallan siunaajana, ei mikään muu. 

  • Kaikki muu on valtapelinä suunniteltu äärimmäisen tarkkaan 900 vuoden aikana Suomen ensimääisenä aatelisten instituutiona. Naispappeuskin hyväksyttiin vasta kun poliitikot kulissien takana sanoivat erottavansa valtion kirkosta - ei siihen seurakuntavaalit ikinä olisi auttanut. Siisti julkisuuskuva kirkosta johtuu vain keskiviikkokerhon päätoimittajien sensuurista valtamediassa. "Pyhä Sota"-tutkimuskin taas teroitti kuvaa fasistisesta kirkosta jatkosodassa ja yhä sotilaspapit toimivat 100% pakkoveron kautta armeijan työntekijöinä ateistienkin verotaakkana.

Tämäkö on uskonnonvapautta? Valtionuskonto? "Perinteen turvaaminen"  - siis pakkouskonnon perinteiden turvaaminen. 
   
Vaikka eliitti taas hehkuttaa "demokraattisesta kansankirkosta" niin et voi vaikuttaa kirkon politiikkaan ja pakkoverotukseen äänestämällä seurakuntavaleissa vaikka miten haluaisit vaikuttaa. 
  • Eikä valtionkirkko valtioon sidottuna valtionuskontona voi olla edes käsitteenä kansankirkko: koulujen pakkouskontona (oppilaat eivät voi itse valita ET-opetusta tunnustuksellisen uskonnonopetuksen sijaan), valtakeskuksena, valtion toimistojen ja armeijan siunaajana ja keskusta-puolueen tukijana. 
  
Äänestäjille ei kerrota edes ehdokkaiden poliittisia ja kirkkopoliittisia sidoksia mm lahkoihin sekä sukulaisuussuhteita - kaikki tiedot tulisi olla äänestyspaikalla paperilla mutta oikeistolainen kirkko "matkii" eduskuntavaaleja oikeuttaakseen tiedon pimittämisen - ed.k.vaaleissa poliittinen media on paljon laajempaa ehdokkaiden tavoitteista, tilanne on aivan eri. Vaalit on huolellisesti tehty uneliaaksi ja passiviseksi. Tarkoituksella konservatiivien suureksi iloksi ja lohduksi.

Kirkon hierarkia on rakennettu torjumaan muutos ja hierarkian purkaminen. Kirkon jäsenille ei edes kerrota kuinka vääristynyt kirkolliskokous on: kirkon pieni fundamentalisti-vähemmistö on huikeana enemmistönä kirkolliskokouksessa koska vaaleissa eikä median uutisoinneissa ei virallisesti kerrota kuinka fundamentalisteja ehdokkaat ovat. Vaalikoneetkin ovat vain epävirallisia satuhetkiä joita vanhukset eivät osaa käyttää.
   

Tampereellakin juntattiin seurakunnilta ja "seurakuntalaisilta" hallinnointioikeus omaisuuteen pois eli seurakuntalaisten pitkälle rahoittama omaisuus siirrettiin seurakuntayhtymälle kirkkohallituksen raivokkaalla ja nopealla painostuksella. Aikaisemmin oli juridisesti mahdollista että seurakunta eroaisi kirkosta itsenäiseksi, nyt ei, jos seurakuntaneuvosto on hyväksynyt seurakuntayhtymän vallan. Vallan keskittämistä, demokratian järjestelmällistä sabotointia kirkolliseen tyyliin.

Protestantit korostivat 100% paikallista demokratiaa ja hallintaoikeutta seurakunnan valintoihin. 

Suomen Kirkko on yhä Vatikaanin kirkko identtisellä pappiskultillaan, sopimuksilla ruhtinaiden kanssa puolueruhtinaiden poliittisena tukena ja kerjää Vatikaanin kiitosta mm muuttamalla ehtoollisopin takaisin roomalais-katoliseksi. Tämänkin salaisen muutoksen päätoimittajat suojasivat julisuudelta. Miksi on epäeettistä nojautua Vatikaaniin? Vatikaanin alaisuudessa on töissä yli 30000 pedofiiliä ja ev-lut kirkkomme kirkkohallitus ihailee polvillaan Vatikaanin uskonnollista valtaa ja varallisuutta maailmassa.
 
Helsingin piispat ja kirkkohallitus ovat kieltäytyneet selvittämästä lähetysseuran 30 vuoden pedofiliatoiminnan syyllisiä. Uhrit haastettiin ensin oikeuteen ennen Suomen Kuvalehden nostattamaa painostusta.  Eikö edes se ihmetytä mitä kirkossa tapahtuu pedofiilien ikivanhana suojelijana?  

Hupsis - unohtaako kirkkohallitus kuitenkin taas antaa tälle toiminnalle lausuntonsa? Vai taas hiljaisen siunauksensa?

 Vain puolet ehdokkaista on "vaalikoneessa" eikä sieltäkään saa selville :

a) sidoksia poliittisiin ryhmiin ja lobbaajiin 
b) sidoksia lestadiolaisiin ja lahkoihin
c) sukulaissuhteita ja bisnessuhteita piispoihin, kirkkohallitukseen ja lahkojohtajiin

  Vaalit pimein lyhdyin kirkkohallituksen vallan keskittämisen jatkamiseksi, jotta teologinen ja poliittinen tie Vatikaaniin pidettäisiin suorana.Uhkaus
 

Ihmeesti mediaihmiset unohtavat että Räsänen
on kirkkohallituksen, kokoomuksen, RKP:n ja piispojen hyväksymä ministeri. Voi sanoa että ylentämä.  Oikeisto (kokoomus, RKP, vihreät, keskusta, PS) tarvisevat KD:tä poliittisena tukena ja siksi KD voi sählätä ja kiristää aika paljon.   Kirkon konseratiivinen politiikka se on mikä tule kalliiksi - eihän Räsänen poikkea virallisesta kansalaisten uskonnollisen hallinnoinnin linjasta. Turhaan Räsästä henkilöidään kirkon ongelmaksi.   
 
 


  • "Hallinto-oikeus katsoo olevan painavia perusteita epäillä, että vapaa-ajattelija.fi verkkotunnuksen hankkimisen ilmeisenä tarkoituksena on kirkolle ollut hyötyä Vapaa-ajattelijain Liitto ry:n suojatun nimen maineesta ja tunnettavuudesta."
 
Kuinka eliitti luo yhtenäiskultturin illuusiota eleillään - ollakseen illuusion kiinnepiste ja tulkitsija;  "Perinne"-dramaturgia identiteettien muokkaajana ja kontrolloijana: 


  • Iron law of oligarchy

From Wikipedia, the free encyclopedia

The iron law of oligarchy is a political theory, first developed by the German sociologist Robert Michels in his 1911 book, Political Parties. It claims that rule by an elite, or oligarchy, is inevitable as an "iron law" within any democratic organization as part of the "tactical and technical necessities" of organization.  Relanderin vaalityön hurmos: 

http://jukkarelander.puheenvuoro.uusisuomi.fi/178925-rasanen-ja-kirkon-linja  •   "Ehdokkaat luulivat evankelisuuden tarkoittavan kirkkoa, missä vika?
Moni seurakuntavaalien vaalikoneeseen vastannut ehdokas oli luullut evankelisuuden tarkoittavan Suomen evankelis-luterilaista kirkkoa... "

Voi pyhä tietämättömyys ja hyväuskoisuus. Ei oteta asioista selvää kun "kirkossahan kaikki on selvää".

Hyväuskoisuus ei ole hyvyyttä vaan pahan edessä polvistumista, omasta tietoisuudesta ja omastatunnosta luopumista.


http://www.kotimaa24.fi/artikkeli/ehdokkaat-luulivat-evankelisuuden-tarkoittavan-kirkkoa-missa-vika/comment-page-1/#comments6 kommenttia:

Joosua kirjoitti...

Needs more lihavointeja ja isoja lihavointeja. Ja raivoamita.

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Niin.

Sinullehan hillitty siis tarkoittaa valehtelun hyväksymistä.

Sivistys kirkon historian ja poliittisen valtionkirkon aseman unohtamista?

Miten on,
väitätkö vastaan minulle jossakin asiakysymyksessä vai luimisteletko vain sarkasmin takana?

Raukkamainen ja sivistymätön kommentti ilman asiaa ja omaa kantaa perusteluineen.

Ja varsinkin nimimerkit ovat aina kovin halveksittavia ja säälittäviä sarkasmin suojamuureja.


Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...


Lausunnon pyytäminen seksuaalisen suuntautumisen arviointiin uskonnolliselta yhteisöltä eli kirkkohallitukselta on vahvan valtapolitiikan antamista valtionkirkolle samalla kun ei kehityspsykologian, biologian, evoluution, psykologian, psykiatrian, sosiologian, uskontotieteen ja antropologian ammattilaisia kuunnella lainkaan asian vaatimalla lajuudella. Piispatkin kuuntelivat vain epäakateemisia fundamentalistiasiantuntijoita omaan seksuaalipoliittseen lausuntoonsa - oliko se 2008. Huikeaa sivistymättömyyttä junttaoperaationa.

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...


Kirkon johdolla tulot kuin rokkitähdillä

Maanantai 3.11.2014

Kirkkokin huolehtii omistaan. Erityisen hyvin pärjäsivät piispat, mutta kohusaarnaaja Pirkko Jalovaara ei jäänyt tuloissa paljon jälkeen.

- Follow the money -http://www.iltalehti.fi/verot/2014110318803972_vr.shtml

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

"Ehdokkaat luulivat evankelisuuden tarkoittavan kirkkoa, missä vika?

Moni seurakuntavaalien vaalikoneeseen vastannut ehdokas oli luullut evankelisuuden tarkoittavan Suomen evankelis-luterilaista kirkkoa... "

Voi pyhä tietämättömyys ja hyväuskoisuus. Ei oteta asioista selvää kun "kirkossahan kaikki on selvää".

Hyväuskoisuus ei ole hyvyyttä vaan pahan edessä polvistumista, omasta tietoisuudesta ja omastatunnosta luopumista.


http://www.kotimaa24.fi/artikkeli/ehdokkaat-luulivat-evankelisuuden-tarkoittavan-kirkkoa-missa-vika/comment-page-1/#comments

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Pappi puhuu:

- Kirkon kerma, kulttuuriväki ja herätysliikkeet voivat hyvin, mutta tavallinen kansa ei.

-Tavallisten liberaalien seurakuntalaisten on vaikea kokea ehdokkaat omikseen, koska heidän arvomaailmansa eroavat niin paljon, sanoo teologian tohtori Kati Niemelä Helsingin yliopistosta.

- Tämä on vaan hankalaa, koska tavallinen kansa kokee, että kirkko ei ole enää heitä varten."


Tietysti nämä äänenpainot alkavat nousta kun kirkko romahtaa ja muuttuu entistä irvokkaammaksi perinneautomaatiksi, valheita on tarpeeksi kauan saneltu ihmisille "yhtenäiskultturina" ja "turvallisuutena".

Kirkko tarjoaa ehtoollismagiaa ja valmiin järkälemäisen uskomuspaketin tarkoitus on estää elämän tarkoituksen pohdinta sekä varsinkin rauhoitella kansa tottelemaan vallankäyttäjää "koska Jumala on kanssamme".

Kirkko luotiin pakkouskonnoksi ja nyt se yrittää vinkumalla nousta hyvän puolustajaksi ja edustajaksi kun aikaisemmin perusteluna oli vain helvetillä uhkailu.

Tilanteen toteaminen ei riitä jos nämä tilanteesta puhujat eivät nouse kirkon oikeistolaista ideologiaa ja elitin valtaoppia vastaan.

Kirkko ei ole henkinen instanssi vaan poliittinen instituutio verotusoikeudella, joka perustuu maavarkauksiin ja ihmisiä nälkään tappaneeseen pakkoveroon 800 vuoden ajalta.

Kirkolla ei ole protestanttista teologiaa mutta toimittajat uskovat kaikki lipevä ja imelät valheet mitä piispat ja kirkkoherrat suoltavat.

Eli. Kirkko on etsinyt 20 vuotta sääliä kansalaisilta mutta kieltäytyy näkemästä kolonisaation kulttuuria, jota hellitään kirkon hierarkiassa, kirkon unelmasta, hegemoniasta, etuoikeuksista, uskonnosta eliitin välineenä, itsetyytyväisyyttä henkilökohtaista henkistä näkemystä vastaan.

Kirkko oli ja on eliitin väline, ei siinä muuta ongelmaa ole. Mätä ydin ja kauniit sanat. Ei se analyysi ole vaikeaa kirkon ongelmista kun kirkon historia yritetään kieltää alistajien ja maanryöstäien välineenä.


http://yle.fi/uutiset/pappi_kirkon_kerma_voi_hyvin_mutta_tavallinen_kansa_kaikkoaa/7605053