lauantaina, elokuuta 22, 2009

Applen mainiot in-ear plugikuulokkeet
Applen mp3-soittimet eli iPodit ovat hyviä, hyvä vahvistin mutta kuulokkeet kannattaa ehdottomasti vaihtaa Sonyn 40 - 120 €  kuulokkeisiin (mm. Sony MDR-XB40EX) - tai Applen uusiin 80€ in-ear huippukuulokkeisiin, jotka ovat superhyvät kuulokkeet (toimivat vain uusissa iPodeissa).

Vihdoinkin Applella valikoimassa korvissa pehmeästi pysyvät HiFi-pluginappikuulokkeet. Suosittelen. Ilman tämäntasoisia kuulokkeita ei oikeastaan kannata omistaa iPodia. Korvia siunaava joululahjavinkki iPodaajille.


Poistomyynneistä voi vielä napata 400 e hintaan:
MAC MINI
- mainio OSX peruskone.

USB ja Firewire. VGA, DVI.
Wlan Airport Extreme. Bluetooth.
Toimii myös Wlan asemana - voit toistaa muiden maccien musiikkia stereoihin tämän kautta. Älä aseta tämän koneen päälle tai sivuille kiinni koskaan mitään ylimääräistä jäähdytystä estämään. Kovalevyn voit toki vaihtaa heti vaikka 500 Gt 2,5 tuuman kovalevyyn, laajentaa helpommin isolla usb-kovalevyllä (suosittelen USB-asemaa tuulettimen kanssa Samsungin kovalevyjä), hypernopeaa Firewirekovalevyä (turhankin nopea) - tai tee isompi SATA modaus
Ei kuitenkaan pyöritä tarkimpia HD-videotiedostoja, isot flash-videotkin voivat nykiä, ei polta DVD:tä. Photoshoppailu ja taitto-ohjelmat kuitenkin pyörivät. Mukana mm iPhoto, video iMovie, Garageband-sävellys- ja soitto-ohjelma yms.   Älä asenna tähänkään vielä Snow Leopardia, koska se on keskeneräinen systeemipäivitys. Tilaa kuitenkin Snown ilmainen päivityslevy nyt ostetuille laitteille ja odota n 4 kk että uus Snow systeemi lisäpäivityksineen on toimintakykyinen.  


Ollin linkkivarastosta:

16 päivää viestintäsalaisuutta jäljellä
– Taloussanomat heräsi, Lindén kirjaimellisesti neuvoton

 


 


.Tarjoukset tietokoneet Apple vertailu pöytätietokoneet

Ei kommentteja: