torstaina, huhtikuuta 27, 2017

Pettyneet äänestävät ilman toivoa perussuomalaisia kun muuta ei ole

* päivitetty ii



     "Sampo Terho sanoi aamun radiossa, YLE 1, että hänen esikuvansa Eurooppa politiikassa on Thatcher. 

Onneksi olkoon persuväki."


  

Juttelin eilen rautatientorin Suomi-mielenosoittajien kanssa. Äänestävät perussuomalaisia mutta eivät tienneet tarkkaan kuinka persujohtajat vastustavat kansalaisten odottamia muutoksia ja kannattavat moskeijaa mutta jotenkin samalla hyväksyivät sen luontevasti että tietysti ovat takinkääntäjiä. Kun Ei ole kansan äänelle poliittista kanavaa, puoluetta, siksi persut kelpaavat "toivona" "josko joskus". Nyt olisi tiukka tarve väestönsiirtovastaiselle vasemmistopuolueelle, joka ajattelee kuin työväki, joka ei julista eliitin kaaoskäsikirjoitusta eikä eurovalheita kuten kapitalistien ystävä vasemmistoliitto ja nato-Paavo Väyrynen.


Äänestäjät eivät edes odota perussuomalaisten tekevän mitään poliittisena vastuuna kunhan vain elätellään ajatusta. Toivotonta toivon lahkotoimintaa ilman demokratian edellyttämää poliitikkojen vaihtamista arvojen ja päämäärien ehtona. Aikamoinen kramppi. Uskollista Kirkkokansaa, kirkkoherralta ei odoteta edes yhtä tervejärkistä sanaa.

Kaikki europoliitikot rakastavat vaalivalheita ja vapautta vastuusta, massamedia hoitaa pienpuolueiden ohituksen kun sopeutuneet persupoliitikot ovat nyt valtamedian ylistyksen kohteena eliitin projektiin hypänneinä ja sodan  lietsonnassa mukana.
     
 ikuisena unemana, vain "ehkä" ajatuksena, tyhjänä emootiona, toivon muistona, kaipauksena lupauksista ilman luvattua politiikkaa,  ilman vastuuta, ilman poliittista sitoutumista vaalilupauksiin.

Nostalgiaa perusista pidetään perusjen äänestämisen perusteena - täysin epäloogista mutta emotionaalisesti "pelastautuvaa".

Eletään tyhjässä toivossa "kunhan on jotakin toivoa". Pettrueilta odotetaan uusia lupauksia.  "Odotellaan".

Eliitin propagandakulttuurissa eli Kirkkokulttuurissa nimenomaan alamaisille opetetaan että toivossa on hyvä elää ja eliittiä vastaan ei saa nousta.


II

 Oikeistolaisuus eli eliittikeskeisyys on paljastunut puolueesta joka murua myöten mutta jäljelle jääneet kieltäytyvät näkemästä olevansa rkp-johtoisen oikeistoeliitin veneessä soutajina tai kuin kirkossa köyryssä mumiseva kirkkokansa täysin pedofiilikirkkoherralle antautuneena "seurakunnan yhtenäisyys", "puolueen yhtenäisyys".
 
Kun kapinaa ei enää puolueessa ole arvoja toteuttamaan, perussuomalaiset leikkivät keskenään alkoholistien lapsia, jotka etsivät vain hymyä ja hyväksyntää väkivaltaiselta vanhemmalta alistumisen teatterissa ja kehittävät masokistien mielikuvitusleikkejä kivasta puolueperhe-leikkielämästä ja isä-kuvasta oman päänsä sisällä itseään halaavan lapsen harhoina. Kuten joka puolueessa elitismiä ylistävä puolueliitti on polttanut puolueen toivon rituaaleiksi arkijärjen ja toiminnan ulottumattomiin.
 
Suomea uhrataan taloudellisesti ideologian tähden: suomalaisten elintasoa romahdutetaan oikeistolaisen geopolitiikan tähden, EU:n vallan, nato:n ja liittovaltion takia, jopa liittovaltioarmeijan rakentamisen takia.

Nämä ovat kaikki jyrkästi perustuslakia rikkovia ideologioita ja poliittisia valintoja.
   

Nyt olisi siis tiukka tarve
väestönsiirtovastaiselle ja sodanvastaiselle uusvanhalle vasemmistopuolueelle, joka ajattelee taas kuin työväki, joka ei julista eliitin kaaoskäsikirjoitusta eikä eurovalheita kuten kapitalistien ystävä vasemmistoliitto ja nato-Paavo Väyrynen.

Työväen puolue, enemmistön puolue,

 joka edustaa työväkeä, ajaa Suomen omaa etua ylpeänä hyvän valtion perustuslaista eli pohjoismaisesta suojautuvasta mallista -- ilman alistumista ohjatun ideologiseen dollari-euro-geopolitiikkaan, on työväen selvänäköisyyttä eikä amerikkalaisia think tankeja tai Soinin nostalgista vatikaani-elitismin euromafiaa ja pörssifasismia kieltämässä valtio-opin perusideaa ajaa valtion oman talouden etua ilman eliitin etujen ja salaliittojen nostamista jumalan sanaksi, muka "vapaaksi kilpailuksi".
    
Selväjärkinen vaikkakin depressiivinen, harhainen, odottava, passiivinen, reagoimaton kansa näkee selvästi että maahan vyöryy röyhkeää ja sivistymätöntä elintasoturistia, jonka vieressä eliitti ei joudu asumaan eikä taloudellisesti lainkaan kilpailemaan kuten tavallinen ihminen ihmetellen maahanmuuttajien verohelpotuksia, salaisia tukimuotoja, passittomien rikollisten lomailua ja tyhjästä revittyjä oppiarvosanoja taidottomille "kannustamaan" perustuslain vastaisesti - mutta jotka eliittimme on julistanut kiihkeän irvokkaalla farssilla pyhimyksiksi yhteiskunnan OMAN luottamussääntelyn hajottaen, oman kansalaisuuden hajottaen tuhokapitalismin murtautujalle - uusi projekti poliittisesti sotia vaativan eliitin geopoliittisen ja kapitalistisen terrorin aikaansaamiseksi, kaikin keinoin yhteiskuntaa ja identiteettiä tuhoamaan.

  • Suvaitsevaisen kepeyden tuote antaa pyhimys-omahyväisyyttä eliitin iankaikkisella siunauksella. Suuri on fantasiasi antama egoilu. Todella helppo tapa tuntea ylimielisyyttä köyhiä vastaan moralismilla, antaa yhteiskunnan kurjistua geopoliittisessa massamedian hypnoosissa,  puolustaa samalla mitä vaarallisinta fundamentalismia todellisuustajun kadottaen ja unohtaa pohjoismaisen mallin taistelu köyhyyttä vastaan, eliitin veronkiertoa ja etuoikeuksia vastaan. Palkkana on hybris ja eliitille kaikkien aseiden ja vallan luovuttaminen sillä maailman onnistunein yhteiskunta on tuhottava eliitin mainostoimistojen luoman fantaian takia. 


III

Hyökkäyssotien pyörittäjät kiljuvat väestönsiirtoa Euroopan tärkeimmäksi moraaliseksi tehtäväksi, korkeimmaksi moraaliksi kunhan sodan vastustamisesta vaijetaan. Hyökkäyssotien hyväksyjät siis laskevat itsensä tässä huumeessa olevansa ihmiskunnan hyväntekijöitä "länsimaisena arvona".

Hyväntekijän tekopyhyys tarjotaan länsimaisen sotaterrorin laastariksi, ovela käänteistys suggestiona. Hyökkäyssota onkin passiivinen kriisi humanitaarisena interventiona.
Orwel mainostoimistojen sokeroimana.


Eliitti ei halua selkeän identiteetin ja korkean koulutuksen kanssa kasvavaa kansaa itselleen poliittisesti tiedostavaksi vastustajaksi elitismille.

Yhteiskunta on hajotettava kaikin keinoin oikeiston fantasiatarinassa. Soshallitus on kuitenkin todistanut kapitalismin aidot rumat kasvot nyt paljastetuksi elintason romahduttamisessa eliitin rikastuessa - ja kuinka kapitalismi käyttää väestönsiirtoa kaiken ohittavana ehtona, moukarina suomalaisten sivistyksen ja koulutuksen sekä sosiaaliturvan, solidaarisuuden etenemisen nopeassa murskaamisessa.  "Kaikkien on toimittava EU:n parhaaksi" - ja EU toimii eliitin parhaaksi.

Kauppasota Venäjää vastaan esitetään myös jalostavaksi, ikusieksi tehtäväksi ja kaiken politiikan määrittäväksi, uskomattomin valhein CIA:n vallankaappauksella hajottaneesta Ukrainasta, jonka CIA-Kiovan jatkuvasta laittomasta hyökkäyssodasta ei puhuta vaan Amerikka on maailman poliisi lapsen tasolle ajetulle eurouskovaisille.   
    
Siksi väestönsiirto eli globaalin eliitin uusi kolonisaatioterrori Eurooppaan sotien ja uusliberalismin feodalismin siunaajana, emotionaalisena harhautuksena palkkasotilaiden ja Irakin rikkaiden moniavioisten yhteiskunnan köyhien hylkiömiesten Eurooppalomana ja naisten etsintänä, tuote omantunnon pesuna USA-Israel-Nato hyökkäyssodista ja uusliberalismin kaappauksista Euroopassa, esitetään perusteettomana moraalisena velvollisuutena kirkuen niiden suusta, jotka eivät vaadi Suomen irrottamista hyökkäyssodista ja natosta, niiltä todellisuuspakoista julistusta, jotka eivät asu väestönsiirron kohdeasuinalueilla eivätkä liiku raiskausalueilla vaan ovat rahalla, takseilla, omilla autoilla suojattuja alemmasta yhteiskunnasta -- kuten kirkko ja humalaiset papit  ovat julistaneet 900 vuotta helvettipelkoa alamaisen olemuksen ja kelpaamisen ehdoksi ja "suojaksi", alistumisen polttomerkiksi ja papukaijan merkiksi eliitin terroria vastaan, eliitin lepyttelyn keinoksi vapisevat tsuhnat.


Geopolitiikan suuri huijaus - sotaa bisneksenä

Oikeistopoliiitikot ja kokkaridemarit ovat nyt aidosti siirtämässä 70 miljardia sotalentokoneisiin jotka todella polttaisivat tuon summan käyttökuluina pörssin sotatalouden uskonnolle "jotta Suomi voi valvoa Viron ilmatilaa" Viron vaatiessa vain lisää sosiaaliturvamaksuja Suomesta asukkailleen. 

 EU:n diktatuurin rakentamiselle luovutetaan joka vuosi 7000 milj euroa Suomen tulliverotuksesta.

Veronkiertoa, tukiaisia ja verohelpotuksia vuotaa yli 40 miljardia joka vuosi eliitille lakien uusliberalististen viiltelyjen  jälkeen, sillä eliitti on kaapaannut yhteiskunnan rikkaiden ihailun hysterialle ja valtamedia tukkinut opposition taloustietoisuuden. 

Pohjoismainen kontrolli oli varallisuuden jakamista valtiomallissa, joka loi maailman tehokkaimman yhteiskunnan ja Nokian, kaikki ajettiin alas ameirkkalaisten käskystä, jotta Suomen varallisuus ja valtionyhtiöt voidaan polttaa pörssieliitin vaatimuksille ja pakolaisilla harhautettuna sotataloudelle.   
    
Eliitin luokkasota perustuslakia vastaan tuottaa nyt harkittua kärsimystä ja taantumusta, köyhät ihmiset eivät voi ostaa lääkkeitä, antavat hampaiden mädäntyä suuhun, lukkoon lyötyä oikeistolaisten ajamaa toivottomuutta ja ahdistusta joka on selvänä kaikille koulutuksen räikeässä alasajossa ja sabotoinnissa.

Esa Saarinen loi Timo Soinin  - elitismin ylistysfilosofiassaan yhteiskunnan ja ihmisarvon ehtojen tuhoamisen saarnoissaan.

Miten eliittin samaistuneet työläiset ymmärtäisivät vasemmistolaisen taistelun merkityksen jos elämän tarkoitus on kerjätä kiitosta terrori-eliitiltä?

Yleislakko ja lakot, julkinen vastustaminen ja rajan piirtäminen on ainoa tie kuten oli 70-luvulla pohjoismaisen mallin avaamiseksi todellisuuden pohjaksi.




Timo on kaiken tunnustanut, kaikki vaalipuheensa valheiksi EU:n ja naton miehenä.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini pitää EU-huippukokouksen tulosta…
MTV.FI






Jari Pekkanen1 t" A-studio haastatteli eilen Myllypuron ruokajonossa vain ilmeisen alkoholisoituneita ja rähjääntyneitä jonottajia. Heitä on tosi vahän jonossa.Ylivoimaisesti suurin osa on ihan tavallisen näköisiä nälkäisiä. Yle pilkkasi syrjäytyneitä.Olin viimeksi viime viikolla paikalla, lähes tuhat jonossa. Hyvin hävytöntä, totuuden vastaista propakandaa Yleltä. Hallituksen nuoleskelua ilmeisesti. Tämäkin.




 

Puoluekokous? Soinin sokea palvonta jatkuu Soinin kopioiden palvonnassa ja valehtelun johtajakultissa.









Tukholmassa SD-puolue haluaa esille kaikki kulut ja haitat väestönsiirrosta ja heti.
Viranomaiset ovat valinneet valheet ja salailun.


Hätsk kväll i kommunfullmäktige
STOCKHOLMDIREKT.SE









- Amiensissa, Macronin kotikaupungissa, taistellaan tiukasti äänistä. Macron saapui mediasirkuksen kanssa paikalle, ajoi mustilla autoilla paikallisen kauppakamarin tarkasti vartioidulle pihalle tavatakseen paikallisen ay-liikkeen nokkamiehiä suljettujen ovien takana. Macronin viesti paikallisille oli tutun kuulloinen: me emme voi globaalissa markkinataloudessa mitään sille, että Whirlpoolin pesukonetehdas suljetaan ja tuotanto siirretään Puoluaan, mutta uudelleen koulutuksen kautta työttömiksi jäävät (290) voivat etsiä itselleen uusia työpaikkoja, joilla on kysyntää globaalissa markkinataloudessa.


- Samaan aikaan Marine Le Pen ilmestyi myös Amiensiin. Hän käveli tehtaan portille ja tapasi sen parkkipaikalla tehtaan työntekijöitä, ja ilmoitti, että mikäli hänestä tulee presidentti, hän tekee kaikkensa, ettei vastaavaa enää tapahdu, etteivät suuryritykset kohtele työläisiä näin. Hän ilmoitti olevansa protektionisti ja haluavansa turvata ranskalaisten työpaikat. Hän ilmoitti olevansa työväen puolella kaikissa kiistoissa suuryritysten kanssa ja olevansa työväen ehdokas. Le Pen kutsui Macronia oligarkkien valinnaksi ja sanoi tämän edustavan ylikansallista valtaa.





III



Onko eliitin ja massamedian kiehunta kaikki ohjattua?

On.

"Kaikille naisille huivi päähän, muslimeja täytyy kunnioittaa"... hysteriaa ja uutta rasismia, valkoisen mieen taakan käänteistäminen kampanjoina

CIA ja Rockefeller osaavat aivopesun ja eliitin sisäpiirien operaatioissa on selvät taktiikat, hämmennystä syyllistämällä, kirkon taktiikat esikuvina mita oudoimmassa väestönsiirtoprojektissa, hajota ja hallitse.












War elite







Eliitin kulttuuri perustuu kirkkokulttuurille, palvonnan ja pelon kulttuurille, sokealle.



Torstai 27.4.2017 klo 10:40 - Pirkko Turpeinen-Saari
" Keskustelu Suomi 100-juhlarahan ympärillä ...
on käännetty kuvan mahdolliseen aitouteen kun pääaiheen olisi luullut olevan siinä, mikä vaikutus teloituksilla on ollut koko Suomen kansaan - niin teloitettujen sukuihin ja ystäviin kuin teloittajiin. On historioitsijoita kuten Heikki Ylikangas ja Juhani Suomi, jotka ovat joutuneet monenlaisen syrjinnän kohteeksi pyrkiessään kyseenalaistamaan hyväksyttyjä totuuksia. Ylikangas on jopa todennut, että Suomessa tutkija ei saa apurahoja mikäli tutkimusaihe pyrkii murtamaan vallitsevia eliitin hyväksymiä tabuja.
Olen kirjoittanut näkemyksistäni viimeisessä teoksessani Lahtari, Punikki ja Teurastaja. Tuon esiin uusia tietoja. Sen lisäksi kuvaan sitä kuinka Suomen hallitukset toinen toisensa jälkeen toistavat historian virheitä juuri siksi, että kansakuntana emme ole tiedostaneet emmekä käsitelleet juuri niitä kipukohtia, joita kolikossa pyrittiin käsittelemään..."

"Psykiatrina tiedän, että aihepiiri ei ole loppuunkäsitelty. Olen hoitanut lukuisia potilaita, joiden  taustalla edelleen vaikuttavat sisällissodan traumat. Eräs potilaani oli myös sveitsiläisen psykoanalyytikon hoidossa. Jo viiden tapaamiskerran jälkeen hän totesi minulle, että potilaani "taustalla on teidän sisällissotanne"."...

"Mitä olisi sanottava siitä, että teloitetut haudattiin kirkon hautausmaiden ulkopuolelle häpeään. Näille joukkohaudoille on vähä vähältä saatu muistomerkkejä. Kirkon maillekin pystytetyt muistomerkit ovat syrjinnän kohteena. Mitä olisi sanottava siitä, että Vantaan Hiekkaharjussa on 400 punaisen hauta, mutta tapettujen nimien kaivertamiseen ei ole saatu lupaa? Minulle on kerrottu, että kirkko vastustaa."...






















  • Suomen eduskunta tottelee USA:n pörssifilosofiaa joka on dollarin sotataloutta ja geopolitiikkaa muiden valtioiden sabotoimiseksi. Suomea alistetaan siirtomaaksi pörssiyhtiöiden fasismissa kts Talvivaara. 









Euroopan suurissa valtioissa nousee vasemmisto eurojunttaa vastaan

Pertti Rönkkö Havaintoja Saksanmaalta

-Sosiaalisuudesta ja demokratiasta ei ole nykyisessä EU:ssa jälkeäkään, vastasi Linken ryhmäjohtaja Sahra Wagenknecht liittokansleri Merkelille, joka julisti liittopäivillä hallitusselonteon yhteydessä, että EU on menestystarina.







   
   . 

Ei kommentteja: