keskiviikkona, huhtikuuta 26, 2017

Hallituksen feodalistinen verotuspolitiikka

Hallituksen feodalistinen verotuspolitiikka: elitistinen kapitalismi.


Hallitus kieltäytyy leikkaamasta yritystuista. Eri kanavia pitkin n 14 miljardia, myös maataloustuki suurmaanomistajille on laskettava tähän. Apteekkien ja olutmyyntipaikkojen kieltäminen on osa tätä feodalistista terroria, klaaniyritysten suojelua ja rahoittamista verorahoilla. Aidot Valtionyhtiöt pohjoismaisen mallin mukaan vähentävät ihmisten kuluja mutta kapitalistinen elitismi eli terrorisääntely kapitaalin lisäämiseksi vain eliitille lisää kuluja ja köyhyyttä kansalaisille.

Ja kieltäytyy puhumasta eliitin verohelpotuksista, jopa europuolue vasemmistoliitto kieltäytyy puhumasta verohelpotuksista, jotka ovat nytkin n 23 miljardia euroa. Kts linkki alla

Ja sitten on vielä veronkierto, sekä laiton että laillinen, joille on lisätty tuhansia pykäliä avuksi 27 vuoden aikana mm Mauri Pekkarisen vaatimana. Yli 30 miljardia.  Kansanedustajien allekirjoittamina, puoluejohdon vaatimina, myös demarit kiihkeästi tuhoamassa pohjoismaista mallia.

Laskekaa, kuinka monta miljardia tuhoaa pohjoismaisen mallin eli yhteiskuntavastuun, joka on luonut mailman tehokkaimmat työntekijät useiden kansainvälisten tutkimusten mukaan.


Feodalismi tarkoittaa että alamaiset maksavat eliitin rikastumisen veroina, eliitti ei maksa veroja.

Ylikansallisten Suuryritysten tukeminen tuhoaa automaattisesti pienyrityksiä. RKP-Kokoomus on ajanut systeemin, jossa pien&keskisuuria yrityksiä estetään haastamasta suuria yrityksiä - veronmaksajien rahoilla!

Massamedian keskiviikkokerho hoitaa harhautuksen "mediassa": yleisö ei tajua että suurin veronkiertäjä on rikas ja ulkomainen sijoittajakeinottelija. Kataisen hallituskin antoi Googlelle 100% verovapautuksen kun google päätti tuoda joka tapauksessa Suomeen Venäjän markkinoita varten kymmeniä tuhansia servereitä. Hallituksemme ovat totelleet New yorkin pörssiä ja keinottelijoita suomalaisten totaaliseksi tappioksi.

Kuinka mieletöntä on maksaa megatukia suurmaanomistajille ja samalla maksaa ulkomaisten ostajien puolesta tuotantokuluja - kun maatalustuen on tarkoitus antaa elanto maatalaousperheille eikä luoda rikkaille rahasampoa. Lipponen kielsi meppejä vaatimasta Suomelle kunnollisia maataloustukia vaikka Ranska, jonka kasvukausi on 4 kertaa hedelmällisempi, saa suhteessa 8 kertaa enemmän tukia.

Työllisyyteen pohjoismaisessa mallissa on vahvat lääkkeet: ei väestönsiirtoa Suomeen eikä ulkomaista työväkeä ellei todella ole tarve.


    Tietoisku

Miksi YLE lobbaa natomaiden ja siionistien sotia?

Sodalla saadaan hintaa lisään raaka-aineisiin 
ja pörssi on lyönyt vetoa sen puolesta 30 vuotta.
Pankkiirien sodat 

- Napoleonkin hävisi koska pankkiirit lahjoivat hänen yhteistyökumppaneitaan karkaamaan. 
 • " Tältä hallitukselta ovat totaalisesti hukassa hallintolaissa mainitut hallinnon oikeusperiaatteet. Niiden olemassaolo tiedetään mutta niiden yli kävellään aina haluttaessa. Mm. suhteellisuusperiaate ja oikeasuhteisuuden vaatimus ovat hallitukselle tuntematon käsite. Hallituksen objektiviteetti, eli puolueettomuusperiaatekaan ei tässä yhteydessä saa puhtaita papereita, (viitaten yhdenvertaisuusperiaatteeseen) sillä perusteet pienituloisimpien kansalaisten pakottamisesta ainoiksi maksumiehiksi ei ole perusteltua ja kaikkea muuta kuin puolueetonta. Tästä seuraa se, että myös luottamuksensuojaperiaate, eli yksittäisen ihmisen suoja julkista valtaa vastaan romuttuu täysin koska ihmiset eivät voi luottaa siihen että tehdyt ratkaisut ovat oikeita ja lainmukaisia." Liisa Kärki
Kauppalehti:
Verotukien hurja summa - 23 miljardia euroa

   

Professori Matti Tuomala puhuu selkeästi 
varakkaiden sekä ylikansallisten yritysten verohelpotuksista ja toimivan valtion verotuksen linjauksista:

 1.  Vuonna 2008 puhjenneesta kansainvälisestä talouskriisistä keskusteltaessa
   
  vain harvat ovat esittäneet hyvinvointivaltion olevan ongelmien syy.
 2. Tuloerot kasvavat Suomessa - Matti Tuomala:  Onko tuloerojen kasvu väistämätöntä?
 3. Professori Matti Tuomala muistuttaa, että rikkaiden rikastuminen johtuu pitkälti vuoden 1993 verouudistuksesta, joka käytännössä poisti progressiivisen verotuksen suurituloisilta. Köyhien köyhtyminen johtuu puolestaan suurelta osin sosiaaliturvaan 1990-luvun aikana tehdyistä leikkauksista.
 4. Tuomalan mielestä julkisessa taloudessa ammottavaa aukkoa käytetään verukkeena väistää räikeimpien veroepäkohtien korjaamista.
 5. - VM:n kestävyyslaskelmien pitkän aikavälin uhkakuvia käytetään monen Euroopan maan tavoin leikkauspolitiikan kiirehtimiseen, Tuomala sanoo.Tuomala tulkitsee, että Hetemäen työryhmän väliraportissa menoleikkausten koettiin olevan parempi ratkaisu kuin verojen korotukset. - Mikä veroaste yhteiskunnassa pitäisi olla? Minun mielestäni se saakin olla oleellisesti korkeampi kuin OECD-maiden keskiarvo, paneelissa alustuksen pitänyt kansanedustaja Erkki Tuomioja sanoo.
 6.  Professori: Palkkaverotus voisi määräytyä iän mukaan
  Palkkaverotus voisi periaatteessa riippua veronmaksajan iästä. Tämän ajatuksen heittää ilmoille verotutkija, Tampereen yliopiston kansantaloustieteen professori Matti Tuomala.
 7. Ekonomistit näkevät hallituksen epäonnistuneen kuntien tukemisessa
  "Sopii ihmetellä, mistä Katainen uskonsa veronalennuksiin ammentaa"Britain's super-rich are paying less in taxes than their cleaners, according to official figures. The latest release from the Office for National Statistics shows the poorest ten per cent of households fork out 42 per cent of their income in…
THELONDONECONOMIC.COMKolikkogate juhlaraha trollaus harhautus show


..

Ei kommentteja: