maanantaina, elokuuta 17, 2009

Ristiretki Nyt

Katsoitteko A-zoomia - esim. Areenalta?

Afganistanissa Suomalainen ISAF-valan vannonut pappi on aseistettu ladatulla aseella ja kulkee joukkojen mukana kriisiauleille.

Huvittavaa. Sotilaspappi nimensä mukaisesti. Ristiretkellä.
Sotilaiden uskoa vahvistamassa. Ja taistelutahtoa.

Voiko olla enää täsmällisempää määrettä ristiretkelle kuin länsimainen pappi aseissa vieraalla maalla. Valmiina puolustautumaan paikallisia kohtaan, joita kutsutaan kapinallisiksi. Hyökkääjät puolustautumassa.

Keinot pyhittävät päämäärän.


9 kommenttia:

catulux kirjoitti...

"Huvittavaa. Sotilaspappi nimensä mukaisesti. Ristiretkellä. Voiko olla enää täsmällisempää määrettä ristiretkelle kuin länsimainen pappi aseissa vieraalla maalla. Valmiina puolustautumaan paikallisia kohtaan, joita kutsutaan kapinallisiksi. Hyökkääjät puolustautumassa."


Syksyn alkua ja kesän loppua Arhillekin!Jossakin blogissa käsiteltiin satiiria ja parodiaa. Kumpaan noista yllä oleva kommentti kuuluu???

Mitä Afganistanin kurjuudelle, köyhyydelle, tietämättömyydelle; kyseisen maan keskiaikaisessa pimeydessä eläville ja naisia alistaville muhamedeille pitäisi Arhin mielestä tehdä???????????

Suomalaiset isät lähettävät kyseiseen maahan ainoita poikiaan tapettaviksi.

Miksi? No sen tähden että 18-lapsisen perheen 12 (kouluttamatonta, fundamentalismiin sitoutunutta) poikaa sallisivat siskojensa riisuvan burkhan!

Voi aikoja ja voi arheja!

Tietenkin tänne Pohjolaan saapuu pakolaisina Afganistanista n(!) kappaletta kouluttamatonta ja lukutaidotonta Muhamedia, iältään n. 18 vee.

JOten suomalaisten perheiden "sankareina" kuolleet, ainoat pojat korvataan tehokkaasti monilla muhamedeilla. Näin on, koska musliminaisten lanteiden edessä jopa Kaarle Martell olisi voimaton.....

Arhi Finnsanity kirjoitti...

CIA aloitti 1980-luvulla Neuvostoliiton Afganistanin sodan salaliitolla, hämäysaktiviteetilla, jolloin Neuvostoliitto luuli, että USA tosissaan hapuilee Afganistania etupiiriinsä. Asekuljetuksia onnistuttiin liioittelemaan kaikenlaisella disinformaatiolla ja kohta Neuvostoliitto oli polvia myöten nuorten miesten veressä Afganistanissa. Toki CIA pumppasi rahaa ja aseita sekä koulutusta kiihkomuslimeille NATOn avustuksella mutta aika pikku budjetilla saadessa ilmaisia sotilaita häiriköimään Neuvostoliiton egoa ja budjettiepätasapainoa.

Kiihkomuslimit ovat maailman parhaita sotureita CIA:n ansiosta. Ja keitä vastaan siellä nyt oikein soditaan? Sotalordeista tuli miljonäärejä ja asekauppiaita ainoastaan CIA:n ja USA:n armeijan salaisen ulkopolitiikan ansiosta.

Afganistanista poistutaan ontuen ja häpeillen kuten Vietnamista.

Muutama seonnut psykopaattisotilas pienen joukkomurhan ääressä ja media asettaa hyvin vakuuttavasti Afganistanin ja Vietnamin profiilin vihdoinkin vierekkäin, kuten pitääkin. Siviilejä Afganistanissa on länsimainen sivistyksemme lyijysade tappanut jo 20 000.

USA ei ole Rooma valloitustensa kokonaisstrategiassa, vaikka identieetiltään USA yrittää toki olla Rooma, jotta se olisi edes jotakin. Amerikka on sisäisesti ja moraalisesti täysin tyhjä korporaatiokompleksi, joka on puuttunut tuhoisasti 30 maan sisäpolitiikkaan tukemalla fasisteja ja sotaherroja.

Arhi Finnsanity kirjoitti...

Koskaan ennen ei ole kuitenkaan onnistuttu luomaan niin laajaa terroristien koulutustapahtumaa kuin hyökkäämällä Afganistaniin.

Rahalla, viihteellä, satellittikanavilla ja koulutuksella fundamentalistit olisi saatu houkuteltua länsimaistumaan ihan itse.

USA:ssa muutaman miljardin dollaribudjetin uskonnollinen liike yrittää kieltää evoluutiobiologian kouluissa ja ottaa käyttöön katolisen kirkoon keskiaikaiset opit ID-kuorrutuksella käyttöön.

Seksuaalivalistuksen ovat jenkkifundamentalistit poliittisesti onnistuneet kieltämään useimmassa osavaltiossa. Todella sivistystä ja humanismia pursuava osavaltiounioni maapallo leikkikenttänä.

Öljy-yhtiöt ovat riemuissaan.

Irakissa kulutetaan joka päivä 80-miljoonan euron edestä bensaa. Päivässä. Kulutus ja sähläys ovat korkeimmat amerikkalaiset ideat.

Mutta ilman suurta sotaa osavaltiot eroaisivat toisistaan ja armeijan budjetti olisi pulassa. Sitähän ei voida sallia.

catulux kirjoitti...

Joopa joo ja just.

Analyysisi osuu sinällään ihan oikeaan; ja on ihan selvää, että Afganistan ja talebanmuhamedit ovat olleet nappuloita kylmän sodan suurvaltapelissä.

Ja että USA saa syyttää paljolti itseään Afganistanin nykytilanteesta.

Kylmä sota on kuitenkin jäänyt taakse ja punavihreää lippua kantavien suomalaistenkin olisi syytä nousta pois tuon ajan juoksuhaudoista.

Kokonaisnäkemyksesi tilanteesta kuitenkin ontuu.

Keitä vastaan siellä soditaan?

Siellä soditaan palavasilmäisiä uskonsotureita vastaan, joiden valtaan pääsy olisi painajainen koko sivistyneelle maailmalle. (tarkoitan sivistyneellä maailmalla lähinnä länsimaita.)

Jos Afganistan palautuu polvillaan konttaavien kiihkoilijoitten valtaan; luultavaa on, että kyseinen Jihad leviää myös Pakistaniin. Joka on ydinasevaltio, kuten Arhikin hyvin tietää.

Ydinase + talebanit= ????

Mikäs on yhtälön ratkaisu?

Lähetetäänkö sen jälkeen sotilaiden asemasta esim. Hämeenanttila kertomaan vallan täyteyttä puhkuville talebaneille, että islam on rauhan uskonto?

Ja että Koraanin ydinsanoma on Rauha ja Rakkaus?

catulux kirjoitti...

Lisäksi.

Jos sotilaspapin myötä saadaan Afganistanin naisille koulutusta ja sivistyksen valoa sydämeen (pimeän uskon sijasta!) niin tällainen pieni ristiretki on paikallaan.

Kyseistä maata pitäisi myös pommittaa kondomeilla ja murtaa järjettömän väestönkasvun kierre; joka lienee kyseisen maan suurin ongelma.

Afgaanien kanimainen lisääntyminen ja romahtaneen valtion kurjuus takaa sen , että KOraanilla aivopestyjä idiootteja tulee riittämään itsemurhaiskuihin ja taisteluun sivistystä ja demokratiaa vastaan.

Sehän ei tietenkään huoleta sinua, sillä suurin huolesi taitaa olla suomalaisen kirkon pakkovalta täällä kotimaassa ja taistelu (oletettua!) luterilaista pappisvaltaa vastaan.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen kirjoitti...

Kun tilanne on eskaloitunut, on siihen pakko reagoida, oli syy kenen tahansa.

Ymmärrän kuitenkin pappi -ironian. Koska ongelmana on se, että moni on islamfundamentalisti. Viihdepaketin tarjoaminen ei toimi, koska se tuomitaan synniksi ja pahaksi.

Siksipä ei TV -kampanja "Lestadiolaisien käännyttämiseen" toimisi. Kun TV on heistä paha asia, edustaa pahuutta. Sama tietysti talebanejen kanssa. (Huvittavaa kuin laajakaistan saaminen afrikan nälkäalueille. Kun ei osaa lukea eikä ole vettä, kannattaako ihan ekaksi sellaista?) Jos TV:seen ei ole varaa, tilanne on tietysti kahta hassumpi. (Joskus tuntuu että onko kaikki Suomalaiset, paitsi spurgut, eriytynyt siitä tajusta mitä on aito köyhyys?)

Mutta tässä pappi voi olla jopa huono asia. Sillä nyt kun kristuksen ritari laitetaan mukaan, korostuu sanoma muslimaattisisseille. Vahvistuu se, että länsimaat ja sen sotajoukot jotenkin edustaa väärää uskontoa, eli kristinuskoa. Uskoisin että ei helpota tilannetta.

Ja on selvää, että muslimaatit kokevat papin hyökkääjänä. Ja pappi kokee vain puolustautuvansa.

Muslimien tarinoissa heillä on provenienssi ja ulkomaan sotilaat ovat valloittajia ja saapujia. (Jostain syystä provenienssi, alkuperäkertomus siitä miten olen tässä, ja kompensaatio, eli palkkio-rangaistustarinat on niitä vaikuttavimpia. Niitä käyttämällä ihmisen saa manipuloitua moneen kakkaan.)

catulux kirjoitti...

"Mutta tässä pappi voi olla jopa huono asia. Sillä nyt kun kristuksen ritari laitetaan mukaan, korostuu sanoma muslimaattisisseille. Vahvistuu se, että länsimaat ja sen sotajoukot jotenkin edustaa väärää uskontoa, eli kristinuskoa. Uskoisin että ei helpota tilannetta."

Valitettava tosiasia lienee, että talebantartunnan saaneet fundamentalistit eivät paljoa erittele kuka rauhanturvaajista on pappi tai lukkari, kuka sotilas tai lääkäri.

Heille koko rauhanturvaaja-armeija edustaa länsimaisuutta ynnä kristinuskoa, joita molempia vastaan käydään taistelua uskon ja kaiken käytössä olevan asearsenaalin avulla.

Sotilaspapin mukana olo ei pahenna tilannetta siellä sen enempää; tilanne on niin kusinen ettei se voi siitä paljoa edes huonontua.

Pappidemonisoinnista tuli mieleen Irakmiehityksen alku. Silloin Bagdadissa hääri YK:n poppoo amerikkalaisten apuna auttamassa ja koordinoimassa apua.

YK:n porukka, ainakin omasta mielestäni, yritti ottaa etäisyyttä ameriikan poikiin vähentämällä "turvallisuustasoa" YK:n toimistotilojen läheisyydessä. Ideana oli ilmeisesti näyttää irakilaisille, että tässä ollaan avoimia, myös lähellä irakin kansaa ja auttamaanhan tänne on teitä tultu ja näin päin pois.

YK vähensi vartijoita ja poliiseja toimistonsa läheltä. "Pahat amerikkalaiset" sen sijaan säilyttivät turvatarkastukset tiukkana ja täsmällisinä.

Irakilaiset kumarsivat ja kiittivät ja jysäyttivät pommin joka surmasi kymmeniä yk:n työntekijöitä.

Näin surullisesti päättyi YK:n irtiotto länsimaalaisuudesta eli amerikkalaisuudesta.

Arhi Finnsanity kirjoitti...

10-vuotias saudityttö pakotettiin palaamaan 80-vuotiaan aviomiehensä luo

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2009082710146886_ul.shtml

Nyt Suomen täytyy ehdottomasti julistaa sota Saudi-Arbialle.

Tai vetäytyä Afganistanista tekopyhyyttä häveten.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen kirjoitti...

"Näin surullisesti päättyi YK:n irtiotto länsimaalaisuudesta eli amerikkalaisuudesta."

Idioottimainen teko tuo vähentäminen. Väkivaltapsykologian perusjuttua: Jos menet moottoripyöräjengien alueelle, on otettava seuraa mukaan. Ei siksi että tulisi tappelu, vaan jotta ei tulisi. Sillä jos menee yksin hillumaan, katsovat kerholaiset että "noin vähän kunnioittaa". Ikään kuin pelko=kunnioitus.

Ei siinä kuitenkaan sotilaspappeja vähennetty vaan itse sotilaita.

Voi olla että kaikki nähdään kristinuskona, länsimaalaisuus=vääräuskoisuus. Kuitenkin papin lähettäminen on varmasti kaikille symboli. Myös länsimaalaisille.

Yhteinen "uskonfanaatikoille" onkin halu yhdistää usko ja länsimaat. Länsimaissa korostuu se, miten tämän dikotomian rikkomisyritykset koetaan pahana. Se on heti "pappien demonisointia", ei vähempää.

Tulee mieleen se, kuinka humanistisia, eikristillisiä, lähetystyötä leimattiin "mahdottomana". Esimerkkinä kanssa naurettavuuksia. Pistetään afrikkaan jotain laajakaistaa eikä katsota että mitä siellä tarvitaan. Moka on toki idioottimainen ja varmasti humanistisen sekulaarin auttamispoppoon tekemä.

Mutta viesti jota tällä haluttiin kertoa oli kuitenkin aika paljon tiukempi.