tiistaina, syyskuuta 04, 2012

Perinteinen fasismi Suomessa vahvistuu


Perinteinen oikeistolainen fasismi Suomessa vahvistuu
Älkää nyt hyvät ihmiset unohtako että kokoomus esitteli kaikissa kissanristiäisissään suomalaisia Saksan tuhoamisjoukkojen SS-miehiä ja sisällissodan siviilien joukkomurhaajia sekä nälkää ja ruokamyrkytyksiä käyttäneiden tuhoamisleirien vartijoita kunniapaikoilla viimeiseen asti noin 90 vuoden ajan. 

Sieltä se fasismin poliittinen mielikuvakulttuuri on peräisin eikä porvarieliitin kokoomus sinänsä ole mihinkään muuttunut äärioikeistolaisen yhteiskunnan ja tuloerojen kasvattajana.
Suojeluskuntakiihkoilijat ja perussuomalaiset äärioikeistolaiset ovat vain koiralauma kokoomuksen johtaman poliittisen karavaanin perällä.

Poliisi ja mediakin uskaltavat vihdoinkin nostamaan päätään puskasta ja tuovat esille fasististen ryhmien puhetta ja asenteita. 

Kokoomuksen porvariaatteen pankkikeskeinen europolitiikka tuhoaa ja halvaannuttaa määrätietoisesti hyvinvointivaltion rakenteita ja mitätöi aktiivisesti perustuslain ehtoja ihmisarvoiselle valtion toimintaperiaatteelle, on vähentänyt verotuksen valvontaa ja veroprogressiota mikä luo valtion palvelujen alasajoa ja siten syrjäytymistä ja  luo näin varmasti äärioikeistolle 1920-luvun tavoin selkeää kannatusta.
Media on viimeiset 20 vuotta uskonut oikeistolaisen SUPO:n propagandaa viherpiipertäjien ja kettutyttöjen "vaarallisuudesta yhteiskunnalle" mutta nyt jonkinverran realiteetit alkavat nousta toimittajien kirjoituksiin asti. Poliittinen tietoisuus oikeistolaisesta maailmankuvasta kokoomuksen historiallisena porvariaatteen olemuksena ja jatkumosta on vielä kaukana toimittajien mässäilystä.
Afganistanin sodan hyväksyminen ja perinteisen kokoomusoikeistolaisen armeijan päästäminen fastistiseen kolonisaatosotaan on ollut saksalaismielisille kokoomusfasisteille suuri poliittinen voitto. Suomen kirkkokin on ollut mukana Afganistanin sodassa  sisällissodan ja jatkosodan perinteiden mukaisesti aseistetun ja ihmisiä ampuvan papin hahmossa.
Suomalaiset eivät tällä hetkellä lainkaan ihmettele siksi, miksi suomalaisten tappajien rahoittajat eli veronmaksajat eivät saa tietoa siitä, kuinka paljon ihmisiä suomalaiset tappavat jatkuvasti "tiedustelutehtävissään" sekä suoraan iskujoukkojen erikoissotilaina tuhoamistehtävissä Vietnam-tyyliin. 

Breivikin uskonnolliset visiot ja puheet pakanoiden ja vasemmistoilaisten tappamisesta olivat hyvin samankaltaisia kuin ev.lut. kirkon pappien puheet seurakunnille, teloituskomppanioille sekä kirjoitukset kirkollisissa lehdissä sisällissotaa ennen ja sen aikana mm. Mooseksesta pyhänä miehenä, pakanakansojen uljaana joukkomurhaajana ja jumalattomien teurastajana, "uskon esitaistelijana".
Norjassakin kirkon puheet vasemmistosta "luteina" ovat tiivistä kirkollista perintöä toiseen maailmansotaan asti. Breivik edustaa vain perinteistä porvarikirkollista nationalismia.
Sisällissota Suomessa on täysin käsittelemättä.
Poliisi kieltäytyy yhä lain vastaisesti tutkimasta sisällissodan ajan ja sen jälkeisiä murhia kuten on myös joukkohautojen murhien uhrien tutkiminen kielletty. Santahaminan joukkohaudassa on todellisuudessa 5000-7000 uhria, reippaasti yli virallisen arivon. Suomenlinnan joukkohautojen uhrien määrää ei edes pystytä vielä arvioimaan.
Talvisotakin eli ministeri Erkon valitsema sota diplomatian sijaan oli saksalaismielisen porvarieliitin poliittinen valinta sitoutua Hitlerin Germania-aatteeseen ja "arjalaiseen" identiteettiin, ns. "rotupuhtauteen" itsenäisyyden sijaan. Taustalla oli 20 vuotta mm. rotuopetusta ja suursuomipropagandaa kouluissa lapsille.
Viranomaisten asenne on vieläkin hyvin pelokas ja torjuva.
Oikeistolaisen kulttuurin historiaa ja taustaa ei saa avata.
 SUPOkin oli mukana yli 170 murhassa sodan jälkeen. Suomen oma kunnioitettu Breivik sisällissodan aikana, Urho Kaleva  Kekkonen, osallistuminen myös niihin murhiin on hyvin todennäköistä, toimihan hän pyövelinä kiväärein ja kirvein sisällissodan aikana.
Presidentti tarja Halonen ja Sauli Niinistö ovat kieltäytyneet avaamasta Kekkosen ja Koivisto päiväkirjoja tutkijoille, joissa kummassakin on poliittista sotahistoriaa raaimmillaan.
Kouluopetuksessa ei kerrota että suomenruotsalainen rahaporvaristo ajoi Suomea sisällissotaan perustamalla laittoman palkka-armeijan ja aikoi liittää Suomen Saksaan. Historianopetuksessa ei kerrota, kuinka suomenruotsalainen porvaristo palkkasi kasakat hyökkäämään eduskuntaan ja ryntäämään hevosten kanssa saliin  sisällissodan todellisena  alkutahtina.  Sisällissodan jälkeen porvarit kutsuivatkin Suomelle oman ruhtinaskuninkaan mutta Saksa kieltäytyi suomenruotsalaisten porvarien liitosyrityksistä.
Nyt Katainen ajaa meitä vauhdilla ja hurjalla velkavipu-ansalla Saksan liittovaltion osaksi.

Tuntekaa historia, jotta tiedätte, mitä nyt tapahtuu.
2008 julkaistiin yli kolme tusinaa pätevää tutkimusta sisällissodasta mutta historiantutkijat ja kustantajat ovat tehneet karhunpalveluksen siinä, että mitään yhtä koostavaa esitystä uudesta historiantutkimuksesta ei ole tehty kokonaiskuvaksi tavallisille lukijoille.  • Toinen maailmansota oikeistolaisena germanisaation ristiretkenä ja kirkollisena ideologiana

    - Välirauhan aikana, kesällä 1940 Hitlerin kirkko oli alkanut osoittaa kiinnostustaan Suomeen. Saksan ulkomaanpiispa Theodor Heckel ehdotti suhteiden tiivistämistä.  Hyväntahdon eleenä Heckel antoi rahaa sodassa vaurioituneiden kirkkojen korjaamiseen. Hän saapui Suomeen ja sai miltei valtiovieraan kohtelun.  Suomalaiset olivat innoissaan uskonpuhdistuksen äitikirkon huomionosoituksista. Kuin merkiksi kihlauksesta kirkot perustivat "Luther-Agricola-seuran” toimintakanavaksi välilleen. Sen johtoon kuului koko kirkollinen kerma. Seuran tavoitteet olivat poliittiset – sitoa Suomi Saksaan ja katkaista siteet pohjoismaihin, joiden kirkot suhtautuivat kriittisesti natsi-Saksaan.

Helsingin yliopistosta tosiaan hävisi 3 vuotta sitten "Luther-Agricola-seuran” arkisto. Sitä oltiin tutkimassa mutta tutkijat eivät ole vielä nostaneet poliisille tutkintapyyntöä teologisen tiedekunnan toiminnasta. Maan tapa. Luultavasti tuhottu ja poltettu.

  "Elvytysrahat" pumpataan taas pörssikeinotteluun oikeistolaisessa eurokiihkossa, joka sai alunperinkin tämä nykyisen kriisin aikaan Euroopassa. EU:n politiikka on ollut vain ylikansallisia suuryhtiöitä kannattavaa ja teollisuuden poissiirtämistä tukevaa "globalisaatiota".
Kriisinhoitoa vai kriisin kiihdyttämistä?
Oikeistolainen suurpääoman ideologia on aika selvä liittovaltiopolitiikkaa ajavilla tahoilla. Valtiot tuhotaan ja demokratia estetään. Verotuksella ja suojatulleilla ei luoda työllisyyttä vaan Kataisen ylistämä kuihduttamispolitiikka lihottaa vain järjetöntä eliitin pörssikeinottelua. 
Yritykset ja pörssipankkiirit ovat määrittäneet uusia ja heikompia valtiomuotoja nyt yli kymmenen vuotta, eivät demokraattiset periaatteet kansalaisten valitsemista päämääristä.

Ei kommentteja: