sunnuntaina, elokuuta 02, 2009

Verinen risti - Punainen risti

Ruotsin Punaisen Ristin entistä viestintäjohtajaa syytetään törkeästä petoksesta. Hänen arvellaan anastaneen yhteensä 750 000 euroa Punaiselta Ristiltä sekä Ruotsin Syöpäjärjestöltä, jossa hän aikaisemmin työskenteli. 2010 Taloussanomat


Natsisaksa ja Punainen Risti


TV1 Klo: 19.00 Pvm: 16.09.2009 + Su

" Vielä vuosia toisen maailmansodan jälkeen Punainen Risti väitti, että sen valtuutuksena oli kansainvälisen lain mukaan ollut huolehtia vain sotavangeista. Se eväsi apunsa miljoonilta juutalaisilta" - puhdistusvangeilta, mm. mustalaisilta, vammaisilta sekä homoilta.


Adolf Eichmannin Punaiselta ristiltä saama passi
Punainen risti organisoi miljoonien ihmisten murhista vastaavien rikollisten pakoreitit ja väärennetyt passit. Punaisen ristin johtajia oli jopa auttamassa kaasukammioiden suunnittelussa. Orgnisaatiossa ei ole tehty mitään konkreettisia johtopäätöksiä johtajiston fasistisesta ideologiasta ja organisaation poliittisesta luonteesta ulkopuolisen arvion ulottumattomissa.

Punaisen ristin toiminta on ollut toiminnaallaan yleensä tehostamassa myös sotilaallista toimintaa. Sotilaiden tehokas ja nopea parantuminen on myös sotilasjohdon mieleen.

Vielä on täysin selvittämättä, oliko punainen risti juuri se organisatio, joka tehokkaasti jakoi rahaa ja kultaisia hampaita sveitsiläisiltä tileiltä ympäri maailman piilekseville natseille sodan jälkeen.


Suomalaisessa ohiuutisoinnissa suurimmat mediavälineet ovat järjestelmällisesti ohittaneet Venäjän punaisen ristin nykyisen korruptoituneisuuden, hämärät bisnekset ja kytkökset mafiaan. Punaisen ristin toiminta/toimimattomuus Tsetsheniasssa on myös monen kysymysmerkin alla. Punaisen ristin glorifioitu maine, valvomattomuus ja erityisoikeudet mm. materiaalikuljetuksissa voisivat olla täydellinen organisaatio huumekaupan edistämiseen.

Punainen risti tekee hyvää. Punainen risti myy yksinoikeudella suomalaista verta ulkomaille - hyvään hintaan. Ilman avointa kirjanpitoa.

Luovuttakaa vertanne hyvään tarkoitukseen. Homot saavat sentään pitää verensä ihan itse.


Suomen punainen risti
kiistää nyt johtajiensa taloudellisen hyödyn ja kaupankäynnin natsien kanssa.SPR ja vastaanottokeskukset


.

2 kommenttia:

Myllyniemi KYLVÄJÄSTÄ kirjoitti...

Tärkeitä kysymyksiä selvitettäväksi. Hyvät yhteiskuntasuhteet vallanpitäjiin eivät riitä, pitäisi olla myös hyvä omatunto Jumalan ja ihmisten edessä.

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

"Demokratiaa dollareilla - SDP ja puoluerahoitus pulataloudessa 1945-1954" tuo esille länsirahoituksen kierrättämisen mm. Punaisen Ristin kautta.


http://www.kansanuutiset.fi/kulttuuri/kirjat/1827469/sdp-hakeutui-cian-rahahanalle-jo-1949