tiistaina, lokakuuta 28, 2014

Poliisin tietojärjestelmä epri - yksi perustuslain vastainen kontrollisysteemi ja musta lista

Välitön seuraamus profiloinnista on aina ollut että oikeiston vastustajia estetään saamasta työtä ja uraa: SUPO antaa jatkuvasti salaisia arviointeja eli turvallisuuslausuntoja ihmisistä suurfirmoille, jotka ovat poliisien, armeijan ja ministeriöiden mustilla listoilla ja ne eivät ole neutraaleja "uhkakategorioita".  
  • Poliisin tietojärjestelmässä laittomia merkintöjä – yli 180 000 henkilöä


--Apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalskeen mukaan poliisin ylläpitämässä rikoksesta epäiltyjen tietojärjestelmässä (epri) on sellaisia merkintöjä, joita ei voida pitää lain mukaisina. 
Tuhannet suomalaiset ovat menettäneet uransa SUPOn ja armeijan ideologiseen musta lista -toimintaan oikeistolaisen "turvallisuusluokittelun" lonkeroissa.
  
Tämä on oikeiston jatkuva pyrkimys luoda ideologisia profilointeja ja mustia listoja massojenhallintaan, demokratian sabotointiin oikeiston perinteisenä perustoimintana.  Kukaan ei valvo myöskään armeijan signaalitiedustelua, CIA:n ja NSA:n avustamista ja mustia listoja  "turvallisuusuhkana" toimivista ihmisistä eli oikeistoeliitin ja Nato-klaanin vastustajista. 
      
Tietohan ei ole neutraalia suljetussa systeemissä suorana historiallisena ja ideologisena jatkumona oikeiston laajassa terrorissa ennen ja jälkeen sisällissodan - eivätkä motiivit oikeistolaisten keräämille tiedoille ole neutraaleja vaan ideologisia ja aktiivisia: ideologinen kontrolli ja leimaaminen. Oikeistoeliitin vallan maksimoimiseksi.

II

Älkää unohtako että Interpol luovutti natseille kaikki rekisterinsä ja uskonnollis-rodulliset profilointinsa. Eikä kukaan joutunut vastuuseen.

Supon alkuvaiheen murhat sisällissodan aikana ja sen jälkeen ovat vielä selvittämättä lainvastaisesti. Supon arkistoa on tuhottu massiivisesti, jotta sen perustajien yhteistyö natsien kanssa ja sen oikeistolainen terrori kekkosen klaanien ja suomenruotsalaisten sukujen puolesta vielä 1970-luvulla ja ihmisten muilutus mielisairaaloihin jäisi suurelta yleisöltä epäuskon varjoon. 
  
 

  


Sananvapaus on taas rikos sillä rauha ei kuulu enää ulkopolitiikkaan  
Poliisi pyysi nuoria koululaisia taittelemaan rauhanlipun kasaan, etteivät sivulliset "provosoidu". Helsingin...   www.metro.fi
Herääkö vasemmistoeliitti vähitellen oikeiston kainalosta?

21.9.  "Länsi-Pasilan koulun oppilaat (9-10v) palailivat parijonossa rauhanfutisturnauksesta kantaen muistoksi saamaansa pace-lippua. Poliisi pysäyttää jonon ja kehottaa käärimään lipun kasaan, etteivät ihmiset "provosoituisi". Mitä tässä maassa oikein tapahtuu?
Lähde: rauhan puolesta 5/2014.Kontrolli, sota ja mediasota

Jäähyväiset Afganistanille
Naton ISAF-operaatio Afganistanissa "lähestyy loppuaan". Asiantuntijat antavat tylyn arvion

Asiantuntijat uskaltavat jonkinverran tylyttää mutta ilmoitettu arvio kuolleista on aivan liian alakanttiin. Stressi, suojeltu CIA:n huumekauppa halvan huumeen pumppamiseksi mm Venäjälle Afganistanin lisäksi ja aliravitsemus pakolaisilla sekä ISAFin salaiset kuolemanpartiot ovat tappaneet vähintään 400000.   

Hajota ja hallitse


  • Tietosuojavaltuutetulle huutia – "Valvotteko poliisin toiminnan lainmukaisuutta ollenkaan?"1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ei ole vaikeeta tää.
Kun uskoo oikeisiin lähteisiin.
Jos haluat valhetta,
se HS, IL, IS ym.
Vaihtoehtomedia tarjoaa,
ainoana todistettua tieonvälitystä.
Joten itsekin voit asioita tutkia.