tiistaina, syyskuuta 04, 2012

Valmiiksi turha tutkimus 8-vuotiaan murhasta


Dogtooth DVD

Valmiiksi turha tutkimus 8-vuotiaan murhasta
  Turha toivo.


Virkamiehet ja rahaeliitin ystävät ovat tämän maan ja kokoomusvirkamiehistön suojelun ensisijainen kohde, eivät sairaat ja lapset.


Tämä on sitä kansaa jalostavaa tehostamista pelon ilmapiirillä, Stubbin ja Kataisen darwinistista kasvatusoppia, takaisin pula-ajan jaloihin ja uhraaviin kasvatusoppeihin ja saksalaisen kasvatusperiaatteen ja perinteisen kirkon kasvatusväkivallan alistumisen oppeihin.

Olemme hallituspuolueiden kautta suostuneet poliittiseen pohjoismaisen valtion irvokkaaseen tuhoamiseen ja saksalaisten pankkien rahoittamiseen johdattaaksemme Suomea kohti sisällissotaa edeltävään porvarilliseen orjakulttuuriin.


Jos joku eliitin lemmikkivirkamies ja sosiaalitoimen budjetin alasajaja erotetaan, hän pääsee vieläkin parempipalkkaiseen duuniin, kunhan vain tottelee oikeiston hegemoniaa valtion alasajosta ja hyvinvointivaltion purkamisesta ilman moraalisia ja poliittisia kysymyksiä.
Paikalle otetaan seuraava omaatuntoa vailla oleva tottelija, joka jatkaa tunnollisesti uusklassisen talousmallin hyökkäystä vasemmistolaista hyvinvointivaltiota vastaan.
Tavalliset virkatyöläiset joutuvat tappamaan omantunnon ja heidän ainoa moraalinsa on budjettirajojen seuraaminen kirkuvien lapsien yössä.

Hallituspuolueemme vasemmistoliittoa myöten ovat hyväksyneet hillittömän tuloerojen ja kovan yhteiskuntatunnelman kasvattamisen politiikan, kansalaisten perusoikeuksien ohittamisen, perustuslain mitätöimisen eurokiihkossa.
Hyvinvointivaltiossa ihmisten perustarpeet ja koulutuksen tarpeet määräävät veroprogression.
Oikeistolaisessa jaetussa kilpailuyhteiskunnaassa rikkaiden verohelpotukset määräävät kansan kurjistumisen ja stressielämän määrän.
Näin pelon politiikalla ja ahdistuksen eetoksella estetään edellytykset yksilön kasvulle luottavaiseksi kansalaiseksi, joka kyseenalaistaisi julmaa statustaistelua ja eliitin mässäilyä yltäkylläisyydessä.
Oikeiston maailmankuvassa kurjistuminen, hilpeä veronkierto, suomettumisen poliittinen peruskorruptio uranousuna eliitin jalkojen juuressa ja avoin luokkasota eliitin lihottamiseksi on porvariaatetta jaloimmillaan.
Rikkaat saavat tässä maailmanmallissa rikastua toisten kurjuudella ja moralisoida hyväksikäyttämiään alipalkattuja ihmisiä, jotta kurjat häpeäisivät itseään ja käyttäisivät toisiaankin hyväkseen päästäkseen lähemmäksi palvelemaan eliitin voitontekoa. 
Se on sitä Stubbin ja Kataisen ihailemaa darwinistista taisteluyhteiskuntaa.
Perinteinen porvarien kurjuuskuilu herrojen ja narrien välillä.
Pienen tytön itkulla ei ole helvetinkään väliä. 
Hallituksen moraalin hallitusohjelman laatii McKinsey konsulttitoimisto pankkien voitonteon maksimoimiseksi.  • Lasten hätä lisääntynyt säästöjen myötä  yle.fi
 

  
  


  •  Tampere lopetti ryhmät, jossa tuoreet isät ja äidit saivat opetella
Kataisen lemmikkieläin, oikeistolainen taistolainen valehumanisti Himanen

Ei kommentteja: