sunnuntaina, huhtikuuta 02, 2017

Väkivaltageeni ja mediafasismi

* päivitetty

Eliitin mediafasismiin kuuluu nyt puhua suomalaisten väkivaltageeneistä ja samalla (tänäänkin IS) maahanmuuttajien "pettymyksen laukaisemasta väkivallasta".   

  Onko jotenkin väritettyä tämä eliitin projekti täyttää Suomi lukutaidottomilla fundamentalisteilla, vaatia suomalaisilta samalla orjatyöpalkkaa ja unohtaa että natiivisuomalaiset ovat useassa vertailussa maailman tasavertaisin ja älykkäin kansa. 

Opettajat ovat viimevuoden tutkimuksessa antaneet maahanmuuttajille katteettomia arvosanoja mikä rapauttaa vakavalla tavalla luottamuksen sekä sivistysvaltion standardit ja oletetun samanarvoisuuden arvioinneissa.  

MIstä rasismi Suomeen tuotiin? Ruotsin kolonisatio perustui äärimmäiselle rasismille että suomalaiset ovat niin sivistymättömiä että Ruotisn on pakolla vallattava suomenkielisten ikivanha alue.

Nyt on geenitutkimuksissa todistettu että Suomessa on Euroopan vanhin paikallinen geenilinja, äitilinja 6000 vuoden ajan! Tämä todistaa vankasti myös kulttuurisesta ja kielellisestä jatkuvuudesta, joka tpaahtuu nimenomaan naisten varassa.  

Väkivaltageenipuhe on puhdasta eliitin rasismia 900 vuoden jatkumolla. Tarkoituksella. Taktiikkana. 

Rahaeliitillä on selkeä tavoite tuhota suomalainen kansallisvaltio, kieli, identiteetti ja sen mukana demokratian solidaarisuuskehitys. Pohojismainen malli on ennenkaikkea luottamusmalli jota tuhotaan nyt perusteettomilla väestönsiirroilla New yorkin ja Lontoon pankkiirisukujen rahoittamalla ideologialla, johon myös Rockefeller-feminismi on sidottu tiiviisti taktisena hajota ja halltse -kulttuurisotana. 

Talouskeskustelusta puuttuu täysin CIA:n sabotaasi, joka on paljastunut SDP:n ja SAK:n kaappauksena sekä Teollisuustalon alistumisena CIA:n saneluun Suomen talouden rajoittamisessa USA:n kappasodan eli "kylmän sodan" alle itsetuhoisasti, "Amerikan geoplitiikan" aggressiohin. 


   Tiedätkö miten oikea "taloushistoria" on salaliittona Suomessa kulkenut CIA:lle alistettuna?    
 Lue:
  • "Kylmän sodan aikana länsimaat perustivat CoCom-järjestön valvomaan kauppaa itäblokkiin. Suomi ei ollut sen jäsen, mutta joutui ottamaan lännen vientirajoitukset huomioon. Se toimi niin, että Etelärannan teollisuusliitoista kerrottiin yrityksille mitä sai viedä ja mitä ei. Yhteyttä saattoi ottaa myös ulkoministeriön kauppapoliittiseen osastoon. Sieltä neuvottiin eteenpäin Yhdysvaltain tai Iso-Britannian lähetystöön. Niissä asiaa puntaroivat mm. CIA:n virkailijat ja sotilasasiamiehet. "    -- Taloussanomat  2 2017

   

  • Äärioikeistolaisen talouspolitiikan kova ajaja: keskustan Pekkarinen; minestirinä ja puoluejunttajana amerikkalaista veronkiertoa lisäten ja verohelpotusta tuhansilla poikkeuspykälillä tuhoamaan pohjoismaisen veroprogression, hyvinvoinnin ja talouskehityksen sekä jopa koulutuksen.  


 


Ansiotulojen siirtäminen pääomatuloiksi on Suomessa laillista verosuunnittelua. Matti Tuomala epäilee, että poliitikot eivät nosta ongelmaa esiin, koska heidän vaalirahoittajansa hyötyvät järjestelmästä. Kuva: Jonne Renvall
UTA.FI

 


Circulation represents the lifeblood of all flow-systems, be they economies,…Viheroikeisto ja valevasemmisto, ettekö näe kirjoitusta seinällä, vieläkään, eliitin palvelijat; Greenwald kirjoittaa:

  • USA:n myönnetyt salaliitot muiden valtioiden tuhoamiseksi:


MItä on tämä rasisti-vouhkaaminen oikeiston käsissä?

 Eliitin luokkasodan suojaamista. Kansalaisten perustuslaillisten oikeuksien tuhoamista.
.

Ei kommentteja: