lauantaina, huhtikuuta 15, 2017

Näin piilofasismi toimii - valtamedia & "journalismi"Näin piilofasismi toimii. Viihdekulttuuri. Viihdepolitiikka. Suggestiokulttuuri. Suojattu hegemonia harhautuksilla: kuva  
Massamedia rummuttaa irtonaisilla kauhukuvilla, puhuu pommin äidistä tismalleen kuin natsit, valahtelee USA:n hyökkäyssodista rauhantyönä ja sitten massaviihdettä ja harhaisia unelmia tarjotaan ahdistuksen helpotukseksi.

Yllykkeitä, emootioita ja tiedon systemaattista väärentämistä, assosiaatioiden sekoittamista. Syy-seuraussuhteiden teurastamista impulssien sarjatulessa. Eliitin ihailua eliitin luokkasotaa ja siis sotaa sensuroiden. 

    Todellisuustaju raiskataan rojaalisti. 

 Epäpolitisoimisen rummutusta ja suomalaiset eivät ymmärrä Suomen olevan sodassa sotilailla ja aseilla monissa maissa. Tunteiden mitasuhteet ja merkitykset sekoitetaan massojen mediassa, eliitin teot unohdetaan 10 viikossa "käsiteltyinä" kuin tv:n viihdesarjassa. Orwell oli amatööri siihen miten CIA on muokannut sivistynyttä fasismia Suomeen lahjoamalla ensin valevasemmiston, valeopposition liukkaaksi, SDP ja SAK on totaalisesti lahjottu ja kaapattu 30-luvulta saakka, tiesithän - eikä vasemmistoliiton salainen perustaminen SDP:n keinojen kuristusotteeseen ole mikään puhdas.

Bono Bronck - Suomalainen 'propaganda-metodi', joka hyväksi havaittu jo EU ja euro-uutisoinnissa:

  • – Kirjoitetaan/julkaistaan 9/10:stä agendan puolesta, 1/10:stä vastaan tai kriittisesti.
    —> Näin toimien lukijoille jää mielikuva, ettei propagandaa (valittua puolta) ole, koska kumpikin tuotu esiin, tajuamatta, että se suuri määrä halutun näkemyksen puolesta vaikuttaa omaan mielipiteen muokkaantumiseen. Huomaamatta.


The U.S. military is making plans to take over America by 2030. No, this is not another…
RUTHERFORD.ORG


 " Liikeyritysten tehtävä ei ole valistaa kansaa, vaan tehdä voittoa. Siitä syystä sinäkin saat jatkossa yhä useammin lukea neljästä keinosta saada parempia orgasmeja sen sijaan, että sinulle kerrottaisiin jotakin yhteiskunnallisesti merkityksellistä.
  
Huhut journalismin kuolemasta ovat vahvasti vähäteltyjä.  
"Kaksi päivää Pohjolan Sanomien viimeisen numeron ilmestymisen jälkeen julkaistiin työpaikkailmoitus. Lopetuspäätöksen tehnyt Alma Media etsii iltapäivälehteensä parisuhde- ja seksitoimittajaaMiksipä ei etsisi? Seksillä tienaa, paikallisen sanomalehden jutuilla ei.
Journalisti-lehti kertoi torstaina, että Alma Media oli tehnyt edellisvuonna loistavan tuloksen. Liikevaihto kasvoi viidenneksellä. Liikevoittoa kertyi peräti 50 prosenttia enemmän kuin vuonna 2015. Erityisesti esiin nostettiin seksitoimittajan tulevan työpaikan Iltalehden hienosti vetänyt digimainosmyynti.
Journalistin katsauksessa todettiin, että yleisemminkin media-alalla meni viime vuonna paremmin. Kaikki pörssin mediayhtiöt jakavat edelliskertaa parempia osinkoja. Alma Talentin pääluottamusmies Marko Laitala arveli kuitenkin Journalistille, että hänen käsityksensä mukaan tuloksia tehdään paljolti säästämällä.
Sellaiseen käsitykseen on helppo päätyä. Säästäminen tarkoittaa muun muassa irtisanomisia, kuten Pohjolan Sanomien tapauksessa. Yt-neuvottelut ovat olleet usein nähty vieras monissa muissakin toimituksissa.
Väen vähetessä toimituksissa on vähemmän ihmisiä kertomassa niistä asioista, joita toimituksen ulkopuolisen freelancerin ei ole kannattavaa kertoa. Toimituksiin jäävän väen huomio on taas viisaampaa kääntää seksiin. Siitä kertyy digimainosrahoja.  
https://seura.fi/isanpikajuna/2017/04/15/journalismi-seksi-orgasmi-iltalehti/?shared=7778-51c05636-999 


Edward Bernays is known as the father of modern propaganda, but do you know who taught Bernays? .

Ei kommentteja: