lauantaina, lokakuuta 04, 2014

Todellisuuden kaappaus ja alamaisten tehtävä olla tietämättömiä

Päivitetty II


But spying isn’t necessarily just about obtaining information. Surveillance is about gaining control.
http://www.salon.com/2014/09/28/you_dont_have_nothing_to_hide_how_privacy_breaches_are_quietly_controlling_you/Todellisuuden vallankaappaus, totalitarismin sinetti.

Tieto on kontrollia, tieto on valtaa. Ei kansalla ole tietoa vaan eliitillä, kansan  saama tieto on 100% väärennettyä."Älkää olko paranoideja, mitä, salaliitto-kuvitelmia" 


NSA
4.9. saakka

  • "Suomea ei viedä Natoon tällä hallituskaudella"
Ei päätöksiä siis?..

Eliitti saa tehdä mitä vaan eikä kansasta ole huolta kunhan elitti osaa valehdella julkisuudessa: 


  • - "Suomen turvallisuus- ja puolustusselonteko pitää liittoutumattomuutta mahdottomana.

      Tämän selonteon ovat allekirjoittaneet myös Vasemmistoliiton puheenjohtaja Paavo Arhinmäki ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Lapintie."

Ja varmasti oli laaja keskustelu puolueessa. Ai ei vai.

Eli Nato ei ole uhka kun on mukana nyt ainakin viidessä hyökkäyssodassa, myös Syyriassa Trukin kautta sekä NSA:n teollisuusvakoilun ja massavakoilun profiloinnin takaajana.  Kiovan natsien kouluttajana ja CIA:n nukkehallituksen ja vallankaappauksen aseistajana.

Ei ole kokoomksella parempaa suojaa kuin perussuomalaiset ja vihreät, Arhinmäki joutui keskeyttämään nuolemisen että ei olisi paljastanut itseään ja tekojaan puolueen jäsenille.

Vasemmisto jatkosodan jatkajien kumileimasimena - hiljaa, kunhan uskollisina johtajakultissa "puolueen yhtenäisyyden takia"


 

  Kasvastusfasismi, SDP:n tehtävä hyssytellä ja sallia kouluissa historian väärennös oikeiston muokkaamana ja alamaiskoulutus, demarien pyhä projekti protofasismin suojakuplana, pyhä korruptio ja idioottien luomisprojekti;

        Mehiläispesän henki  (12)

Korruptio ja lahjonta, tiedon ja todellisuuden väärentäminen, ovat sotataito-oppaiden tärkein sodankäynnin muoto
Members of the German media are paid by the CIA in return for spinning the news in a way that supports US interests, and some German outlets are nothing more than PR appendages of NATO, according to a new book by Udo Ulfkotte, a former editor of Frankfurter Allgemeine Zeitung, one of Germany's largest newspapers.


Maan tapa - hyvä veli -klaanien korruptiosopimukset maakuntapolitiikassa:

  • Germany handed law-protected private data to NSA for years – reports
Pekka Ervasti: Natoon virkatyönä


Miten voi olla näin irvokas lausunto taas toimittajan pönkittämänä   

Valtionirkon sotilaspapit siunaavat tykkejä, Afganistanin sotaa ja aseita joka kuukausi ja arkkipiispa taas moralisoi muita. Moralismin, valtiouskonnon kulissit, eliitin vallan korkein sinetti. Suomen ev-lut kirkko ei ole vieläkään myöntänyt tai katunut sopimustaan natsi-Saksan kanssa ja kertonut kuinka laajaa oli pakkokäännyttäminen jatkosodassa Neuvostoliiton alueella - ja kuinka monta murhattiin pappien silmien alla. Myöskään kirkko ei myönnä että se pakotti nuoret papit tukemaan ja siunaamaan paikanpäällä suomenruotsalaisten teloituskomppanioita sisällissodassa

Evankelis-luterilaisen kirkon arkkipiispa Kari Mäkinen sanoo Ylen Ykkösaamussa, että uskonnot kietoutuvat ihmisten välisiin konflikteihin, vaikka uskontojen sanomaan kuuluvat sovinto ja rauha.


Virkamiesten vapaus demokratian asettamasta vastuusta - eliitin suurin ja vetovoimaisin korruptio on vapaudessa laista. Heille vapaus, meille terrori.

"Tarkastuksen tekivät ylitarkastaja Ilona Aalto-Setälä ja johtava tilintarkastaja Seppo Akselimäki. He kritisoivat esimerkiksi sitä, että konsultit ovat osallistuneet tarjousten avaukseen ja hankinta-asiakirjojen laadintaan.

”Yhdessä Liikenneviraston tarjouspyynnössä kehotetaan teknisissä kysymyksissä ottamaan yhteyttä suoraan konsulttiin. Hankinnan kohdalla on tullut lisäksi esille, että konsultti on lähettänyt tarjouskilpailuun osallistuville urakoitsijoille tiedon, että ta...rjousten jättöaikaa on siirretty myöhemmäksi”, tarkastajat kirjoittavat.
”Tarkastuksen aikana Liikennevirastolle on tuotu esiin, että saman konserniyhtiön tytäryhtiön konsultti osallistuu hankinnan valmisteluun, kun toinen tytäryhtiö puolestaan osallistuu kilpailutukseen tarjoajana. --- Tuomme esiin mahdollisen kilpailuedun, jonka saavat ne konsulttiyritykset, jotka käsittelevät kilpailijoidensa laskuja ja näkevät yritysten sopimukset ja hinnoitteluperusteet”, tarkastajat lataavat.

Eikä tässä kaikki.
Liikenneviraston käyttämät konsultit ovat hoitanet muun muassa laskujen käsittelyä valtion laskutusjärjestelmässä Rondossa, kustannusseurantaa, tarjousten avauksia ja vertailuja sekä valtuusselvittelyitä. Nämä ovat samoja töitä, joita Liikenneviraston omat työntekijät tekevät virkavastuulla.
Ongelmallisena tarkastajat näkevät myös, että konsulteilla on annettu oikeus sopia laskuttajien kanssa (urakoiden) eräpäivien siirtämisestä myöhemmäksi ja että konsultit ovat valvojan roolissa osallistuneet työmaakokouksiin yhdessä urakoitsijan kanssa ilman, että paikalla olisi ollut Liikenneviraston edustajaa. Näissä kokouksissa on hyväksytty laskutusta sekä lisä- ja muutostöistä, jotka ovat voineet vaikuttaa urakan hintaan. Liikenneviraston edustaja on sitten allekirjoittanut pöytäkirjan jälkikäteen." http://www.talouselama.fi/…/tarkastaja+arahti+kons…/a2269092

Jyrki Yrttiaho :
Jatkan sotaisissa merkeissä...
  • Ruotsin uuden hallituksen ohjelma ja pääministerin Nato-linjaus onneksi katkaisevat Carl Bildtin ja Suomen kokoomuksen avoimen kytkennän ja kampanjoinnin Nato-jäsenyyteen.

    Se on ainoa myönteinen pointti. Se ei siis lopeta taistelua Suomen linjasta. Venäjä-uhan lietsonta jatkuu. Sen sivujuonteena on asehankintojen kasvattaminen. Ruotsi lisää ja Suomi lisää. Molemmat ottavat kuuliaisina ohjeet Yhdysvalloista, siis velvoitteen vastat...a Baltian puolustuksesta ja Itämeren Nato-vastuista. Ilmavoimat vaatii pidemmällä sihdillä yli 10 miljardia uusiin hävittäjiin (F-35A-hävittäjiin), merivoimien laivue 2020-ohjelma nielee ennen ilmavoimien hankintoja reilusti yli miljardin, maavoimat aseistaa opertiivisia joukkoja, alueellisia joukkoja ja paikallisjoukkoja... Niitä luodaan. Materiaalihankinnoissa maavoimat satsaa kaukovaikuttamiseen eli pitkän kantaman ohjuksiin. Minne? ...Sotilaat pitävät pilkkanaan poliitikkoja... Ei ollenkaan uutta Suomen historiassa.
Ruotsi sanoo selkeästi jatkavansa sotilaallisesti liittoutumattomana, Suomen turvallisuus- ja puolustusselonteko päätyi pitämään liittoutumattomuutta mahdottomana verkottumisen maailmassa ( Vasemmistoliiton Lapintien ja Arhinmäen allekirjoittamana).

Mutta tässä Ruotsin hallitusohjelman linjaukset:
- Ruotsi jatkaa sotilaallisesti liittoutumattona: ”Den svenska militära alliansfriheten tjänar alltjämt vårt landväl. Den skapar en god grund för ett aktivt ansvarstagande för
såväl vår egen som andras säkerhet. Sverige ska inte söka medlemskap i Nato.”
- Ruotsi sitoutuu (kaikin tavoin) Afganistanin pitkäaikaiseen tukemiseen.
- Ruotsi ottaa aktiivisemman otteen lähialueillaan (Itämeri, arktinen alue, Skagerrak, Kattegat).
- Ruotsin turvallisuuspolitiikka rakentuu pohjoismaiselle yhteistyölle, Itämeren alueen maiden kanssa tehtävälle yhteistyölle sekä EU- ja YK-yhteistyölle.
- Ruotsi uudisti solidaarisuuslausekkeensa. Ts. jos joku Pohjoismaa tai EU-maa joutuu hyökkäyksen kohteeksi, Ruotsi ei seuraa tilannetta passiivisesti vierestä. Vastavuoroisesti Ruotsi odottaa saavansa apua katastrofitilanteessa tai joutuessaan sotilaallisen voimankäytön kohteeksi (Vårt land ska både kunna ge och ta emot stöd såväl civilt som militärt.)
- Voimakas tuki pohjoismaiselle puolustusyhteistyölle, erityisesti suru-yhteistyölle: ”Regeringen vill stärka det nordiska försvarssamarbetet – inte minst det svensk-finska. Ett brett samarbete i riksdagen i försvarsfrågorna är centralt för vårt land.”
- Puolustusselonteon linjaukset laitetaan täytäntöön (Försvarsberedningens förslag ska genomföras). Toukokuussa 2014 ko. asiakirjassahan linjattiin, että Ruotsi nostaa puolustusmäärärahoja asteittain 600 miljoonalla eurolla vuoteen 2024 mennessä. Käytännössä rahalla ostetaan lisää Gripen-hävittäjiä sekä 1 sukellusvene.
Näin naapurissa.
Tt. Jyrki

Syyriaan YK:n sopimusten vastaisesti hyökänneitä terroristeja kutsutaan valtiopropagandassamme "taistelualeelle matkustaneiksi". Ja heille tarojotaan rahaa ja hunajaa palkkioksi. Syyrian sodassa on kuollut ainakin n 80000 siviiliä luotiin tai nälkään mm. saudien, Mossadin ja CIA:n kouluttamina & rahoittamina.

  • Syyrian taistelualueelle matkustaneet ovat alkaneet palata Suomeen

Ensimmäiset Suomesta Syyriaan sota-alueelle matkustaneet henkilöt ovat alkaneet palata Suomeen.   Viranomaiset miettivät paraikaa, millaista tukea taistelualueella käyneille tarjotaan.

Siis. Kai seurasit silloin ‪#‎Breivik‬ -keskustelua? 
Monet kokoomuslaiset ja rkpläiset paheksuivat sitä kun Breivikin oikeistolaisesta ideologiasta puhuttiin. Ei kuulemma saanut puhua joukkomurhaajan ideologiasta - kuten ei saa vieläkään puhua Suomen sisällissodan 50000 ihmisen murhaajien ideologiasta ja rotuopista. Ja siitä, että 90% palkka-armeijan eli suojeluskunnan johtajista oli suomenruotsalaisia.  


  

TIEDOTUSVÄLINEILLE
Eduskunta 8.10.2014
Kansanedustaja Jyrki Yrttiaho esitti puolustusvaliokunnassa isäntämaasopimuksen eduskuntakäsittelyä –
...
Ministeri Tuomioja pyörsi lupauksensa –
Valiokunnan enemmistö ei halunnut asiakirjaa täysistuntokäsittelyyn
Vasemmistoliiton kansanedustaja Jyrki Yrttiaho (vr.) esitti tänään puolustusvaliokunnan kokouksessa, että valiokunta vaatii Suomen ja Naton välillä syyskuussa solmitun isäntämaatukisopimuksen tuomista eduskunnan täysistuntokäsittelyyn ja valiokuntiin.
Isäntämaatukisopimuksessa Suomi lupautuu niin päättäessään vastaanottamaan alueelleen Nato-joukkoja, huolehtimaan niiden majoittamisesta ja ylläpidosta, materiaalin varastoinnista ja huollosta sekä logistisista palveluista (satamat, lentokentät, rautatiet, tiestö) ym..
Yrttiaho vetosi ulkoministeri Erkki Tuomiojan eduskunnan Ukraina-keskustelussa 2.9. 2014 antamaan lupaukseen tuoda asiakirja tavalla tai toisella eduskunnan käsittelyyn. Puolustusvaliokunnan kuultavana ollut ministeri Tuomioja totesi kuitenkin valiokunnalle, että hallitus ei tuo asiaa eduskuntaan. – Se on eduskunnan oma asia, lupauksensa pyörtänyt Tuomioja totesi.
-Saatuani ministeri Tuomiojan vastauksen tein puolustusvaliokunnalle ehdotuksen, että valiokunta vaatisi isäntämaatukiasiakirjan tuomista eduskunnan täysistuntoon ja valiokuntiin. Nostin esille sopimuksen ristiriidat Suomen lainsäädännön kanssa. Edellytetäänhän siinä suomalaisilta viranomaisilta lukuisia toimia, joihin voimassa oleva lainsäädäntö ei heitä velvoita. Aivan oleellinen asia on myös perustuslaillinen ristiriita, johon tunnettu ja arvostettu ent. EU-juristi ja kansanedustaja Jacob Söderman kiinnitti julkisuudessa huomiota. Söderman totesi 5.9. 2014 (Suomenmaa): ” Naton joukot toimisivat Suomessa ollessaan Nato-komentajan alaisuudessa. – Eli eivät siis kaikissa tilanteissa olisi Suomen puolustusvoimien johdossa ja valvonnassa, Söderman tulkitsee. – Jos näin on, se on asia, joka tulisi käsitellä Suomessa perustuslakivaliokunnassa. Tämä taas edellyttää että hallitus tuo sopimuksen vaikkapa selontekoasiana eduskuntaan, hän sanoo.”
- En saanut esitykselleni tukea. Olen erittäin hämmentynyt valiokunnan linjauksesta. Nato-isäntämaatukisopimuksen oikeudelliset kehykset ja perusteet jätettiin avaamatta. Tiukatessani sopimukseen oikeudellisia seikkoja valiokunnan aiemmassa kokouksessa oli puolustusministeriön virkamiehen vastaus, että emme ole juristeja, kansanedustaja Yrttiaho toteaa.
Tiedustelut:
Jyrki Yrttiaho
kansanedustaja
puh. 050 512 2959
s-posti: jyrki.yrttiaho@eduskunta.fi


 


2 kommenttia:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Jyrki Yrttiaho

Jatkan sotaisissa merkeissä...

Ruotsin uuden hallituksen ohjelma ja pääministerin Nato-linjaus onneksi katkaisevat Carl Bildtin ja Suomen kokoomuksen avoimen kytkennän ja kampanjoinnin Nato-jäsenyyteen.

Se on ainoa myönteinen pointti. Se ei siis lopeta taistelua Suomen linjasta. Venäjä-uhan lietsonta jatkuu. Sen sivujuonteena on asehankintojen kasvattaminen. Ruotsi lisää ja Suomi lisää. Molemmat ottavat kuuliaisina ohjeet Yhdysvalloista, siis velvoitteen vastat...a Baltian puolustuksesta ja Itämeren Nato-vastuista. Ilmavoimat vaatii pidemmällä sihdillä yli 10 miljardia uusiin hävittäjiin (F-35A-hävittäjiin), merivoimien laivue 2020-ohjelma nielee ennen ilmavoimien hankintoja reilusti yli miljardin, maavoimat aseistaa opertiivisia joukkoja, alueellisia joukkoja ja paikallisjoukkoja... Niitä luodaan. Materiaalihankinnoissa maavoimat satsaa kaukovaikuttamiseen eli pitkän kantaman ohjuksiin. Minne? ...Sotilaat pitävät pilkkanaan poliitikkoja... Ei ollenkaan uutta Suomen historiassa.
Ruotsi sanoo selkeästi jatkavansa sotilaallisesti liittoutumattomana, Suomen turvallisuus- ja puolustusselonteko päätyi pitämään liittoutumattomuutta mahdottomana verkottumisen maailmassa ( Vasemmistoliiton Lapintien ja Arhinmäen allekirjoittamana).
Mutta tässä Ruotsin hallitusohjelman linjaukset:
- Ruotsi jatkaa sotilaallisesti liittoutumattona: ”Den svenska militära alliansfriheten tjänar alltjämt vårt landväl. Den skapar en god grund för ett aktivt ansvarstagande för
såväl vår egen som andras säkerhet. Sverige ska inte söka medlemskap i Nato.”
- Ruotsi sitoutuu (kaikin tavoin) Afganistanin pitkäaikaiseen tukemiseen.
- Ruotsi ottaa aktiivisemman otteen lähialueillaan (Itämeri, arktinen alue, Skagerrak, Kattegat).
- Ruotsin turvallisuuspolitiikka rakentuu pohjoismaiselle yhteistyölle, Itämeren alueen maiden kanssa tehtävälle yhteistyölle sekä EU- ja YK-yhteistyölle.
- Ruotsi uudisti solidaarisuuslausekkeensa. Ts. jos joku Pohjoismaa tai EU-maa joutuu hyökkäyksen kohteeksi, Ruotsi ei seuraa tilannetta passiivisesti vierestä. Vastavuoroisesti Ruotsi odottaa saavansa apua katastrofitilanteessa tai joutuessaan sotilaallisen voimankäytön kohteeksi (Vårt land ska både kunna ge och ta emot stöd såväl civilt som militärt.)
- Voimakas tuki pohjoismaiselle puolustusyhteistyölle, erityisesti suru-yhteistyölle: ”Regeringen vill stärka det nordiska försvarssamarbetet – inte minst det svensk-finska. Ett brett samarbete i riksdagen i försvarsfrågorna är centralt för vårt land.”
- Puolustusselonteon linjaukset laitetaan täytäntöön (Försvarsberedningens förslag ska genomföras). Toukokuussa 2014 ko. asiakirjassahan linjattiin, että Ruotsi nostaa puolustusmäärärahoja asteittain 600 miljoonalla eurolla vuoteen 2024 mennessä. Käytännössä rahalla ostetaan lisää Gripen-hävittäjiä sekä 1 sukellusvene.
Näin naapurissa.
Tt. Jyrki

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

TIEDOTUSVÄLINEILLE

Eduskunta 8.10.2014

Kansanedustaja Jyrki Yrttiaho esitti puolustusvaliokunnassa isäntämaasopimuksen eduskuntakäsittelyä –
...

Ministeri Tuomioja pyörsi lupauksensa –
Valiokunnan enemmistö ei halunnut asiakirjaa täysistuntokäsittelyyn

Vasemmistoliiton kansanedustaja Jyrki Yrttiaho (vr.) esitti tänään puolustusvaliokunnan kokouksessa, että valiokunta vaatii Suomen ja Naton välillä syyskuussa solmitun isäntämaatukisopimuksen tuomista eduskunnan täysistuntokäsittelyyn ja valiokuntiin.

Isäntämaatukisopimuksessa Suomi lupautuu niin päättäessään vastaanottamaan alueelleen Nato-joukkoja, huolehtimaan niiden majoittamisesta ja ylläpidosta, materiaalin varastoinnista ja huollosta sekä logistisista palveluista (satamat, lentokentät, rautatiet, tiestö) ym..

Yrttiaho vetosi ulkoministeri Erkki Tuomiojan eduskunnan Ukraina-keskustelussa 2.9. 2014 antamaan lupaukseen tuoda asiakirja tavalla tai toisella eduskunnan käsittelyyn. Puolustusvaliokunnan kuultavana ollut ministeri Tuomioja totesi kuitenkin valiokunnalle, että hallitus ei tuo asiaa eduskuntaan. – Se on eduskunnan oma asia, lupauksensa pyörtänyt Tuomioja totesi.

-Saatuani ministeri Tuomiojan vastauksen tein puolustusvaliokunnalle ehdotuksen, että valiokunta vaatisi isäntämaatukiasiakirjan tuomista eduskunnan täysistuntoon ja valiokuntiin. Nostin esille sopimuksen ristiriidat Suomen lainsäädännön kanssa. Edellytetäänhän siinä suomalaisilta viranomaisilta lukuisia toimia, joihin voimassa oleva lainsäädäntö ei heitä velvoita. Aivan oleellinen asia on myös perustuslaillinen ristiriita, johon tunnettu ja arvostettu ent. EU-juristi ja kansanedustaja Jacob Söderman kiinnitti julkisuudessa huomiota. Söderman totesi 5.9. 2014 (Suomenmaa): ” Naton joukot toimisivat Suomessa ollessaan Nato-komentajan alaisuudessa. – Eli eivät siis kaikissa tilanteissa olisi Suomen puolustusvoimien johdossa ja valvonnassa, Söderman tulkitsee. – Jos näin on, se on asia, joka tulisi käsitellä Suomessa perustuslakivaliokunnassa. Tämä taas edellyttää että hallitus tuo sopimuksen vaikkapa selontekoasiana eduskuntaan, hän sanoo.”

- En saanut esitykselleni tukea. Olen erittäin hämmentynyt valiokunnan linjauksesta. Nato-isäntämaatukisopimuksen oikeudelliset kehykset ja perusteet jätettiin avaamatta. Tiukatessani sopimukseen oikeudellisia seikkoja valiokunnan aiemmassa kokouksessa oli puolustusministeriön virkamiehen vastaus, että emme ole juristeja, kansanedustaja Yrttiaho toteaa.

Tiedustelut:

Jyrki Yrttiaho
kansanedustaja
puh. 050 512 2959
s-posti: jyrki.yrttiaho@eduskunta.fi