maanantaina, syyskuuta 17, 2012

Ahneuden ja eliitin korruption koko kuva                                                                                        -IS

Jumalaton röyhkeys on nyt eliitin riemullisin harrastus.
Päämääräkin tällä on.

Lamauttaa vastustajat röhkeydyen vyöryllä.


Hyvin vanha kikka, englantilaiset, atsteekki-aatelit, egyptiläiset jumalina esiintyvät aatelit ja ranskalaiset aatelit keksivät sen kauan sitten.

Ylimielisyyden verraton kepeys. Vapaus yhteisestä moraalista.

Syyttäjän mielestä veronmaksajien tukeman firman johtaja saa ottaa kiinteistölahjoituksia toiselta firmalta, joka haluaa tehdä johtajan firmalle valtavan päärakennuksen ja kovalla hinnalla. Ei kuulosta oikeusvaltion periaatteilta.

Ja kaiken takana häärää ja räyhää Kekkosen koulima ja RKP:n joviaalisti korruptoima Taxell.


  II

Selvää on, että tutkintanimike valittiin tahallaan väärin  - salaisen asuntokauppasopimusten veronkiertoa ei tässä ole tutkittu -   sillä yleinen moraalinen kuohunta on poliitikoille hyvin pelottavaa ja sitä täytyy lepytellä välillä näennäisillä toiminnoilla ja eleillä.

Heidi Hautala on vanha kettu ja osaa vanhan liiton miesten maan tavan niksit.

Kekkonen oli myös näennäistutkintojen keisari ja suuri isänmaallinen esikuva nykyisille sisäpiirijunttaajille. 

Kekkonen hankki ensimmäisen ison vaalikassansa varastamalla valtion metsiä Kainuun seutuvilta apunaan moninkertainen huijauksista ja kiristyksistä tuomittu ketku.


III

Vasemmistoliiton jäsenten hiljainen alistuminen oman puoluejohtonsa järkyttävään oikeistohallituspolitiikkaan on loistava esimerkki suomalaisesta henkilökultista, ryhmäpaineesta ja ideologiatyhjyydestä sekä suomalaisen hierarkian ylhäältä alas -malliin. Ideologisesti suoraviivaista ihmistä halveksitaan puolueessa sillä "virallista" valtaa ja "omaa" eliittiä kunnioitetaan yli kaiken tässä marsujen maassa.

Yksilöiden voimattomuuden tunne liittyy suoraan poliitikkojen ja virkamiesten päätösten salailuun ja jo valmistelujen & poliittisten sopimusten salailuun, joihin ihmiset voivat vaikuttaa vain hyvin hyvin vähän. Maan tapa ja nöyrä kansalainen.  

Kokoomus puhuu julmasti valheellisesta paremminvointivaltiosta kun samalla heiköt yksilöt jätetään heitteille ja ihmisoikeuksia takaavaa systeemiä puretaan statuskilpailuareenaksi,  hyvinvointikuilun tuottavaksi halpatyöalueeksi ja tasaava veroprogressio on poistettu.

  • Maailman ökyrikkaat kätkevät verottajalta
    17 biljoonaa euroa - Uutiset - Talouselämä
 


  • Suurin tragedia ja tulevan eurotuhon perussyy:

    Raha, joka on piilossa laittomasti.

    Veropakolaiset, veronkiertäjät, veroton ja lahjova huumeraha, natsikullan sveitsiläiset kaappajat  ja keinottelijat, joita EU-virkamiehet ovat hellineet ja lahjoneet valvonnan puutteella (EU:n liittovaltion paisuttamiseksi ja pakottamiseksi):


          (Nyt olisi kerrankin NATO:n joukoille tarjolla ihan aidosti 
            hyödyllisiä taktisia iskuja tiedossa paratiisipankkeihin
            tuomaan Euroopan todelliset viholliset eli veronkiertäjät ja mafia
            esille.)
Miksi poliitikot kyttäävät ison bisneksen
kiitollisuutta poliitikon uran jatkeeksi?
  • Valtiovarainministeri Urpilaisella on yhdessä puolisonsa kanssa velkaa 281 000 euroa, pääministeri Kataisen perheellä on velkaa 367000 euroa ja puolustusministeri Haglundilla yhdessä puolisonsa kanssa 413 268 euroa. Ministeri Maria Guzenina-Richardsonilla on velkaa yhteensä 499 684 euroa. Ulkomaankauppa- ja eurooppaministeri Alexander Stubbilla on yhdessä puolisonsa kanssa velkaa peräti 713 705 euroa.

Ei kommentteja: