keskiviikkona, huhtikuuta 26, 2017

Suomen sodan myytit YLE:n ja tutkijoiden väärentämänä


  Retorinen sota jatkuu YLE:llä vuosisadasta toiseen.

Näytelmä jatkuu, tutkijat esittävät olevansa faktojen tarkistajia mutta toistavat suomenruotsalaisten propagandaa ja sensuuria retorisen leikin avulla.

Tutkijat fanaattisina oikeiston historiaväärennöstä tukemassa - vaikka luulevat/leikkivät olevansa paljastajia. Tänään taas uusintana YLE:llä tämä historiaväärennöstä tukeva farssi, joka ei kerro katsojille että sotapropaganda on suomenruotsalaisten tekemää harkittua manipulaatiota oman valtansa pönkittämiseksi vaan ohjelmassa suomalaisia syytetään nuorten tutkijoiden voimin "suomalaisen identiteetin pönkittämisestä", VAIN kuinka typeriä juttuja suomalaiset uskovat
 - mutta ei haukuta suomenruotsalaisia ja historiantutkijoita mittavasta valehtelusta ja vedätyksestä, tiedon käsittelyn kaappauksesta ja väärentämisestä oikeistolaisen propagandan hyväksi, joka toistuu talvisodan suomenruotsalaisessa väärentämisessä ja suomalaisten fasistien piilottamisessa.

Sodan myytit ovat olleet suomenruotsalaisen eliitin aseita, ei suomalaisten itse luomia identiteettiharhoja. Välineitä oikeistolaiselle rahaeliitille torjumaan vasemmiston paljastama eliitin jatkuva luokkasota.

Suomenruotsalaisen eliitin luomaa propagandaa esitetään nyt taas suomalaisten tyhmyytenä.

Ohjelmassa suomenruotsalaista propagandaa kutsutaan mm. "hittituotteeksi".

Sekä YLE:n ohjelmassa että Runebergin kirjassa luodaan mielikuvaa että suomalaiset olivat innokkaita puolustamaan Ruotsia Suomi-Venäjä -sodassa ja uskollisia kuninkaalle.
  • Ohjelmassa Ei kerrota että kirjan päätarkoitus on peittää suomenruotsalaisten suurin trauma eli se että Ruotsi ei halunnut puolustaa suomenalueitaan vaan pakeni mahdollisimman nopeasti. Ruotslaisten luoman myyttisen venäjävihan jatkoa Runebergin kirja. 
Ohjelmassa käytetään selostuksen ohessa propagandistista "me" muotoa samalla kun "kerrotaan historiasta", "torilla tavataan" - aivan kuin tämä olisi ollut suomalaisten oma sota - eikä Ruotsin sota kolonisoidulla aluella josta ruotsalaiset helposti luopuivat eivätkä panostaneet omistuksen jatkamiseen.

Suomenruotsalaisten propaganda halutaan vakuuttaa olevan suomalaisten haluaamaa identiteettiä.

Aikamoinen retorinen väärennös tulkinnan asetelmasta ja merkityksistä.

Aikamoista propagandasanastoa ja assosiaatiorinnastuksia ohjelmassa vakuuttamaan että Ruotsin sodat ja suomenruotsalaisten historiatulkinnat ovat suomalaisille alamaisille yhä sydämen asia. Aikamoista. Puhdasta propagandaa propagandan keinoin, ettekö te akatemiset propagandaa opiskelleet voi jo tunnustaa ettei valtamedian eli rahaeliitin propaganda ole hävinnyt minnekään akateemisten tukemana toimintana?
  • Ruotsalaisethan ovat unohtaneet Suomen kolonisaation ja brutaalin pakkoverotuksen ja pakkokäännytyksen sekä varsinkin sen että Ruotsi rikastui tapattamalla suomalaisia 30-vuotisessa ryöstösodassa Saksassa - koska Ruotsin valtiokin käy yhä propagandasotaa todellisen historian unohtamiseksi. Suomalaisille kuolema, traumat, köyhyys, alkoholismi ja ruotsalaisille saksalainen hopea. 
Jatkuva retorinen peli ("suomalaisten tyhmyys","suomalaista identiteettiä pönkittämässä") harhauttaa vastaanottajia tajuamasta eliitin syyllisyyttä propagandaan ja rasismiin, yleisen historiaymmärryksen harhoihin ja sotiin.

Eliitti on kaapannut suomalaisen identiteetin eliitin ohjaamaksi meemiksi, jotta rikkaiden suomenruotsalaisten fasistien syyllisyys mm. turhaan talvisotaan ja nälkävuosien joukkomurhiin ei paljastuisi. Retorinen painotus on implisiittisesti suomalaisella tyhmyydellä ja "uskollisuudella", kuin suomalaiset olisivat tilanneet tämän Runebergin identiteettiharhautuksen Ruotsin armeijan perääntymisen peittämiseksi. Runeberg "jalosti" tarinansa retorisesti Ruostin tappiosta "suomalaisten urheudeksi" - korostaakseen alamaisten uskollisuuden ihannetta ja että suomenruotsalaisilla olisi uusi ase ylistämällä alistaa suomalaisia.  Eikä ohjelmassa kerrota kuinka suomenruotsalaisten hallitsema historianopetuskoneisto  on tätä juntannut laajasti eikä vain yksi tai kaksi s.ruotsalainen.

  • Ohjelman sairain painotus on kuinka ohjelman alussa pitkällisesti ihaillaan ja esitellään ruotsalaisten aseita joilla ei ole mitään tekemistä histtorian ymmärtämisen kanssa vaan katsoja suggestoidaan taas naurettavilla keinoilla ihailemaan "nostalgisesti" Ruotsin aikaa ilman että ihmisten käsittävät pakkosukonnon, tahallisten nälkävuosien ja pakkoverotuksen terroria: 1866 nälkävuotenakin viljavarastot olivat täynnä mutta suomenruotsalaiset antoivat harkitusti suomalaisten kuolla - suomenruotsalaisten kirjeet todistavat että se oli heille ideologista iloa puhua suomalaisten tappamisesta nälkään "jumalan vihalla" ja suljetuilla viljavarastoilla. 

Propagandamanipulaation tärkein tarkoitus on aina huomion ohjaaminen huomiota rajaamalla.

Sitten tulee assosiaatio ja mielletaktiikat lähes aina kiintesti mukana. Tämän ohjelman aseidenihastelualun tarkoitus oli assosioida Suomen armeija Ruotsin armeijan työn jatkajaksi suurella paatoksella ja uskonnollisilla nostalgian tunteilla.
Ruotsin rasismin ja rotuopin historia Suomen kolonisaation perustelemsieksi on natsi-Saksankin takana.

Rankkaa kerrontaa kansankodin kauniiden ulkokuoren sisäpuolelta. Kansallissosialismi ja kansankoti käsitteet ovat alunperin samaa ruotsalaista ideologiaa.Natsismia, arjalaisuskontoa, ja sen aikaansaamia julmuuksia tuskin olisi koskaan syntynyt ilman ruotsalaisten luomaa eugeniikkaa ja rotuoppia joiden juuret ulottuvat 1800- luvun alkuun, aikaan jolloin suomi liitettiin Venäjään.
http://yle.fi/uutiset/3-7753564


Kansankodissa ei ole kaikki hyvin, kirjoittaa Yle Uutisten kulttuuritoimittaja Jussi Mankkinen.
YLE.FI


 
II


Talvisota-myytti on samanlainen ylistämällä alistamisen väärennöskoneisto, huomion siirtäminen pois vallankäyttäjistä, sotahimoisesta suomenruotslaisesta rahaeliitistä.

Väinö Linnan teos ei ole realistinen, hän alistui eliitin painostukseen luoda rajattu propagandateos, "suomalaisia yhdistävä" teos - ja siis eliitin pelastava teos posisamalla mm. eliitin natseja ihaileva laaja aineisto ja suomenruotsalaisten upseerien rotuoppi ja rotuviha pois sekä tietysti upseereille huorina toimineet lotat pois "kansakunnan merkkiteoksesta". Linna raivosi toimittajille julkaisun jälkeen eivätkä toimittajat tietystikään saaneet julkaistaLinnan itsekritiikkiä ja katkeruutta julki. 
 


III

Aivan sama asetelma 1918 sisällissodasta, tutkijat eivät kerro että "suojeluskunta" oli suomenruotsalaisen rahaeliitin palkka-armeija ja laiton: aloitivat myös sisällissodan ja asesalakuljetukset jo 1917: ensimmäisenä teurastukset Viipurissa ja laittomien asekuljtetusten aloittaja ja yhä vasemmistolaisia syytetään faktat vääristäen porvarimediassa unohtaen suomenruotslaisen eliitin lahjontaterrori demokratiaa ja eduskunnan toimintaa vastaan sen lopulta lamaannuttaen myös massamedian valhevyöryllä.

Tämä valtamedian Oikeistolainen Asennepeli muokkaa tietoa, väärentää syy-seuraussuhteet - ja nuoret tutkijat jatkavat hegemoniaa ja leikkivät olevansa paljastajia mutta jatkavat propagandaa, kuin ei olisi suomenruotsalaisten dominanssia ja väärennöksen taktiikkaa olemassakaan.
  • Psy­koa­na­lyy­tik­ko Pirkko Siltala puhuu taak­ka­siir­ty­mäs­tä, työstämätön trauma siirtyy yli sukupolvien

    Smile, motherfucker, smile

"Tarina siitä, kuinka surkeasti hävitystä sodasta syntyi suomalaisen sankaruuden kuva. Mikko Peltola ja Runeberg Suomen sodassa."   AREENA.YLE.FI  http://areena.yle.fi/1-35107#autoplay=true


Jopa YLE päästi tämän esille, vihdoin


Eliitti ei tingi talouden vapauttamisesta ja Maailman talousfoorumi ja Financial Times vahvistavat tätä tinkimättömyyttä, tutkimus väittää.
YLE.FIKannattaa kaiva tämä hesarin nettiarkistosta:

http://www.hs.fi/paivanlehti/26032017/art-2000005142368.html

Päivän lehti 26.3.2017

  • Presidentti Kekkonen ja ruotsalainen suurliikemies Marcus Wallenberg olivat yhteistyössä vuosikymmenten ajan – ja pelkäsivät yhdessä kolmatta maailmansotaa

  1. Unto Hämäläisen lähihistoriaa käsittelevässä kirjoitussarjassa esitellään Suomen politiikan tapahtumia. 12-osainen sarja ilmestyy kuukauden viimeisenä sunnuntaina. -- Tilaajille

.

Ei kommentteja: