perjantaina, lokakuuta 23, 2015

Kirjamessut sotapropagandan puolesta 2015

 Natotrollit toista päivää to-pe kirjamessujen lavalla, kannatta mennä huutelemaan tai kuuntelemaan jos riittää kansalaaisaktivismia, poliittisesti kaapatut kirjamessut propagandalle, ei todellista keskustleua, pelleilyä. Sofi ja muut operaattorit lavalla ilman vastapoolia.
" Sibelius Akatemiahan on nyt vierailulla Venäjällä juhlimassa Sibeliuksen merkkipäivää. Järjestävätkö venäläiset tilaisuuksien yhteyteen Suomi-vihaajien keskustelukerhoja? Eivät taida."


Video kirjamessujen monopoolisesta infosodasta Areenalla

 S Jantunen oli nyt kahtena päivänä kirjamessuilla prime time aikaan leimaamassa Suomen kansalaisia vain perusteena Amerikan geopolitiikan vastustaminen. Ilman aitoja vastakeskustelijoita ja silti näitä messuja esitellään edistyksellisinä kulttuuritaphtumina, sananvapauden areenana!

 Kirjamessut ovat aina olleet hyvin oikeistolaisesti painottuneita monin säätelytavoin mutta vimma vain kiihtyy. Kulttuurieliitti, kustantajat ja - organisaatiot toden totta pönkittävät rahaeliittiä ja natottamista ilman mitään häpyä.        II


   Informaatiosotaa ja solidaarisuutta


     19.10.2015 - Heikki Talvitie -
 


 " Suomi valmistautuu käymään paitsi taloudellista pakotesotaa niin myös informaatiosotaa suurvaltanaapuriaan Venäjää kohtaan. Jännitys lisääntyy Itämerellä ja Suomi on täysillä mukana tässä
kin sotaharjoitusten avulla luodussa kybersodassa.

Toisaalta Venäjä on suomalaisille ja varsinkin medialle yksi suuri pila ja satiirin kohde. Kunnes toisin todistetaan. Eduskuntakin tuomitsi vihapuheet ja –teot. Milloinkahan tämänkaltaiset kannanotot koskisivat myös Venäjää, venäläisiä ja venäläisyyttä.

Valtioneuvostossa aletaan uutisten mukaan kouluttaa 200 virkamiestä torjumaan dosentti Bäckmanin Suomen valtiolle muodostamaa vaaratekijää.

Tässä katsannossa on mielenkiintoista todeta, että Oulussa ulkoministerien Sergei Lavrov ja Timo Soini pressikonferenssissa Venäjän ulkoministeri kertoi mielenkiintoisia uutisia, joista täten suomalaisetkin pääsivät osallisiksi.

Ensinnäkin Lavrov totesi, että Suomen ja Venäjän suhteita ei pitäisi rasittaa ulkopuolisten toimesta. Tämä voidaan nähdä valtioneuvoston tapaan Venäjän yrityksenä hajottaa Euroopan Unionin erinomaisen vahva yhtenäisyys. Toisaalta on ollut jo joillekin teräväsilmäisille tarkkailijoille selvää pitemmän aikaa, että Euroopan Unionin hajottamiseen ei tarvita Venäjän apua. Se hajoaa ihan itsestään ja omista lähtökohdistaan. On myös kolmaskin tulkintalinja, joka lähtee siitä, että Suomi itsenäisenä kansakuntana ja valtiona täyttää kohta sata vuotta. Joidenkin mielestä olisi aika jo alkaa näyttää merkkejä siitä itsenäisyydestä.

Toinen merkittävä uutinen Lavrovilta oli se, että Suomen ja Venäjän kauppa on laskenut kokonaista 43 %. Turistivirroista on pois kolmannes. Kun olin Oulussa viime viikonvaihteessa ja tapasin laajasti Oulun vaalipiirin yrityksiä, niin oli selvää, että Suomen vienti Venäjälle on laskenut keskimäärin noin 50%. Useat yritysedustajat toivat esiin, että ensi vuonna tulee jälleen pudotusta 50% ja joidenkin osalta vienti silloin jo nollataan. Vähän paremmin menee niillä yrityksillä, joilla on tuotannollista toimintaa Venäjällä ja jotka valmistavat tuotteensa venäläisestä raaka-aineesta. Näidenkin yritysten liikevaihto on reilussa laskussa. Yhden käden sormilla on sitten myös niitä Venäjälle etabloituneita yrityksiä, jotka ovat voineet tehdä lisäinvestointeja.

Kolmas merkittävä uutinen Lavrovilta oli se, että suomalais-venäläinen talouskomissio aloittaa työnsä uudelleen. Suomalaisilta on päässyt nyt jokin välivaihe pois laskuista, koska valtioneuvoston taholta on jatkuvasti annettu ymmärtää suurelle yleisölle, että talouskomissio toimii normaalisti ja menestyksekkäästi. Miksi näin mahtava talouskomissio sitten aloittaisi työnsä uudelleen?

Lavrovin neljäs uutinen koskikin sitten juuri tätä asiaa. Talouskomission Suomen osapuoli on nimennyt itselleen puheenjohtajan. Talouskomissio on siis ollut jäähyllä ja nyt toivotaan, että siihen saataisiin uutta puhtia. Venäläiset ovat tässä ehkä liian optimistisia, sillä olen saanut omista lähteistäni selville, että Suomen puolen uudeksi puheenjohtajaksi on nimetty ministeri Lenita Toivakka. En ole saanut havaintoa siitä, että ministeri Toivakka olisi jotenkin ollut ministerikautenaan edistämässä Suomen ja Venäjän kaupallisia suhteita ja juuri antamani luvut kertovat omaa karua kieltään. Toisaalta voidaan todeta, että valtioneuvosto on varmaan ollut sitä mieltä, että ministeri Toivakan ei ole ollut sopivaa seurustella venäläisten kanssa. Voidaan kuitenkin esittää se toivomus, että ministeri Toivakka olisi nyt yhteydessä talouskomission kautta venäläisiin ja että sitä kautta voitaisiin saada aikaan se Lavrovin lupaama uusi alku.

Lavrovin viides uutinen koskikin sitten tilannetta Lähi-Idässä ja Pohjois-Afrikassa. Lavrovin mukaan Venäjä ei olisikaan se suurin syyllinen siihen, että pakolaisia virtaa Eurooppaan kasapäin ja että Schengen sopimuksesta ei ole jäljellä muuta kuin unkarilainen piikkilanka-aita, jonka aikaisemman version heimoveljet saivat juuri purettua ennen kuin liittyivät Euroopan Unioniin. Lavrovin mukaan esim. Libyan infrastruktuurin ja keskusjohdon tuhosivatkin juuri Euroopan Unioniin kuuluvat valtiot ja nyt valtiota ei enää ole. On vain ympäriinsä ryösteleviä rosvojoukkoja, jotka rahastavat Eurooppaan pyrkiviä pakolaisia. Eikö voitaisi ajatella, että nämä Libyan tuhoamiseen osallistuneet EU-valtiot vastaisivat Libyan kautta tulevista pakolaisista. Niiden joukkoon kuului myös naapurimme Ruotsi, jonka silloinen ulkoministeri halusi harjoitella käytännössä uutta sotilasstrategiaansa. Sen mukaan Ruotsin uuteen valikoimaan kuuluivat niin sanotut sotaponnistukset (krigsinsatser). Ettei solidaarisen Suomen tarvitsisi osallistua asioihin, joihin sillä ei ole ollut mitään osuutta. Sama näyttäisi pätevän Lavrovin uutisten mukaan myös Lähi-Itään. Siellä on kuulemma ollut jokin amerikkalaisten ja brittien miehityshallinto Irakissa ja sitten on syntynyt ISIS ja nämä muut terroristijärjestöt, jotka piinaavat kaikkia. Eikö sitä kautta tulevista pakolaisista voisi vastata ne, jotka pakolaistulvan ovat aiheuttaneet?

Nämä ovat varmaan suomalaisille, jotka elävät omassa mediamaailmassaan, uusia asioita. Ja ilmeisesti tämäkin uutiskanava aiotaan nyt sulkea, kunhan valtioneuvosto saa koulutettua ne 200 urhoollista.
--------
Jyrki YRTTIAHO : Nuoruudestani lähtien en ole ymmärtänyt tätä venläisvihaa. Isäni oli 16-vuotias, siis pieni poika, kun meni isoisäni kanssa Murmannin ratatöihin. Isoisä kuoli metsätyömaalla jäätyään puun alle. Isäni palasi hevosen kanssa Imantero (Imandra) - järven kautta Kurtille, Sallaan ja Pelkosenniemelle. Venäläiskylissä nuorta poikaa kohdeltiin kuin omaa. Vanha nainen antoi isälleni ikonin Imandra-järven rantakylässä ja toivotti siunausta. Isäni oli kommunisti eikä kuollessaan tiennyt nuoruuden kaveriensa kohtaloista Stalinin aikana. Mutta terveen, tasavertaisen ja arvostavan asenteen venäläisiin ja Venäjään hän piti. Se oli takin alla.
  • Why Is The U.S. Silently Bombing Syria’s Electricity Network?
Lyhyt kooste tietyistä viimeisten 100 vuoden tapahtumista maailmanhallituksen luomisen ja sodanlietsonnan tiimoilta. 1912 - USA:n presidentin…
KAARLE.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI

 Esiintyjät: Sofi Oksanen, Jussi Niemeläinen, Saara Jantunen, Charly Salonius-Pasternak


‪#‎kirjamessut‬ ‪#‎kirjallisuus‬ ‪#‎liksom‬ ‪#‎sofioksanen‬ ‪#‎natotrolli‬ ‪#‎trolli‬ #infosota #cia #mossad

1 kommentti:

AinoNurminen kirjoitti...

Hei!


Minun nimeni on Aino ja olen freelancer Promo logic:lla, nettimedia toimistolla. Olisimme kiinnostuneita lisäämään 2-3 lausetta ja linkin teidän sivullenne sovittuun hintaan vuodeksi.

Olkaa hyvä ja ilmoittakaa jos tämä kuullostaa kiinnostavalta ja annan lisätietoja. Jos omistatte myös muita sivuja, olkaa hyvä ja liittäkää niiden URL osoitteet jotta voin käydä myös ne läpi mahdollista sopimusta varten.

Kiitos ja pikaisiin kuulemiin!

Ystävällisin terveisin

Aino Nurminen
nurmien.aino@gmail.com