tiistaina, huhtikuuta 04, 2017

SOTE on eliitin luokkasotaa ja väestönsiirto sodan siunaamistaSosiaali- ja terveyspolitiikan emeritusprofessori Juhani Lehto (vas.) katsoo hallituksen viitanneen tutkimustuloksiin väärin ministeri Juha Rehulan (kesk.)…
UUSISUOMI.FI
    Mihin Suomi on upotettu?

Mitä taktiikkaa eliitti käyttää valtamedian valtavan paineen avulla? 
 
SOTE on eliitin luokkasotaa.

  
Nyt 3.4. on taas järjestety mediaharhautus eli mediahysteira SOTE-terrorin edistämiseksi, jolla siirretään huomio pois Suomen kansalaisten tärkeimmän perustuslaillisen oikeuden tuhoamiseksi.    

  Maahan pyrkijien karkoittaminen YK:n hyväksymään palautusmaahan on nostettu valtamedian ja europuolueiden voimalla suurimmaksi moralistiseksi kohinaksi. Väestönsiirto Suomeen esitetään näkyvästi nyt ainoaksi tärkeäksi tehtäväksi medialavastuksessa suomalaisille. Moralistinen hysteria sokeuttaa suomalaiset näkemästä fasistista perustuslain murskaamista SOTESSA: SOTE antaa verotusoikeutta veroakiertäville jättifirmoille ja nostaa kustannustasoa mielipuolisesti pois hallitusta, säädellystä valtion kontrollista ja kuntien palvelutoiminnasta. 

 Ylikansalliset Jättiyhtiöt eli pörssiyhtiöt haluavat myös tuoda kielitaidottomia halpoja "palvelijoita" tuhoamaan suomalaisten terveyttä ilman ymmärrystä ja ilman huolenpitoa - rahan ja kapitalistisen vallan tähden. Poliisin tietoon tulleet virkarikosepäilyt ovat kasvaneet päätähuimaavaa vauhtia 2000-luvulla. Tuoreen korruptioraportin mukaan Suomessa on tutkittu useita…
MTV.FI


Hyvä veli -korruptiolle väestönsiirto Suomeen on "talouskasvua"eliitille eli tulonsiirtoa tavallaisilta suomalaisilta "sijoittajille".
Valtamedia ei kerro ihmisille paljonko nyt aloitettu väestönsiirto suomalaisille maksaa. Suomessa on  nyt n 390000 maahnmuuttajaa + lapsia, jotka maksavat joka vuosi pois suomalaisten budjetista 8000 milj euroa kuluina ja kohonneina asuntojen hintoina.  

Tulijoista on 90% voimakkaita yliravittuja miehiä muotivatteissa 1000 e kännykkä taskussa, huijareita,, joista useimmat tahallisesti hävittävät passinsa tai ojentavat väärennöksiä peittääkseen rahakkaat lomailureissunsa Euroopassa. 

MIGRI päästää suoraan jopa tatuoituja islamisteja maahan vaikka tatuointi on merkki mafiaan kuulumisesta tai ihmisten tappamisesta palkkasotilaana. Laki antaa luvan viranomaisille käännyttää rajalla, jopa EU:n oma sopimus ensimmäisen vastanottomaan vastuusta selvittää pimeiden liikkujien henkilöllisyys ja varallisuus. 

 Rahaeliitti on sijoittanut kiinteistöihin ja heille väestönsiirto merkitsee suoraan kiinteistöjen hinnoittelun nostamista SEKÄ vuokrakulujen  suoraa maksamista veronmaksajien kustantamana.

CIA:n ja mossadin lanseeraama lukutaidottomien ja sotarikollisten palkkiolomat väestönsiirtona Eurooppaan luovat eliitin haluamaa feodaaliyhteiskuntaa takaisin. 

Kaaos kouluissa on pahin näkymätön kiila väestönsiirron johdosta: natiivisuomalaiset näkevät että opettajat antavat tyhjästä numeroita  täysin toimintakyvyttömille tulijoille. Yhteiskunnan luottamus tuhoutuu kun perustuslaki hylätään kouluissakin ja valtio asettaa ihmisryhmiä natiivisuomalaisten edelle asuntojonoissa ja työjonoissa. 


   Hajota ja hallitse  


Koko show toimii CIA:n sodansiunaamiskäsikirjoituksen mukaan. 

Suomi on yhä hyökkäyssodassa Afganistanissa sinaamassa myös CIA:n valtavaa huumekauppaa. 

 Miten viheroikeisto ja valevasemmisto ei kykene näkemään että samalla kun eliitille raivataan 27 vuotta peräkkäin verohelpotuksia niin eliitti innostuu toistamaan CIA:n ja mossadin vaatimuksia sodan siunaamielle eli hyökkäyssotaa käyvien jrjestämää väestönsiirtoa Suomeen - eliitin  osallistumatta lainkaan nouseviin kuluihin 8000 miljoonan euron vuosittaisista kuluista. Otetaan velkaa väestönsiirtoon ja tvalliset työläiset saavat maksaa sotainnon, josa Suomikin on sodassa mukana USA:lle alistuneena salaisissa sodissa suoraan ja epäsuorasti (Suomen valtion kouluttamilla palkkasotilailla). 

Sotaa ei vastusteta, ei vaadita Suomen irtaantumista USA:n imperialismista mutta USA:n vaatimaa väestönsiirtoa ja kaaosta tuetaan. 


  • Miten ei koulutettu akateeminen viheroikeisto ymmärrä EU:n olevan kovan kapitalismin suuria ase ja että Suomessa on poistettu 100 lakia jotta islamistien lastenraiskausavioliitot voidaan antaa tapahtua, Suomessa? 
  • Se, että rikkaiden ja sotarikollisten somalien on sallittu jäädä Suomeen kertoo että Suomi toimii natomaiden ja mossadin palkkasotilaiden eli sotarikollisten suojamaana, paratiisina, vastoin kansainvälisiä sopimuksia. 


Mistä voi selkeästi sanoa, että poliittinen eliitti, "journalistit" ja virkamiehet ovat järjestäneet loppumattoman huijauksen? Eliittimedia valehtelee jatkuvasti suomalaisille Dublinin sopimuksesta - joka ei velvoita suomalaisia ottamaan tatuoituja palkkasotilaita ja rikkaitten sukujen toiviomatkalaisia vaaleaa vaimoa etsimässä.

Tämä toistuva valhe on selkeä todiste ideologisesta projektista, jossa päämääränä on vain muokata ja alistaa kansalaisia valheilla myös vastoin virkamieslakia ja perustuslakia. Perustuslaki tietysti kieltää haittmaaahanmuuton kaikissa muodoissa.


  • YK ei pyydä että Irak ja Afganistan siirretään muualle, USA ja mossad pyytää Merkelin avulla geopoliittista operaatiota kaaoksen jatkamiseksi ja levittämiseksi. Mikä on lähde valheille ja politiikalle?

 USA:n esittämät vaatimukset ovat kaiken tämän mediashown ja poliittisen valinnan takana, vain Amerikan geopolitiikka, ei ihmisoikeudet vaan Amerikan hyökkäyssodat ja uuskolonialismia.

Talouslama eli pörssikeinottelun romahdus lähestyy taas ja virkamiehet eikä hallitus eivät valmistaudu siihen tukemalla omavaraisuutta vaan alistuvat pörssikeskusten tuhokapitalismille suomalaisen tuotannon alasajamiseksi - suomennettuna siis pörsi-ideologia tähtää vain suomalasiten rahojen vientiin pois Suomesta ja suomalaisten palkkatason romahduttamiseen samalla kun kaivokset ryöstetään suomalaisilta - kulta ja lannoitekaivokset ovat vieneet posi Suomesta jo 40 miljardia euroa.Poliisin tietoon tulleet virkarikosepäilyt ovat kasvaneet päätähuimaavaa vauhtia 2000-luvulla. Tuoreen korruptioraportin mukaan Suomessa on tutkittu useita…
MTV.FI
  II


Tätä on kapitalistinen propaganda, sen seuraamukset: korostetaan vain statuskulttuuria ja sen musta profeetta on ollut Esa Saarinen, joka rynkyttää vain Thatcherin & Chigagon poikien sanoja; Yhteiskuntaa ei ole, jokainen on yksin, vapauttakaa eliitin korruptio, poistakaa sääntely, valehdelkaa vapautuneesti, luokaa vain mielikuvia, samaistukaa miljonääreihin, halveksikaa itsenne kaltaisia, tuhotkaa solidaarisuus ja testattu hyvinvointivaltio, puhukaa ideoista ja sokeutukaa eliitin luokkasodalle
Vaatimattomuus ei ole enää nyky-Suomessa hyve, kertoo Lännen Median Taloustutkimuksella teettämä arvokysely. 72 prosenttia vastaajista oli vähintään...
AAMULEHTI.FI


  III

  
      3.4. Show 

Show, ei poliisi tavallisesti kerro aikaa ja kutsu show-papittaria eikä ole pidättämättä suomalaisia jotka ilmestyvät siirtotapahtuman aikaan keskuksen pihalle!


    Ja suoraan Harhautusten tekopyhyys;

     Vastuuttomuuden Show ja lavastus:

Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö on pyytänyt anteeksi väärää tietoa Afganistanin palautuslennosta.
MTV.FI 


Luuletko että eliitin moralismissa kuten eliitin propagandan suurimmassa välineessä, valtionkirkossa,  on kysymys totuudesta? 

Eliitti suuntaa huomion
pois talouspolitiikasta ja perustuslaista operatiivien avulla:

NÄKÖKULMA | Vihreiden illalla julkaisema tiedote oli vielä normaalia politiikantekoa. Puolueen eduskuntaryhmä oli julkaissut illalla tiedotteen, jossa vaad
SUOMENUUTISET.FI
  IV
"Mikä on paras tapa tuhota Suomalainen yhteiskunta ja korvata se kylmällä plutokratialla?

Tietenkin asettamalla fasistisukujen vasallit yhteiskunnan avainasemiin. Näillä kaikilla kun on sama isäntä joka omistaa tarvittavat kansainväliset elementit: Intellektuaaliset, henkiset, poliittiset ja taloudelliset avainasemat. Nämä rivit on siinä määrin järjestyksessä että poikkeukset ovat harvinaisia; YLE:n toimittajatkin laitettiin kovalla kädellä ruotuun. Lestadiolaismafia, osana kansainvälisen mafian rönsyä, käyttää samaa vuosituhansista menetelmää hyväkseen. Lain takaa johdettua korruptoitunutta valtaa yksilöiden vainon toteuttamiseksi.

Kansallisuusaate on jotain suurempaa, geeneihin koodattua ominaisuutta, joka erottaa meidät Suomalaiset muista kansoista. Juuri tämä henkinen tappaminen on kaikkein tehokkainta yhteiskunnan hajottamista. Traumatodellisuus on nykypäivän mielenhallinnan (lääke) todellisuutta, itsemurhia ja epätoivoa. Yhteiskunta voidaan tappaa sisältä käsin, mädättää, ilman aseellista kontaktia. Se on henkinen troijanhevonen joka on pakkoujutettu mieliimme übersuvaitsevaisuuden vetämänä. Ei kenenkään tarvitse homosalosoitua, suvaitsevaistua tai arvoliberalisoitua vain sen vuoksi että kokee olevansa jotenkin ulkopuolinen omine ajatuksineen.
Totta kai järjestyksen, demokratian ja ihmisoikeuksien palauttaminen vaatii autoritaarisia otteita ja vahvan diktatuurin. Mutta se ei ole syy vaan seuraus. Syy on kansainvälisessä kapitalismissa jonka toteutuminen vaatii kansallisvaltioiden hajottamista monikulttuurisuuden kaapuun verhoutumalla. Pakkoväestönsiirrot ja pankkien vakausmekanismit ovat osa samaa agendaa kuin hallitsematon väestönsiirto. Sillä saadaan yhteiskunta ulkoisesti hajalle. 
Vielä tarvitaan sisäinen hajautus, arvoliberalismi. Mitä arvoja meille ylipäätään jää puolustettavaksi?
Talous muodostaa AINA yhteiskunnan poliittisen rakenteen. Politiikalla ei voi vaikuttaa talouteen, toisinpäin kylläkin. Mikäli kuntatasolle jää vaikutusmahdollisuuksia, päätökset on helppo ohjata korruptiolla ”oikeaan” suuntaan. Kansainväliset lääke -ja lääkärifirmat hiovat juuri nyt ihmissuhdeteollisuusosastoissaan keihäänkärkiään; rahasta tämän osaston toiminta ei tule olemaan kiinni. Rakennusteollisuus ja kaavoitusteollisuus hierovat käsiään. Mafia saa yhteiskunnastamme kunnon otteen.
Suomi on yhteiskunta jonne (kokoomuksen hallituskaudella) globaali kansantalous on ulottanut lonkeronsa; ihmiset eivät voi seurata tahi vaikuttaa tämän talouden konjunktuureihin millään tasolla. Yhä useampi perhe näkee nälkää, yhä useampi vanhus joutuu jättämään lääkkeet apteekin pöydälle, yhä useampi ihminen päätyy muukalaiseksi omassa synnyinmaassaan.
Vallankumous on ainoa vaihtoehto. Miksi sitä ei käytetä tässä tilanteessa?" JJT
Sosioekonomista asemaa ei yleensä lasketa ehkäistävissä olevaksi terveystekijäksi esimerkiksi tupakoinnin ja ylipainon tavoin.
YLE.FI   V


Kirkko on ollut aina eliitin moralismin ase, nyt "ihana väestönsiirto" astetaan moralistisesti eliitin innoissaan lobbaamana oman yhteiskunnan ja oman demokratian edelle. 


Ettekö näe historiasta että eliitit lobbaa aina vian omia pienen eliitin etuja enemmistön tuhoksi?

Työläiset joutuivat taistelemaan muun muassa 70-luvulla ihmisoikeudet itselleen, suomalaisille. 


  VISuomi sodassa, nyt

Onko armeija kertonut lukuja montako suomalaista on Naton salaisissa hyökkäysjoukoissa eli ISAFissa myös "itsenäisinä" palkkasotilaina, muka suomen armeijan vastuun ulkopuolella? Eikä yksikään suomalainen ole YK:n alaisena vaan USA:n ja CIA:n ohjaamana näissä hyökkäyssodissa, ei tämä ole rauhanturvaamista vaan kolonisaatiota.

2017 USA järjstää Suomessa 30 USA:n ohjaamaa sotaharjoitusta armeijan alistamisen ja venäjävihan aivopesun jatkamiseksi, hallituksemme siunaamana


 

By: Jack Burns / The Free Thought Project For many years now, the United States has been fighting, and losing, the violent war to end opiate, opioid, and heroin…
TRUEACTIVIST.COMFantasiasotaa väestönsiirron propagnadassa;

"Come to Finland -julistetyöpaja" - kansallismuseon projekti ?

Fantasiaa tarjolla 

"Come to Finland -julistetyöpaja" https://www.facebook.com/Kansallismuseo/photos/gm.732514606926219/1143824642406958/?type=3.

Ei kommentteja: