tiistaina, huhtikuuta 04, 2017

Talouskasvu kasvattaa tuloeroja ilman veroprogressiotaKun talouskasvua kepeästi ilmoitetaan hallitustahojen kautta tapahtuvaksi Suomessa, on nopeasti palautettava 80-luvun veroprogressio - jos halutaan 80-l aito hyvinvointi ja kehitys, joka on todistetusti muiden pohjoismaiden kanssa maailman vahvin talousmalli. 

Kansainväliset vertailut nimenomaan puhuvat tehokkaasta taloudesta jos kaikki hyötyvät elintason noususta vahvalla sosiaaliturvalla: ihmisistä tulee toimintakykyisiä ja tehokkaita työntekijöitä. Suomessa väkivaltatilastot olivat hurjat eliitin fasisteja kosiskelleen sodan jälkeen mutta huonot tilastot laskivat alas veroprogressiolla tasatussa elintasossa. 

Eliitin kapitalismi on tulonsiirtoa työväestöltä kohti feodaalifasismia. 
Rahaeliitin veronkierto on sotaa ja osa aseellisten konfliktien lietsomista - hajota ja hallitse.  

Rahaeliitti käyttää nyt kymmeniä yhteiskunnan hajottamisen muotoja saalistakseen valtaa ja rahaa pois pohjoismaisesta demokratiasta. 

 

Ansiotulojen siirtäminen pääomatuloiksi on Suomessa laillista verosuunnittelua. Matti Tuomala epäilee, että poliitikot eivät nosta ongelmaa esiin, koska heidän vaalirahoittajansa hyötyvät järjestelmästä. Kuva: Jonne Renvall
UTA.FI
Circulation represents the lifeblood of all flow-systems, be they economies,…


  II
SOTE on eliitin luokkasotaa.


Nyt 3.4. on taas järjestety harhautus SOTE.terrorin edistämiseksi, jolla siirretään huomio Suomen kansalaisten tärkeimmän perustuslaillisen oikeuden tuhoamiseksi.  


Maahan pyrkijien karkoittaminen YK:n hyväksymään palautusmaahan on nostettu valtamedian ja europuolueiden voimalla suurimmaksi moralistiseksi kohinaksi. Väestönsiirto Suomeen esitetään näkyvästi nyt ainoaksi tärkeäksi tehtäväksi medialavastuksessa suomalaisille. Moralistinen hysteria sokeuttaa suomalaiset näkemästä fasistista perustuslain murskaamista SOTESSA: SOTE antaa verotusoikeutta veroakiertäville jättifirmoille ja nostaa kustannustasoa mielipuolisesti pois hallitusta, säädellystä valtion kontrollista ja kuntien palvelutoiminnasta. 

Jättiyhtiöt haluavat myös tuoda kielitaidottomia "palvelijoita" tuhoamaan suomalaisten terveyttä ilman ymmärrystä ja ilman huolenpitoa - rahan ja kapitalistisen vallan tähden. 


 Hyvä velii -korruptiolle väestönsiirto Suomeen on "talouskasvua"
eliitille eli tulonsiirtoa tavallaisilta suomalaisilta "sijoittajille".

Valtamedia ei kerro ihmisille paljonko nyt aloitettu väestönsiirto suomalaisille maksaa. Suomessa on  nyt n 390000 maahnmuuttajaa + lapsia jotka maksavat joka vuosi pois suomalisten budjetista 8000 milj euroa kuluina ja kohonneina asuntojen hintoina.  


  Rahaeliitti on sijoittanut kiinteistöihin ja heille väestönsiirto merkitsee suoraan kiinteistöjen hinnoittelun nostamista SEKÄ vuokrakulujen  suoraa maksamista veronmaksajien kustantamana.

CIA:n ja mossadin lanseeraama lukutaidottomien ja sotarikollisten palkkiolomat väestönsiirtona Eurooppaan luovat eliitin haluamaa feodaaliyhteiskuntaa takaisin. 

Kaaos kouluissa on pahin näkymätön kiila väestönsiirron johdosta: natiivisuomalaiset näkevät että opettajat antavat tyhjästä numeroita  täysin toimintakyvyttömille tulijoille. Yhteiskunnan luottamus tuhoutuu kun perustuslaki hylätään kouluissakin ja valtio asettaa ihmisryhmiä natiivisuomalaisten edelle asuntojonoissa ja työjonoissa. . 

Hajota ja hallitse  

Miten viheroikeisto ja valevasemmisto ei kykene näkemään että samalla kun eliitille raivataan 27 vuotta peräkkäin verohelpotuksia niin eliitti innostuu toistamaan CIA:n ja mossadin vaatimuksia sodan siunaamielle eli hyökkäyssotaa käyvien jrjestämää väestönsiirtoa Suomeen - eliitin  osallistumatta lainkaan nouseviin kuluihin 8000 miljoonan euron vuosittaisista kuluista. Otetaan velkaa väestönsiirtoon ja tvalliset työläiset saavat maksaa sotainnon, josa Suomikin on sodassa mukana USA:lle alistuneena salaisissa sodissa suoraan ja epäsuorasti (Suomen valtion kouluttamilla palkkasotilailla). 

Sotaa ei vastusteta, ei vaadita Suomen irtaantumista USA:n imperialismista mutta USA:n vaatimaa väestönsiirtoa ja kaaosta tuetaan. 

  
 

   ja suoraan Harhautusten tekopyhyys;

   Vastuuttomuuden Show ja lavastus:
 Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö on pyytänyt anteeksi väärää tietoa Afganistanin palautuslennosta.
MTV.FI 


Kirkko on ollut aina eliitin moralismin ase, nyt "ihana väestönsiirto" astetaan moralistisesti eliitin innoissaan lobbaamana oman yhteiskunnan ja oman demokratian edelle. 


Ettekö näe historiasta että eliitit lobbaa aina vian omia pienen eliitin etuja enemmistön tuhoksi?

Työläiset joutuivat taistelemaan muun muassa 70-luvulla ihmisoikeudet itselleen, suomalaisille.  
.

Ei kommentteja: