lauantaina, syyskuuta 08, 2012

Kodinturvajoukot ja lastensuojelu


Kodinturvajoukot ja lastensuojelu

    Ei näin, ei se yhteiskunta näin toimi:


Asiantuntijat siis vaativat että kansalaiset pitävät toinen toisistaan huolta. Tämä on todellä tympeää pottuilua ja poliitikoiden virallisen vastuun perusteetonta ja toimimatonta siirtämistä. 

8-vuotiaan tapauksessa oli pyydetty lain mukaan velvoitettuja viranomaisia tekemään tutkintapyyntö poliisille väkivallan jäljistä mutta viranomaiset kieltäytyivät. 

   Nämä väkivaltatapaukset ja lasten heitteillejättö ovat
  1. lailla säädeltyjä sekä
  2. niin vaikeita,
    että eiväthän naapurit voi auttaa kun väkivaltainen lasten murjoja kieltäytyy avusta.

Viranomaisilla on lain pakkokeinot apunaan,  ei naapureilla tai lähimmäisillä. Mitä nämä asiantuntijat odottavat nyt kokoomuslaiselta alasajetulta valtiolta, "paremminvointiyhteiskunnalta"?   
  Että naapurit ottavat omankädenoikeuden käyttöön, kun poliitikot eivät palkkaa ja kouluta tarpeeksi asiantuntevia, jatkuvasti testattuja ja ennenkaikkea tervemielisiä viranomaisia?
    Ei, ei.
Hyvän pohjoismaisen perustuslakimme mukaan valtio ei voi jättää yksilön turvallisuutta sattuman ja naapureiden varaan. Sen nimi on aito hyvinvointivaltio.

 Ainoa ongelma on raha. Eli poliittinen tahto.
Rahaahan Suomessa on  ja kerskavarallisuutta.
Lisää progressiivisia veroja, kaivokset valtiolle, suuryritysten verotukiaiset ja salaiset tilit pois - ja enemmän hyvinvoinnin suojaverkkoja ja aktiivista kansalaisten koulutusta ja kohtaamista asintuntijoiden avulla. Suomi ei pysy pystyssä ilman hyvinvoinnin tasaamista ja terapiaa.
Niin sairas, traumaattinen ja verinen velka meille on jäänyt Ruotsin vallan ja kirkon ajasta, sisällissodasta ja porvarien valitsemasta totaalisesta sodasta Saksan rinnalla.
Poliitikot eivät noudata nyt tehtäväänsä eli he eivät noudata perustuslain määräyksiä yksilöiden turvasta ja hyvinvoinnin minimistä.

  • Toinen täysin väärä oikeistolainen asenne nousee myös esille näiltä lastensuojeluviranomaisten asiantuntijoilta:
   He käskevät suojelemaan aikuisia. Aikuisten mainetta.
Kaiken ehtona.
Aikuisia ei saa lastensuojelutapauksissa suojella lastenkustannuksella. Eli väkivaltaisen aikuisen kunniaa ja mainetta ei saa "suojella" vaan lapsen suojaaminen on ehdoton auttajien toiminnan ohjaaja.
Kaikkia täytyy auttaa mutta lapsi täytyy erottaa väkivaltaisista tai välinpitämättömistä vanhemmista pitkäksi aikaa, vähintään vuodeksi, jotta vanhemmista saadaan mahdollisesti jotakin irti terapialla ja ohjaavalla keskustelulla.  

Huumeongelma Suomessa on lapsuudenajan ongelma ja trauma. Ei muuta.
Huumeiden kieltolaki on se varsinainen huumeongelma Suomessa, se vain pahentaa onnettomien, huumeisiin turvautuvien ahdistuneiden ihmisten ongelmia.
Täytyy tunnustaa aidot ongelmat eikä turvautua oikeistolaiseen moralismiin esim. huumausainelakina ja siten lisätä rikollisjengejä ja pakottaa ihmiset myymään oma ruumistaan rikollisten orjina ja varkaina.
Feministen vaatimukset siitä, että raskaana olevaa alkoholistiäitiä ei saa ottaa pakkohoitoon naisten vapauksien vuoksi, on taas silkkaa julmuutta ja ylimielisyyttä syntyviä ihmisiä kohtaan.
Heitteillejättöä ennen syntymää.

Yksittäisten viranomaisten on tultava esille kertomaan siitä, mitä heidän esimiehensä ovat kieltäneet kertomasta.
Kuinka kauhea tilanne rikkaassa mutta verotuksessa säästelevässä porvarien Espoossakin on.


     Aikuisten harrastusstatuskilpailu lapsia rääkkäämällä

Ei kommentteja: