tiistaina, syyskuuta 04, 2012

Demokratia on vakavassa kriisissä kokoomuksen sanelemassa eduskunnassa


Demokratia on vakavassa kriisissä kokoomuksen sanelemassa hallituksessa
Demokratia on vakavassa kriisissä kokoomuksen sanelemassa hallituksessa
Demokratia on vakavassa kriisissä kokoomuksen sanelemassa hallituksessa
Demokratia on vakavassa kriisissä kokoomuksen sanelemassa hallituksessa
Demokratia on vakavassa kriisissä kokoomuksen sanelemassa hallituksessa
Demokratia on vakavassa kriisissä kokoomuksen sanelemassa hallituksessa
Demokratia on vakavassa kriisissä kokoomuksen sanelemassa hallituksessa
Demokratia on vakavassa kriisissä kokoomuksen sanelemassa hallituksessa
 SDP:n ja kaikkien puolueiden demokratiakäsitys on outo,  demokratiaa halveksiva ja  katteettoman pelokas asenne "pääministeripuolueesta". 

1) 
Ei yksi puolue voi sanella muille puolueille vaan kyllä se on äänimäärä ja puolueliitot, joka sanelee eduskunnan alaisena toimivaa hallitusta.
Puolueliitot sanelevat hallitusta, pääministeri ei sanele hallitusta.

2)
Hallituskaan ei ole missään tapauksessa mikään pysyvä määre vaan aina uudelleen muokattavissa.

Tämä poliittinen näytelmä muiden hallituspuolueiden "avuttomuudesta" ja voimattomuudesta "pääministeripuoletta"  kohtaan on törkeää äänestäjien ja demokratian vähättelyä.
Kokoomus on pieni puolue verrattuna muiden hallituspuolueiden äänimassaan ja eduskunnan äänestysvoimaan.

3)
Ei perustuslaissa puhuta mitään pääministeripuolueesta.
Perustuslaissa ei lue, että pääministeri on keisari.
 • Pääministeri on aina vaihdettavissa eduskunnan enemmistön sitä halutessa. Hallitus on kaadettavissa myös hallitusenemmistön voimalla ja eduskunnan enemmistöllä. Kokoomus ei ole enemmistö.   
 • Pääministeriksi voidaan valita ihan kuka vain mistä puolueesta tahansa. Puolueliitot määräävät ja näin äänimäärät määräävät. Jos puolueet niin haluavat. 
Pääministeripesti ei ole "valtapuolueen" valtapesti.
Ei ole sellaista valtalakia.

4)
Perustuslaissa puhutaan hallituksen hajottamisesta, jos pääministeri vaikkapa sooloilee eikä saa hallituksen määräenemmistön tai eduskunnan luottamusta.

Pääministeri ei ole Kekkonen. 

 • " Peruspalveluministeri Maria Guzenina-Richardsonin (sd.) mukaan hallituksessa oli viisi puoluetta, jotka halusivat vanhustenhuoltoon sitovat hoitajamitoitukset, mutta yhdelle ne eivät sopineet missään muodossa.

  - Silloin kun kyseessä on pääministeripuolue, silloin yksi voittaa viisi, Guzenina-Richardson kertoi Ylen A-Talk-ohjelmassa torstaina."

Tämä on lapsellista ja harhaista eliittipolitiikaa, sotilaallista käskytyshierarkiaa Kekkosen ajalta.
 • Tämän pohjalla on se poliittista elämää rajusti kahlitseva ongelma, että Lipponen loi junttaustapoja ohi perustuslain, nopeasti juntattuja ja kirkuen vaadittuja "nelivuotissopimuksia".
Tämä junttapolitiikka  ei perustu peustuslakiin. Jos SDP:n puolue-eliitti on huutaen opettanut tämän kansanedustajilleen "puoluekurina", niin tämä on valheella luotua hallituspolitiikka. Vasemmiston oikeistolaista politiikkaa oikeiston ehdoilla.
 • Oikeiston populistinen fantasia on uponnut demariporvareihin perinteisestä yhteiskuntaluokkajaon rikastumisen fantasiasta: luodaan kateuden kohteita verohelpotuksilla, kestämättömillä ja perusteettomilla johtajien sekä konsulttien palkoilla, työntekijöiden riistämisellä "ulkoistamalla" työntekijät pätkätöihin ja niin köyhät kuvittelevat jokaisen voivan rikastua ja olla aito porvari, kokoomusta äänestäen. Kunhan matelee porvarien edessä  "yrittäjien hengessä".

5)
Meillä on nyt kriisi  -  mutta ei konfliktia.
Poliittista konlfiktia, jotta äänestäjien arvovalinnat ohjautuisivat poliittiseen vallan delegoimiseen.
 •  Vasemmistolaisen ideologian mukaan kriisiä täytyy ehdottomasti seurata  poliittisessa systeemissä aina konflikti, jotta tasa-arvo ja muutos voisi toteutua kansalaisten arvomaailman mukaan.
SDP ja vasemmistoliitto ei tee nyt mitään muuta kuin estää konfliktia syntymästä rikastuvien varakkaiden ja hylättävien suomalaisten kesken.

6)
SDP on hylännyt ruotsalaisen hyvinvointikapitalismin perusmoottorin: veroprogression ja suuryritysten selkeän verotuksen ilman verohelpotuksia.
SDP:n pitäisi olla rakentamassa vahvaa valtiota ruotsalaisen mallin mukaan kansalaisten ihmisoikeuksien ja tasa-arvon turvaksi, kuten perustuslaissa nyt vielä sanotaan, mutta nyt SDP on tuhoamassa valtiota kokoomuksen tilaamien amerikkalaisten äärioikeistolaisten talouskonsulttien mukaan.

Nyt verohelpotuksia on joka vuosi 23 miljardia ohi verolain ja perustuslain hengen. Nyt pääoman avulla voi valtion tukien ja helpotusten avulla rikastua mielettömästi ja viedä rahat paratiisisaarille pois todellisesta maailmasta.
Wahlroos on esimerkki suomalaisesta oligarkista: hänelle annettiin suhteilla valtavasti valtion omaisuutta pilkkahintaan ja nyt hän esiintyy mukamas kapitalistisena yrittäjänä.

7)
Nyt on tosi asia se,  että oikealle kallistuneet vasemmistopuolueet eivät yritä kaataa hallitusta ja muodostaa keskustan ja perussuomalaisten kanssa hallitusta - vaikka voisivat.
Vasemmistoeliitillekin riittää vain itsekäs ja poliittisesti korruptoitunut toivo urasta EU:ssa. Euroopan kovassa ytimessä, joka haisee mädältä ja tuhoaa valtioperiaatetta vauhdilla.  Tämä lamaannuttaa vasemmistoa puolueina ja tuhoaa jatkuvasti heidän vastavoimaansa äänestäjien silmissä ratkaisevasti.

 • Vasemmiston valittu alistuminen kokoomuksen ja EK:n kanssa on raaka ja selvä tosiasia ja Suomen politiikkaa nyt eniten ohjaava tekijä.

8)
Keskusta on tietysti perinteisen petollinen piilo-oikeistolainen puolue mutta voisi luulla tässä EU-katastrofin tilanteessa, että he voisivat haluta SDP:n kanssa hallitusyhteistyötä ja Suomen itsenäisyyttä. Jos SDP:n puolue-eliitissä on muita kuin piilo-oikeistolaisia eurofanaatikkoja.
Perussuomalaisten haluttomuus tehdä yhteistyötä vasemmiston kanssa johtuu Soinin pyörittämästä valtapelistä, jolloin todella tärkeät talouspoliittiset päämäärät eivät ole puolueelle tärkeitä Soinin oman perusoikeistolaisen imagon ja itsesääliä täynnä olevan retoriiakn takia.
SDP:n eliittikin haluaa samaistua imagoltaan porvareihin ja väistävät perussuomalaisia vaikka puolueen perinteinen ideologia tuhoutuu kokoomuksen kainalossa ja valheissa.
RKP ja vihreä ovat täysin porvari-identiteetin ja eurohuuman "lupauksien" huumaamia ja tekevät mitä tahansa kokoomuksen puolesta saadakseen kokoomukselta ja EK:lta kiitosta. RKP saa lahjuksina mm. Ahvenanmaalle ylimääräisiä tukiaisia ja verohelpotuksia 500 miljoonan edestä vuosittain sekä valtio ylläpitää satoja vuosia vanhaa rotuoppia, jolla suomalaisia kielletään ostamasta maata Ahvenanmaalta.


9)
Tilanne on todella harmaa ja sekava äänestäjien kannalta.
Miksi SDP:n kenttäväki on hukannut täydellisesti perinteisen vasemmiston taisteluhengen ja demokratian vaatimuksen?
Demokratian perusmoottori on tyytymättömyys ja kansan tieto ja kyky vaihtaa delegoitua  valtaa eli poliitikkoja.
Nyt elämme kuolleessa vedessä suomalaisen eliitin luomassa suomettuneessa valtahierarkiassa.

 • Lipposen kaudella valta-asema (mielikuvana) huumasi SDP-eliitin ja hierarkiaa korostettiin oikeistolaiseen malliin:  SDP:n perinteinen puolueen paikallisiin piirijärjestöjen ja puolueosastojen keskusteleva toimintarakenne hajotettiin, hierarkiaa lisättiin ylhäältä-alaspäin -suuntaiseksi valvonnaksi  ja puolueen sisäistä valtaa siirrettiin roimasti puolue-eliitille (josta suurin osa toimii verhojen takana kabinettiohjaajina). Lipponen halusi puolueestaan porvarillisen kokoomus kakkosen ja täydellisen puoluehiljaisuuden eliitin "työrauhan" ja aseman turvaksi.
 • Taustalla tässä eliitin ohjaamassa eetoksessa on myös oikeistolaisen, pankkimies demari-Koiviston perustuslain rikkova vallankäyttö laman alkaessa ja lamaa hyväksikäyttäne keisarillisen vallan luomiseksi, jota valtakulttuuria Lipponenkin jatkoi jyräävällä tyylillä ja puolueensa ideologian myös hyläten Kekkosen hengessä. 
Tarvitsemme pikaisesti poliittista demokraattisen vallan tiedostamista, puolujohtone vaihtamista ja puoluekapinaa hyvin rationaalisin ja selkein perustein.

 Tätä kirjoitustani voisi määritellä vaikkapa demokratian aakkosiksi harhautuneille kansanedustajille.
Media ja poliittinen eliitti pumppaa aivan väärää asennetta ja tietoa kansalaisten korvat tukkoon valtapolitiikan osana.

10)
 • Mikä on juuri nyt poliittisen harhan ja poliittisen lamaantumisen perusongelma? 
a)
Väärä tieto.
b)
Väärä asenne ja vasemmistolaisten vaihtoehtojen tahallinen hukkaaminen vasemmistoeliitin vallan pönkittämiseksi.
c)
Oikeistolaiset valinnat ja talouspoliittiset virhetulkinnat Suomen alisteisesta asemasta "EU"-virkamiehille.
Vasemmistoeliitti ei siis oikeasti ole vasemmistolaisia.
Se on kai kaikille selvää ja Kataisen lobbarien voitonriemuisan vallan tae. 


 •   Kirjoittakaa kansanedustajille ja puhukaa poliittisen osastonne kokouksissa suoraan, jos ihmettelette tilannetta ja poliitikkojen lausuntoja demokratian periaatteista Suomessa.


11)
    Tapaus Stubb ja Stubbin ilmaisema darwinistinen luokkataistelu
 • "On aika alkaa ajatella vakavasti uuden maailmanhallinnon järjestelmää. Järjestelmän pitäisi perustua kansainvälisiin instituutioihin, eikä hallitusten väliseen toimintaan."

    Stubb Milton Friedmannin oppien opettajana
eli  käytännössä

Milton

http://fi.wikipedia.org/wiki/Milton_Friedman#Politiikassa


13)
 • Vaalirahoitus
Hämärä, salailtu ja kontrolloimaton puolue- ja vaalirahoitus on myös vakava ongelma ja luonut hyvin kieroa puoluepolitiikkaa.  Käytännössä korruptiota ja kunkin puolue-eliitin painostuskeinon puoluettaan kohtaan. "Rahalliset tukijamme" on tärkeämpää kuin poliittinen ideologia.


Maanviljely

 on yksi poliittisen tekopyhyyden ja korruption huippu. Keskustan tukimafiat estävät kaikenlaisen ekologisen viljelyn naurettavilla säädöksillä ja tukien ohjaamisilla kemianteollisuuden asiakkaille.Maan tila:


Kuten suomalaisia lapsia kohdellaan surkeasti niin poliitikotkin kohtelevat kansalaisia surkeasti ja ylimielisestiEi kommentteja: