sunnuntaina, huhtikuuta 23, 2017

Valtamedia käy sotaa aitoa vasemmistoa vastaan - Ranskan vaalit


Jos et vielä uskonut että valtamedia käy sotaa aitoa vasemmistoa vastaan ja ihailee valevasemmistoa korviketuotannossa, europorvari Li Anderssonia.

Valtamedia esitätä otsikkofaktana taas euro-oikeiston valtapolitiikkaa.

   Kuinka niin?

a) Li toistaa eliitin luomia uhkakuvia 

     ja

b) ei juhli aidon vasemmiston nousua Ranskan vaaleissa


Sunnuntaina käytävät Ranskan presidentinvaalit vaikuttavat Euroopan vakauteen, talouteen ja turvallisuuteen ja näistä syistä myös Suomeen.
ILTALEHTI.FI

.Valtamedia päästelee pieniä signaaleja todellisuudesta ja eliittioikeiston euroterrorin kaaksesta, kun Euroopan valtioita yritetään tuhota päämäärätietoisesti kohti diktatuuria mutta propagandapaine on selvästi ajamasa oikeiston thokapitalismin päämääriä ihailemalla eliitin terroria suurena tehtävänä - kaikkien kansalaisten ihailtavaksi.

Väestöniirtokaaos on tietysti ovelin taktiikka, luodaan kaaosta ja syytetään kansaa rasismista kun kansallaisvaltiota tuhotaan vieraan, sovinistisen, rasistisen, sivistymättömän ja vihamielisen kilttuurin istuttamisella.

Kirkko on ollut aivan samaa kuin väestönsiirtotaktiikka, eliitti tekee kaikkensa jotta voi syyttää kansaa syntiseksi ja käskee alitumaan diktatuuriin ja despotismiin.
Europuolueiden sota perustuslakia vastaan - luovutettavat kaivokset, amerikkalaisten sota- eli hyökkäysharjoitukset Suomessa pommittajien kanssa ja väestönsiirto sekä pohjavesien luovutus

      Missä ovat mielenosoitukset vasemmistolta suoalaisten puolesta?

Olisi hauska kuulla viranomaisilta miten on mahdollista, että tässä maassa jollakin ryhmällä onkin omat lakinsa. Senhän ei pitäisi lain mukaan olla mahdollista.
IS: Muslimijärjestölle yli 450 000 euron tuki ministeriöltä - sovelsi Suomessa islamin lakia
M.ILTALEHTI.FI
.

Ei kommentteja: