maanantaina, huhtikuuta 10, 2017

Miksi kommunistit romahtivat vaaleissa vaikka kurjuus lisääntyy - SKP STP


Miksi köyhien ystävät, kommunistit, romahtivat vaaleissa kurjuuden lisääntyessä?

Koska he ovat hyväksyneet porvarillisen määritelmän toiminnalle olla positivistinen tikkukaremelli kapitalismin määritelmillä ja massamedian tyylirajauksilla.


Minun arvioni liittyy myös epämääräiseen profiiliin: ette tuomitse kapitalistisia europuolueita tarpeeksi jyrkin sanoin ettekä varsinkaan porvarien valevasemmistoa, vasrmmistoliittoa. Taistelua analyysillä, ei kivasanojen kanssa runkkaamista.

Ette kerro että diktatuuri lähestyy huikeaa vauhtia - jo kesällä voi olla että Suomen perustuslaki on lopullisesti tuhottu ja Suomi liitetty liittovaltion suurarmeijan maihinnousuun.

Vasemmisto on valinnut itsetuhon itsesensuurissa kapitalismien kivapuheen määritelmiä noudattaen.

Eksynyt vasemmisto ei iske kirveellä kapitalismiin eikä esittele selvästi rikkaiden ryöstöretken koventuneita keinoja. 

Ja seuraamuksia siitä kun poistutaan pohjoismaisesta mallista eliitin käskystä, eliitin rikastuessa.  

Kivapuheessa LI Andrersson on valevasemmiston porvarimestari ja noudattaa kokoomuksen ja CIA:n oppeja.

Valevasemmisto oudolla tavalle kertoo kuinka eliitti haluaa tuhota yhteiskuntaa.
Valevasemmisto oudolla tavalla ei kerro kuinka veroprogressio ja tuhokapitalismin EU tuhoaa kulttuurin kehityksen ja ihmisten elämän.

Miten vasemmisto ei puhu oman markan ja oman tullin välttämättömyydestä! Vaan pelkää puhua välttämättömästä itsenäisyydestä - muuten ei ole demokratiaa ilman itsenäsiyyttä. Miten ei puhuta ylpeästi valtionyhtiöistä, jotka loivat osana pohjoismaisen mallin? Miksi ei puhuta kaivosten kansallistamisesta kunoikeistohallitukset valehtelivat kansanedustajille vähätellen kaivosten rikkauksia ja pörssiyhtiöiden saastuttavasta välinpitämöttömyydestä?

Miksi kommunistit kulkevat perässä toistamassa kapitalistien harhaisia kivapuheita "yhdessä luomme peremman Suomen".

Ei kapitalistifasistien kanssa luoda parempaa Suomea vaan heitä vastaan täytyy taistella.


Joka vuosi suomalaisille syötetään yhä enemmän myrkkyjä paskaruuassa EU:n käskemänä.

Kommunistitkin ovat sortuneet mielistelemään varovaisuudessaan feikkiporvareja eli hyvätuloisia työläisiä, jotka kuvittelevat olevansa porvareita. 

Kansa on nyt sokea ja ymmärtämätön eliitin luokkasodan julmuudesta, köyhyyden seuraamuksista sekä korruption määrästä ja sen tuhansien vuosien toistosta. Kärsimys kasvaa hurjaa vauhtia samalla kun kansanedustajat sallivat eliitin ja ylikansallisten pörssiyhtiöiden veronkierron kasvaa tuhoisasti  joka vuosi.

Suomi on hyökkäyssodassa useassa maassa ja kommunistit ovat kovin hiljaa asiasta.

Kaikki ideologiset analyysin ja totuuden aseet olisivat käytössä ylpeälle vasemmistolle mutta höpötys kapitalistien luomasta elintasosurffaajien jumalattoman kalliista väestönsiirron jatkamaisesta Suomeen tuhoaa köyhien silmissä täysin vasemmiston uskottavuuden. Verovaroja siirretään 8000  miljoonaa joka vuosi ei-suomalaisille elintasoturisteille, 390000 Suomessa.  Jorma muistutti nohevasti.

Vaalitulokset lyhyesti:

Nukkuvain Puolue 41,2%

Kokoomus 12,2%

Sdp 11,4%

Keskusta 10,3%

Vihreät 7,3%

Perussuomalaiset 5,2%

Vasemmistoliitto 5,2%

Rkp 2,9%

Kd 2,4%

Muut 2,0%Ei kommentteja: