perjantaina, huhtikuuta 14, 2017

Vasemmistoliiton Patomäki katuu - SOTE-katumus
Hah - Vasemmistoliiton Heikki PATOMÄKI katuu vasta nyt vaalipäivän kuhinan taakse piiloutuneena valtion hajottamista, soten hyväksymistä.
Saatanan idiootti, nato-eurodiktatuurin palvelija.
Onko mitään vastuuta nyt tuhokapitalismin ajajalla?
Haluatko muuttua? Haluatko olla vasemmistolainen?
 Humanisti? Realisti? Ymmärrätkö miten eliitin luokkasotaa on tämä kapitalismi?

Ymmärrätkö että Talvivaara on vain ideologinen ilmiö, 100% kapitalismia?  

 Jos kadut, niin pidä kovaa ääntä porvari-Liitä vastaan. Älä enää pelleile ideologian historioilla ja valevasemmiston valenarratiivilla yhteistyöstä ja puolueen yhtenäisyydestä vaan toimi.

II


Täysin sekaisin olevat akateemiset ihmiset, jotka yhä uskovat CIA-Hesariin ja kolonialismiin hyvinä hyökkäyssotina, länsimaisina arvoina, levittävät facessa täysin pimahtanutta "terrorismintutkimusverkoston työpaja" ohjelistaa, jossa käsketään unohtamaan terrorismi ja olemaan huomioimatta sitä. Eli käsketään unohtamaan että natomaat, CIA, MI6, Ranska sekä pankkiirien rakas mossad ovat terroristien ja väestönsiirron rahoittamisen, kouluttamisen takana, aseet suoraan natomaiden varastoista. Suomi sodassa, monessa maassa suuren sensuurin alla. Hyvä tahto ei ole tyhmyyttä, hyvät akateemiset harhautetut. Kuka on suurin imperialistinen voima ja hyökkääjä maailmassa, kuka?

III

Kuinka kaapattu vasemmisto samaistuu vain eliittiin ja kapitalismiin ja toistaa eliitin ohjaamana oppositiona kauniita sanoja estäen todellisen muutoksen eliitin tuhokapitalismia ja varalisuuden kaappausta vastaan.


  • Konservatiivihuijaus, liberaalikupla ja lisääntyvä tietoisuus


Äänestäjien harhauttaminen ja tyhmentäminen

Miksi protestiäänet sitten päätyivät näin kehnoihin kohteisiin? Nyt astuu peliin populistinen, konservatiivinen ja oikeistolainen huijaus, jonka keskeinen tehtävä on masinoida protestiäänet poispäin sieltä minne ne kuuluvat – vasemmalta.  
Tämä on liberaalikuplaan juuttuneelle valtavirtavasemmistolle kaikkein vaikeinta ja kauheinta ymmärtää:he itse edustavat aivan samaa ilmiötä kuin Trumpin, Brexitin ja perussuomalaisen ”jytkyn” äänestäjät – tietoisuuden lisääntymistä... -

Ei kommentteja: