lauantaina, elokuuta 01, 2009

Syyskuun 11.

* Muokattu ii

Miksi tänään ammuttiin laukauksia sensitiivisenä 911-muistopäivänä? Kuin muistutukseksi...

Reports of a shooting incident on the Potomac river just outside Washington DC were a training exercise, US officials say. - BBC CNN had reported that 9-10 rounds were fired as a vessel tried to go through a security zone. But officials later said the incident had been a training exercise and no shots were fired.

Hyvin tyypillistä. Pelon ilmapiiriä.


Syyskuun 11.
Tänään ja aina?

Mitä se merkitsee?
Mitä on tapahtunut?
Mitä siitä on aiheutunut?

Kuka siitä on hyötynyt?
Mitä ei ole selvitetty?
Kuka kysyy?
Kuka uskaltaa kysyä?

Amerikassa on aika suuri joukko ihmisiä, paljon insinöörejä ja akateemisia ihmisiä, jotka kysyvät yhä, mitä tapahtui Syyskuun 11. 2001.

Sota on aina salaliitto.

Useimmat hyökkäykset tehdään salassa ja jopa salaisin syin. Muistakaa Mainilan laukaukset - Neuvostoliitto ampui omia joukkojaan kohti. Saksan valtiopäivätalon tuhopoltto oli natsien salaliitto. CIA:n kustantama ja organisoima Chilen sotilasvallankaappaus oli törkeä salaliitto - CIA:n oppaiden mukainen - tänään on sama päivämäärä, kun vaaleilla valittu Salvador Allende kuoli CIA:n suunnittelemassa hyökkäyksessä. Nykyään sotaa ei edes julisteta aivan kuin sotatoimet eivät olisi sotaa. Jatkuva sotatila.

Pieni hetki Allenden muistolle.

Mikä on nyt 911- vuosipäivänä suurin kysymys?

Maailman vahvimmat terästornit eivät putoa noin vain vapaan kappaleen putoamisnopeudella hauraan alumiinilentokoneen ja kahden minuutin bensapalon ja alle tunnin kevyen materiaalipalon ansiosta. Jo 911-päivämäärän valinta on symbolisesti täsmällisen harkittua amerikkalaisen 911-hälytysnumeron takia. 11-numerona on ällistyttävän osuva ja tehokas visuaalinen muistutus kahdesta seisovasta tornista. Nämä ovat täydellsesti psykologisen sodankäynnin oppien mukaisia keinoja. Britien 7.7. hämärän metroiskun päivämääräkin on visuaalisesti helppo ja kuin kaksi leikkaavaa terää. Molempien "hyökkäysten" aikana oli käynnissä salaisten palvelujen ja armeijan yhteisharjoitus kussakin kaupungissa - terrorismista.

Suomalainen Syyskuun 11.-sivusto kerää jatkuvasti asiallisia raportteja ja analyysitaustoja kyseenalaistavilta tahoilta. Suosittelen. Sivuston vasemmalla laidalla on joukko videodokumentteja. Joka osaa vastata niiden kiperimpiin kysymyksiin suoraan, vastatkoon julkisesti ja selkeästi.

Salaliitto
on aina ongelmallinen ja ahdistava, koska se kyseenalaistaa selvän maailmankuvan ja hallitsevan vallan. Salaliitto-operaatioon liittyy aina myös mis-informaatiota, aktiivista sumutusta ja huomion harhautusta, ristiriitaista tietoa tuottavia tahoja. Joita ei ole näkyvissä.


Obama:
"Me emme ole valinneet Afganistanin sotaa. Tämä sota on välttämätön."
Democratic support for Afghan war waning
WASHINGTON — Democratic leaders in Congress urged the Obama administration Thursday to quickly produce a plan for winning the war in Afghanistan or risk widespread opposition within the president's own party to a new troop buildup. Simmering congressional frustration could lead to tighter scrutiny and more limited resources, even if Capitol Hill ultimately does approve sending more U.S. troops to the war-torn nation, aides said. - AP


Obama Is Leading the U.S. Into a Hellish Quagmire

Obama is doubling down in Afghanistan with more troops deployed now than the Soviets ever had, at a time when public support for it is sinking like a rock. - Mark Ames, AlterNet. September 3, 2009.


The US is already in the process of doubling its troop presence in Afghanistan to 68,000 by the end of this year. Other nations, mainly NATO allies, have another 38,000 troops in the country. Mr Obama has also promised explain his Afghan strategy before 24 September. Until recently he was expected to order a dramatic expansion in the size of the US military force in Afghanistan, but public opinion suddenly turned against the war as casualties have risen. - TelegraphAfghanistan by the Numbers:

Measuring a War Gone to Hell
Vital Lockerbie evidence 'was tampered with'

The Observerin artikkeli Lockerbien tapauksen uusista paljastuksista. Todisteet olivat väärennettyjä.Mitä tapahtui kahdeksan vuotta sitten?


Former CIA Agent: "What the Agency Was Doing With Blackwater Scares the Hell Out of Me"

The dark history behind the explosive revelations of Blackwater's role in the CIA's assassination program. - Jeremy Scahill, The Nation. August 20, 2009.


21.5.2009 paljastui "vakava terrorihanke", islamistiterroristien suunnitelmana oli pommittaa kahta synagoogaa New Yorkissa. Kuten arvata saattaa koko hanke oli liittovaltion solutetun agentin organisoima. Näissä tapauksissa on aina tämä sama kaava. Kun aitoa terrorismia ei ole, niin viranomaiset soluttautuvat yksinkertaisten muslimiluuserien joukkoon ja keittävät kokoon jonkinlaisen terrorisuunnitelman. Sitten tehdään pidätys ja nostetaan mediakohu, josta saadaan poliittista hyötyä.


25.6. 2009 David Chandler responds to Frank Greening. Tällä sivulla voi katsoa videon, jossa David Chandler kumoaa Frank Greeningin teesit. Greening pitää WTC:n tuhoa painovoimaisena tapahtumana, mutta Chandler osoittaa ettei WTC-1:n huipun kiihtyvä putoamisliike ole mahdollinen, ellei rakenteita sen alla rikota räjähtein tai vastaavin keinoin. Suora linkki videoon.


Obama faces
never-ending battle
.

4 kommenttia:

catulux kirjoitti...

???
Tuota...ööh...

KYLLÄ. Näin on.
11/9 on Suuri Valhe, jonka niljakkaat jutskut ovat keksineet.

Arhin blogin lisäksi tarkempaa faktatietoa löytyy muslimien suuresta kirjasuosikista nimeltä Siionin Pyhien Aikakirjat.

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Protocols_of_the_Elders_of_Zion

Kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa, jos haluaa löytää TOTUUDEN Salaliiton takaa.

Siionin Pyhien Aikakirjat on tietenkin suuri suosikki LÄhi-idässä, ja sitä myydään vuosittain niin paljon, että voidaan puhua kestosuosikista.

SPA kirja on luonteva jatke esim. Gazan lapsien keskuudessa kovasti luetulle Satukirjalle/-hahmolle; Itsemurhapupu-Ahmedille, joka opettaa gazan lapsukaisille, mikä eämässä on tärkeintä.

Allah akbar.

catulux kirjoitti...

Tuon suuren kirjan nimi on hieman piilossa, joten toistan sen vielä:

The protocols of the elders of the zion.

Muslimien salaliitto-luettelo vakuuttaa meidät juutalaisten syyllisyydestä; tähän kaikkeen juutalaiset ovat syylliset:

- Musta Surma
- 1. ms.
- 1920-30-lukujen lama ja Saksan tappio eka ms:ssa
- Kristalliyö
- Kuppa (juutalaisten salajuoni arjalaisten tuhoamiseksi!!)
- Shiialaisuus!! (saudiarabian sunnien mielestä;)

- Muhammed-pilakuvat

-Internet (juutalaisten salajuoni maailman valloittamiseksi!!)


Suljen tietokoneen ja lopetan kirjoittamisen. Suosittelen samaa myös Arhille ja kaikille lukijoille.

Kyseessä on juutalaisten salaliitto, jonka lonkerot ylettyvät kaikkialle. Itse asiassa elämme juutalaisten ylläpitämässä Matrixissa.

Mikä on totta ja mikä on unta? Nyt ovikello soi ja agentit saapuvat....

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen kirjoitti...

11 vihjaavat kaksoistorneihin, ja samanaikaisesti 9/11 -seen. Me tiedämme että kaikki mikä näyttää symboliikalta on mietittyä eikä koskaan sattumaa.

Tästä voimme päätellä että.

Epäilinkin aina sitä Michael Shatnerin tupeeta.

Juha kirjoitti...

Arhi on oikeassa, syyskuun 11 on yhä ajankohtainen asia, koska siihen liittyy liian paljon epäselvyyttä:

USA:n viranomaiset voisivat hyvin yksinkertaisesti esittää todisteet esim. iskuihin käytetystä neljästä matkustajakoneesta ja hiljentää kritiikki. FBI on liittovaltion poliisiviranomainen, jolla on kaikki mahdollinen syyskuun 11/2001 tutkimusaineisto - mutta miksi virastosta ei vastata kysymyksiin ja esimerkiksi julkaista takavarikoituja valvontakameroiden videonauhoja, joista pitäisi näkyä Boeing lentämässä päin Pentagonia?

Katso esimerkiksi asiantuntijan näkemys asiasta:
US Army General Albert Stubblebine is on the record saying he does not believe that American Airlines Flight 77 is what struck the Pentagon on the morning of 9/11.
http://video.google.com/videoplay?docid=-8201078636248322223#docid=1596231127584557936

Virallinen selitys KAIKKIEN 4 MATKUSTAJAKONEEN OSALTA näyttää hyvin epäilyttävältä, mikäli esimerkiksi lentokoneturmien asiantuntijaa on uskominen:

Col. George Nelson, MBA, U.S. Air Force (ret) – Former U.S. Air Force aircraft accident investigator and airplane parts authority:
http://physics911.net/georgenelson

Failure to prove a claim does not automatically make it false, but caution is called for, especially in the case of a world-changing event like the alleged terror attacks of September 11, 2001. The Bush administration has provided no public evidence to support its claim that the terror attacks were the work of Muslim extremists or even that the aircraft that struck their respective targets on September 11 were as advertised. As I will show below, it would be a simple matter to confirm that they were - if they were. Until such proof is forthcoming, the opposite claim must be kept in mind as a precaution against rushing to judgment: the 911 hijackings were part of a black operation carried out with the cooperation of elements in our government.

Ja vastaavia näkemyksiä voi lukea täältä:
http://patriotsquestion911.com/
jossa pitkän uran tehneet USA:n liittovaltion virkamiehet kyseenalaistavat virallisen 9/11 totuuden.

Erittäin huolestuttavaa!

Nimitäin se miten hyvin kansainvälinen aivopesu valtamedian suosiollisella avustuksella on onnistunut ja miten lujassa virallinen totuus on ihmisten mielissä.

Suosittelen Google- ja You-tuben videoaineistojen läpikäymistä ja itsenäistä ajattelua ja arviointia,
haku: September 11, siitä se lähtee...

Ja mieti: Onko mahdollista lentää jumbojetti päin maailman tehokkaimman ja parhaiten varustetun armeijan komentokeskusta ilman, että
a) paikallisen sotilalentotukikohdan hävittäjät ottavat sen kiinni ja joko pakottavat laskeutumaan tai ampuvat sen alas.
b) Pentagonin oma ohjus-ilmapuolustusjärjestelmä ampuu sen alas.

Ja kuka lopulta hyötyi Syyskuun 11 iskuista: Osama bin Laden, Al-Qaida, Talebanit, Saddam Hussein???
Vai jotkut aivan muut???

9/11 Coincidencies (part 11/19)
http://www.youtube.com/watch?v=puWqNJI8Mjo