maanantaina, lokakuuta 05, 2015

YLE:n tehtävä on vahvistaa eurovalheita ja eliitin palvontaa YLE:n tehtävä  on vahvistaa eurovalheita, eliitin terroria ja piilotettuja velkavuoria, pörssin paisuttamisen fellaatio-fantasia jatkuu ja media voitelee fasismin suklaalla. 

Eurofantasian ensimmäinen tehtävä on estää tajuamasta valtion ja veroprogression aidot tehtävät tässä ryöstökapitalismin ja pankkiirien sekä virkamiesten koskemattomuuden, eliitin ystävien syytesuojan sumussa.   
    
  Positiiviset uutisoinnit Portugalista "kaikki hyvin ei-kreikka"
  
 ovat saatanallisen romahduksen ja pankki-pörssiterrorin paljastumisen viivyttämistoimenpiteitä, jotta nyt ennen romahduskaaosta ja liittovaltiodiktatuuria (TTIP & pankkifiskaaliunio) ei tehtäisi nopeaa ideologista käännöstä - edes Suomen omalla pienellä valtiollisella tasolla - pois eliitin terrorista ja pörssifasismista kohti omavaraisuutta ja Suomen kansalaisten parasta pois pörssieliitin eduista ja käskyterrorista. Teollisuuden ulkoistaminen ei ole suomalaisten parhaaksi vaan pahimmaksi. Vain jotta pörssikeskukset voisivat paisua ja kieltää euroideologialla valtionyhtiöt. Ulkoistaminen ei ole tehostamista vaan pörssieliitin käskytaloutta Suomen tyhjiin lypsämisessä, kansallisen talouden tuhoamisessa. Rajat pois. 
   
Siksi elintasopakolaisia rahdataan Eurooppaan eliitin kiljuessa riemusta, jotta eliitin aiheuttama ryöstöretki ja harkittu primaari kaaos, syyllisyys ei selviäisi ihmisille vaan mm rasismi kasvaisi. 
    
Eliitti ei rakasta maahanmuuttajia, ei koskaan ole rakastanut kuten ei rakasta köyhiä mutta media luo nyt rivoa fantasiaa jumalattomasta valheesta, jossa "vihreä" eliitti olisi hylännyt rasismin ja rakastaa halpatyöläisiä ja epätasapainon syöttiläitä, partalapsia.

Suomalaiset eivät ymmärrä mitään sisällissodasta koska media ja koulu ei kerro eliitin terrorista sodan sytyttmäiseksi, lahjontaa, kiristystä, ilmaistyön vaatimuksia kansalle eliitin rikastumisen takaamiseksi. 
 
Myöskin toimittajien ja YLEn toistuva messuaminen "natsit nousivat laillisesti" on täysin valhetta, poliisi auttoi natseja tappamaan ja raiskaamaan ihmisiä ja terrori kasvoi vallaksi. Eliitti rahoitti natsit ja taas rahoittaa ja ruokkii mutta pakolaisrakkauden kulissilla, valevasemmiston avulla. Historian väärennös on vallan ydin. Kirkko on spesialisti juuri fantasiahistorian tuottamiseen kansalle pois analyyttisesta vallan historian tiedostamisesta.

 Miksi koulutettuja sotilaita roudataan Suomeen ja se on nyt olevinaan OK vastoin kaikkia valtion ylläpidon selviä periaatteita? Onko suomenruotsalainen rahakas eliitti taas kasaamassa itselleen suojeluskuntaa kuten 1917 palkka-armeijaa?
   
Ihmiset luulevat olevansa vain katsojia kirkon penkissä ja eliitin häikäilemättömyyden tiedostamista torjuessaan, pelätessään vain oman työpaikan menetystä ihmiset alistuvat eurofasismille koska se on niin cool koska TV:ssä niin sanotaan. 

YLE:llä on oikeiston hegemoniapainotus ja se on vahva eurofasismin ylistys, nyt venäjävihalla kylmällä sodalla maustettuna. Tietysti siellä on vielä vanhoja toimittajia jotka heittävät toivon muruja niille, jotka jo ovat tietoisia mutta yle ei auta kansaa pääsyötteessään tajuamaan faktoja ja eliitin vimmaa, fasismin ja/eli kaaoksen luonnetta valtioiden hajottamisessa "rahan" alta.

Kansa pidetään jatkuvassa pelossa,

 hallitus esittää jatkuvana pommituksena turhia leikkausvaatimuksia vaikka ne ovat turhia. Terrori tapahtuu pörssi-ideologian tähden. Vain veroprogression poistaminen ja ylikansallisten yhtiöiden laillistettu veronkierto on syynä valtion tilitaseiden lukuihin. 40 miljardia valuu nyt eliitin ja pörssiyhtiöiden rikastuttamiseen joka vuosi - Suomen tehtävä pörssin alamaisena.
Valtion velvollisuudet esitetään nyt vain öljydollaripörssin illuusion ja vallan paisuttamisen velvollisuuksiksi mikä tietysti on valhe ja vain eliitin ideologia kansantaloutta vastaan.
     

Euroopan vanhat aatelissuvut ovat hyvin päättäväisiä, vimmaisia ja avoimia vihjailuissaan, vitseissään kontrollista, EU:n johtavista virkamiehistä suurin osa vanhojen aatelisien sukujen jäseniä tai äpäriä, tunnen jopa muutaman ja toimittajat ovat aivan hiljaa kuinka EU on syntynyt pankkiirien innokkaissa think tankeissa. Ensimmmäisestä salaisesta euron selkeästi päättämisen kokouksesta ollaan hiljaa 1974 Brysselissä tai kohta taas esitetään asiana jota ei muka ole koskaan salattu (kuten Bilderberg-pulpahdus) - koska se oli salainen ja ministereitä täynnä Euroopan valtioista. Trilateraalinen komissio on suuria nukkemestareita, eu todellinen hallitus tai infokeskus hallituksia ohjaileville, medialta suojassa.


Feodaali-valta merkitsee demokratian ehtojen murskamista ja manipulaatiota. Aikaisemmin riitti kirkko ja pyöveli, nyt vähän isompi koneisto ja taktiikka murskaamaan tiedostamista.

Veroparatiisipankit ovat täynnä shokkigiganttimäärän fiktiivistä rahaa, joka on tehty velalla, tyhästä luoduilla lainoilla, jonka tavallinen maailma nyt joutuu maksamaan. Helsingin asuntojen hintojen nousu on tuotettu tahallisesti, vvaltuuston poliitikkojen valinnasta pörssi-ideologian logiikalla.

Koska eliitti on verovapaata, koska eliitit verottaa ja sodittaa koko maailmaa  rikastumisen ideologian tähden.  Feodaali-ideologian ja brutalismin palauttamisen takia. Raha on luotu tyhjästä mutta kärsimys tehdään verestä.

 
The Return of the 19th Century


- A friend once told me that the wealthy elite didn't want to just "roll back" the New Deal, they wanted to roll back the entire 20th Century.

His point was that all the social gains of the 20th Century were granted to us in order to combat global communism, and that with the collapse of communism the wealthy elite are going it take it all back.
   I didn't fully appreciate his sentiments until recently...


TTIP yritetään saada läpi tänä vuonna 


Median suojelema roskaväki eli suomalaiset johtajat:
 Työnantaja ei suostunut tinkimään osingoista – tuloksena potkut 122:lle


Salon
Stop listening to these clowns: Economists’ bad ideas have been damaging our economy for years http://finnsanity.blogspot.fi/2008/05/suhdannesumu.html
Keinot eivät lopu

vain sinun hyväuskoisuutesi estää näkemästä fasismia ja eliitin terroria
 


 

Behavioral economics and psychology 
about how people make decisions and act on them

The executive order reads, A growing body of evidence demonstrates that behavioral science insights — research findings from fields such as behavioral economics and psychology about how people make decisions and act on them — can be used to design government policies to better serve the American people“...


Hallituksen viimeisimmät valheet

- ja vasemmistoliittokin pysyy uskollisena eliitille hiljaa ja eurouskollisena
perustuslakia tuhotessa


Hallituksen järkyttävät valheet

Valhe on valtaa, manipulaatiota

Mit der Wahrheit lügt es sich bekanntlich am Besten: Amerikas mächtigster Think Tank verkündet Strategie für US-geführten Krieg in Europa und deutsche Monopolmedien schweigen! Seit nunmehr über einem Jahr protestieren tausende Bürger in ganz Deutschland gegen den Kriegskurs des Westens und warnen eindringlich vor einem Krieg mit Russland in Europa. Wie skrupellos und moralisch verkommen Politik und Medien mittlerweile agieren, zeigt sich nicht zuletzt daran, dass man besagte Demonstranten aufgrund ihrer Kriegsangst bis heute als »Neurechte« und »Verschwörungstheoretiker« diffamiert, während der Chef der einflussreichsten amerikanischen Denkfabrik »Stratfor«[1], in aller Öffentlichkeit die Beweggründe - unter denen die US-Regierung beabsichtigt einen Krieg in Europa zu führen - erörtert, ohne das die deutsche Journaille auch nur ein einziges Wort darüber verliert. Die brisanten Äußerungen tätigte Stratfor-Vorstand George Friedman[3] bereits am 4. Februar 2015 im Rahmen einer öffentlich Konferenz[4] des »Chicago Council on Global Affairs«[5], einem Lobbyverband der maßgeblichen Einfluss auf die Sicherheits- und Außenpolitik der Vereinigten Staaten ausübt. Die Rede von Friedman gibt einen äußerst seltenen Einblick hinter die Kulissen der amerikanischen Außenpolitik. Der vollständige Vortrag wurde zwar im Internet veröffentlicht[6], aber bisher nur von etwa 10.000 Menschen gesehen. Dabei wären die darin enthaltenen Informationen für alle Menschen auf diesem Planeten von allerhöchstem Belang. Denn das was Friedman über US-Strategie sagt, hat es in sich und würde ohne jeglichen Zweifel als »Verschwörungstheorie« gelten, wenn irgendein investigativer Journalist oder dasselbe behaupten würde. Liebe Blogger und Internetnutzer. Bitte teilt diesen Beitrag größtmöglich im Internet, in Foren und Blogs und natürlich auf VKontakte, Facebook und Twitter. Gerade jetzt ist es wichtig, dass wir uns von der deutschen Lügenpresse nicht beirren lassen und eine angemessene Gegenöffentlichkeit herstellen.Querverweise:[1] Wikipedia: Stratforhttp://de.wikipedia.org/wiki/Stratfor[2] Wikipedia: Think Tankhttp://de.wikipedia.org/wiki/Denkfabrik[3] Wikipedia: George Friedmanhttp://de.wikipedia.org/wiki/George_Friedman[4] Europe: Destined for Conflict?http://www.thechicagocouncil.org/event/europe-destined-conflict[5] Wikipedia: Chicago Council on Global Affairshttp://en.wikipedia.org/wiki/Chicago_Council_on_Global_Affairs[6] George Friedman, "Europe: Destined for Conflict?"https://youtu.be/QeLu_yyz3tc
Posted by Anonymous on 15. maaliskuuta 2015
" TEKES kyy povellamme

Huomasitte varmaan aamun TV uutisista miten Tekes avustaa suuryrityksiä, kun sen pitäsi avusta ainnovaatioita ja tutkimusta. Asia kävin hyvin selväksi, Tekesin tehtävä ei ole edistää innovaatioiden toteutumista uudeksi tuotannoksi. Onko kyse siitä ettei Tekesissä asiaa ymmärretä vaiko siitä että on valittu väärä strategia kuten 80-luvun lopussa, josta pidetään kiinni kynsin hampain. Joka tapauksessa Tekes pitää purkaa ja muodostaa täysin uusi innovaatio ja tutkimusavustus rahasto ja sille oikea innovaatio tuki strategia, jota valvotaan ulkoisesti mm. median mukana ollessa.
Olemme kusessa, Tekes on selkeästi yksi toimija tässä virheellisessä toiminassa joka meidät on pulaan sattanut, käy hyvin selville tuosta tukipoltiikasta. Tällaiset kohteet kuin Vigink line ja Talink Silja, eivät todellakaan voi olla minkäänlaisen tukemisen kohteina. Meillä on tuhansia keksintöjä, innovaatioita ja tutkimuksia joilla niiden hyödyntäminen pitäisi saada käyntiin, mutta Tekes ei ole ollut tästä lainkaan kiinnostunut.
Sosialismia on arvosteltu aina siitä että se ei osaa kohdentaa tuotantoa oikein. Nyt kun katsomme Suomea, hallituksiamme ja Tekesiä huomamme etteivät nekään siihen pysty ja tästä on sentään käytäntö näyttönä eikä huhuilu, kuten sosialismi väitteiden kohdalla! " -- Hannu Rainesto


 

Ei kommentteja: