keskiviikkona, huhtikuuta 19, 2017

Miksi vihreät tukevat äärioikeistolaista BerneriäKansanedustajat pitävät äärioikeistolaista terroria pystyssä.

   Sitä EU on.

Valtion tuhoamista suurfirmojen riistaksi ja sotaa vannovan CIA-naton geopolitiikaksi, välikappaleeksi.

  Sitä EU on.

Kapitalismia, demokratian tuhoamista rikkaiden valtaa ihaillen - yhteisen elämän tuhoamista ihailun ja selviämisen ideologiana, elitisminä. Noudata korruption kutsua ja valehtele minkä kerkeät ettet ole eliitin halveksunnan kohteena.

 Eliittiin samaistuvaa pohjoismaisen mallin totaalituhoa, orjatyötä työttömille, hyvätuloisten vallankaappaus veronkiertosysteeminä liitille.

Koulutetut vihreät ovat täysin hukanneet valtio-opin ja pohjoismaisen mallin edellytykset ja opetuksen Suomen tekemässä maailmanennätyksessä elintason nousussa 1967-1985. Ei ole meidän yhteistä hyvinvointia, jos eliitin veronkierto, valtionyhtiöiden tuhoaminen ja Talvivaarojen suojelu on jopa vihreän eliitin ainoa himon kohde. Luonnonsuojelua voi syntyä vain tiukassa valtiossa, jossa ihmisillä on solidaarisuus hyväksyä kaikille yhtä tiukka kontrolli rikkaiden mielivallan ohi eli demokratia.

Ei talous nouse, jos eliitti saa ryöstellä ja raiskata valtion taloutta. Valtio on yhteisen elämän malli eikä rikkaiden kasino ja paskomisluukku.

Vihreitten äänestäjät eivät yhtään ihmettele kun puolue käskee ja siis pakottaa kansanedustajat puolustamaan Berneriä, on niin oikeistolaista valtapeliä ettei suututeta kokoomusta ja EVA:a ja Rkp:tä ja Lontoota, Brysseliä, Bonnia, Trilateraalista komissiota.

Vihreä oikeisto on täysin kapitalistinen eli on mukana antamassa eliitille ja ylikansallisille yhtiöille mielipuolisia verohelpotuksia ja verohallituksen sallimaa veronkiertoa - samalla kun työläisen verotaakka kasvaa. Älkää karttako työläis-sanaa.

Liittovaltiodiktatuurin nousu merkitsee vian tuhokapitalismin ja saastuttamisen nousemista, eikö kreikka ole näyttänyt koulutetuille vihreitä mitä euroeliitti tekee euroelitiin ryöstöretkellä?

Kaikenlisäksi vihreät ovat mukana samassa vihapuheessa kuin perussuomalaiset ja oikeistolainen konkkaronkka, sodansyttyttämisen ja venäjävihan puheessa CIA:n hyökkäyssotia puolustamassa.  Mukamas pakolaisten puolella, sotapuolue, kolonisaatiosotien  vihreä puolue. 

Vihreillä ei ole mitään muuta mahdollisuutta kuin vaihtaa kansanedustajansa jos haluavat olla humanisteja, sillä nyt he ovat vain osa tuhokapitalismin armeijaa.

"Vihreiden" äänestäjät uskovat olevansa porvareita vaikka ovat työläisiä, opiskelijoita, työttömiä, uranousijoita, kaupallisen vihreyden uskojia.

Vaikka olisi miten koulutettu vihreä niin ei selittämälläkään näuytä ymärtävän ettei kapitalismi ole markkinataloutta vaan pankkiirit saavat luoda tyhjästä rahaa ja rahoittaa suuryhtiöiden terroria ja planeetan tuhoamista. Öljyä, myrkkyjä, hyökkäyssotia, kolonisaatiota. Rockefeller-feminismi eli vihreä kapitalismi tekee ihmisistä tajuttoman tyhmiä huijauksen uhreja - kauniita sanoja fasistien lobbaamana. 
  
Mutta he tukevat äärioikeistolaista, superkapitalismin ja liittovaltiodiktatuuria luovaa puoluetta, joka tuhoaa Suomen sillä eurokapitalisteille ei ole olemassa Suomea vaan ainoastaan vastarinta, joka on murskattava suurpääomalle.

"Vihreille" on myyty tehokkaasti syvä, suomenruotsalaisen eliitin eli rikkaimpien lobbaama vasemmistoviha, sosialismin kauhu  -- vaikka pohjoismainen malli on sosialismia, sosialasitista kapitalsmia jakamisen kapitalismilla, veroprogression ilosanomalla: ne antavat, joilla on yllin kyllin varaa. 
Kreikkalainen demokratia oli suomalaisten heimojen demokratiaa, Euroopan syvähistoriaa - sitä ei vielä tunnusteta selkeästi että Minoalaiset ja alkukreikkalaiset olivat sinisilmäisiä suomalaisia, apollokultti selkeästi tunnusti alkuperänsä pohjoisen Hyperboreasta, Ukrainassa suomalaisia suuria kaupunkeja kutsuttiin budini, ne joilla ei ole kuningasta. Skyyttiläiset suojasivat tärkeimpiä kauppakeskuksia, suomalaisia kaupunkeja suomalaisten palkka-armeijana. 
    
Katsokaa Talvivaaraa, ymäristötuhoa veronmaksajien rahoilla nyt 2000 miljoonaa e tulevine puhdistuskuluineen ja vihreät suojelivat sen kapitalistisen terrorin etenemistä ministeri Ville Niinistön siunauksella.

Miettikää nyt, vihreät ovat vain mainoslause, täysin tyhjä mainoslause, mielenrauhan heroiinia, tietoisuuden sulkeva valhe, Helsingin viheralueitakin nyt tuhoamassa rakentamiselle samalla kun kieltävät rumilta asuinalueilta tehokkaat pilvenpiirtäjät. 

Länsi-metronkin kulut 2000 miljoonaan euroon kun sähkö ja kasubusseilla olisi voitu alentaa matkakuluja ja luoda asukkaille tiheät laajat reitit - huomattavasti tähän hintaa.


Yhdysvalloissa tiistaina julkaistun raportin mukaan kasvimyrkky glyfosaatti aiheuttaa sikiövaurioita ja keskenmenoja laboratorioeläimille.
UUSISUOMI.FI
  • "Mites.. Vihreät - De Grönalundin apinat?"

Rkp:n, Kokoomuksen, Sdp:n ja Vihreiden mepit äänestivät Euroopan unionia harppauksilla liittovaltioistavien esitysten puolesta viime Strasbourgin istunnossa…
KDLEHTI.FI
          Oikeiston vallankaappaus - aidot tunnistettavat vaiheet

    ‎    Jarmo Lampinen‎ "ETTÄ TÄLLÄISTÄ SAKKIA KOKOOMUKSESSA ON


CIA kävi myös Kokoomuspuolueen kanssa salaista kirjeenvaihtoa vuonna 2005-2006, jolloin he lupasivat nostaa vilpillä Kokoomuksen valtaan, jos he veisivät Suomen Natoon. No he eivät ihan Nato jäsenyyteen asti päässeet, mutta isäntämaasopimus käytännössä sinetöi Kokoomus kätyreiden työn ja entinen pääministeri Jyrki Katainen palkittiin siitä rahakkaalla EU-komissaarin viralla. Kaiken tason valtion ja maanpetturit on aina palkittu tämän rikollisen pankkien eliitin toimesta, jos he ovat suostuneet auttamaan heidän vallankaappaushankkeissa. Entinen valtiosihteeri Risto Volanen varoitti Suomen kuvalehdessä vuonna 2011 julkaistussa jutussa, että kulisseissa olisi käynnissä sotilasvallankaappaus. Tämän sotilasvallankaappauksen pääarkitehti on ollut kaiken aikaa Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA. Iltalehden uutispäällikkö Juha Ristamäki kirjoittaa Iltalehdessä, että presidentti Sauli Niinistö kuuli USA:n armeijan tulosta Suomeen mediassa. Normaalisti puolustusvoimain ylipäällikkönä presidenttiä pitäisi informoida tämänkaltaisissa asioissa. "
 
Ensio Hiitosen teos kertoo, että toisinajattelijoita on vaiennettu Suomessa ennenkin.
Vihreät liput liehuvat


 
Suurpuolueista ei ole kuin harmia. Hallitus alas!

      Kehityksen harha

 
         Kirjailija Klaus Rahikainen kuvailee Suomen muuttumista kansainvälisille
         markkinavoimille alistuneeksi velkavaltioksi.Pakolaiset ovat USA:n epävakauttamispolitiikan ja sotilaallisten interventioiden suoraa seurausta ja nykyglobalisaation tuotosta.
VASTAVALKEA.FI


 Europuolueiden ideologia on tuhota paikallisdemokratia ja työpaikat pörssin tulonsiirroille."Modernissa narratiivissa länsimaat ovat moniäänisen, monikulttuurisen vapaan mielipiteiden vaihdon demokraattinen kehto. Todellisuudessa eriäviä mielipiteitä ei suvaita. Vuoropuhelulle ei jätetä tilaa, koska vuoropuhelu saattaisi paljastaa todellisuudesta kerrotut valheet.
Uutisoinnin luotettavuutta tällainen palkitsemisrahoitus tuskin parantaa. Virallinen totuus kun on aina politiikan tekoa, ei koko Totuus." https://vastavalkea.fi/2017/01/06/uusi-normaali-journalismin-hapea/


.

Ei kommentteja: