keskiviikkona, huhtikuuta 19, 2017

Duginin haastattelu ja USA:n "hybridiuhkien osaamiskeskuksen" perustamisasiakirjaa allekirjoittamassa: USA


Kun ranskalainen elokuva on tuhottu Hollywoodilla

Tulkinta:Kommentit

Tuli loistava 20 minuuttinen Duginin intensiivihaastattelu nauhalle. Päivän tilaisuus oli erinomainen. Duginin kriittinen sanoma kävi selväk...
KAYMALA.BLOGSPOT.COM
Koko luento


 ‘Alexander Dugin full lecture 

in Helsinki 11.4.2017’ by RADIONOVO.RU on #SoundCloud? #np

https://soundcloud.com/user-469816167/alexander-dugin-full-lecture-in-helsinki-11142017?utm_source=soundcloud
Olemme amerikkalaisen informaatisodan kohteena

Kai Kontturi, ote: 

" Suomessa on parhaillaan menossa massiivinen ”Nuku rauhassa” maanpuolustusoperaatio, johon sidotaan kaikki mahdolliset viralliset ja virattomatkin tahot sekä yksityishenkilöt Elisabeth Rehniä ja Pekka Haavistoa myöden. 
Tänään (11.4) joku järjestäjävastuussa kertoi, että operaatio on tarpeen sen perusteella, että turvallisuusympäristö on muuttunut Venäjän vallattua Krimin.
Valtaus on valeuutinen. Ukrainassa 2014 tapahtui Yhdysvaltojen ohjauksessa vallankaappaus. Siitä ovat vakuuttavia näyttöjä mm. Kiovan torilla julkisesti puhunut Yhdysvaltojen ex-varapresidentti Dick Cheney ja samaan aikaan siellä neuvoja antanut CIA:n johtaja John Brennan.
Vallankaappaus muutti venäläisten tilanteen koko Ukrainassa. Krimin väestö on lähes kokonaan venäläisiä. Siellä on ollut iankaiken Venäjän laivaston ja 20 000 venäläissotilaan tukikohta. Tilanne Krimillä muuttui venäläisille tukalaksi. Siksi he järjestivät kansanäänestyksen, jossa vaihtoehtoina oli pysyminen Ukrainan osana tai liittyminen Venäjään.
Jälkimmäinen vaihtoehto voitti, kun neljä viidesosaa oli sen kannalla. Siksi Krimi lähetti Venäjälle pyynnön, että se hyväksyttäisiin osaksi Venäjää. Pyyntö hyväksyttiin ja Krim liitettiin Venäjän osaksi ilman sotilaallista valtausoperaatiota. Siksi puheet Krimin valtauksesta ja siitä seurannut turvallisuusympäristön muutos ovat puhdasoppisia lännen valeuutisia."  • "Volanen kirjoittaa blogissaan, että harjoitukset horjuttavat pohjoisen Euroopan vakautta ja vaarantavat suomalaisten rauhaa ja hyvinvointia. - Ne tuovat naapurimaamme ulkoisen kriisin ajan sotilaallisen vihollisen harjoittelemaan operointia Suomen alueelta käsin muutaman minuutin päähän sen toisesta pääkaupungista ja elintärkeistä liikenneyhteyksistä. Volanen tarkoittaa Venäjän Pietaria, jonne lentää Suomesta hävittäjällä nopeasti. Volanen muistuttaa, että presidentti ja pääministeri vastaavat sotaharjoituksia koskevista päätöksistä."

Ex-valtiosihteeri Risto Volanen (kesk) kyselee, puuttuuko Suomen johdolta tahtoa vai osaamista, kun Venäjän vihollinen tuodaan harjoittelemaan Suomeen.
ILTALEHTI.FI

.

Ei kommentteja: