lauantaina, lokakuuta 31, 2015

Suomea ajetaan sotaan Jemenin sotaa vähättelemälläJemen ja Suomen sotakulttuuri.
 

Mediapimennys verikekkerieistä on valtavaa, tätä uutisoidaan kuivasti , ilmoitusluontoisesti, joka luo kuulijalle emootion "valkoisen miehen taakka", vastuutonta vastuuta, valkoista fasismia, amerikkalaisten sotaelokuvien seikkailuviihdettä - eikä todellakaan oteta selvää keskustelussa ja journalismissa ovatko suomalaiset tässäkin taas natoarmeijana mukana, "neuvonantajina", toimittajat on laitettu syvään sotasensuurin alle. Irakissa, Malissa ym ym on suomalaisia veronmaksajien kouluttamia ammattisotilaita.

Suomi käy hyökkäyssotia - mutta ei julista sotia.

 Sivistynyttä? Laillista? Rehellistä?

Ainakin sotilaspappien siunaamaa joten - kaikki on hyvin.
 
Väärennetty historia on ase oikeiston vallankaappauksena ja hiljaisen kansan luomisena.

Epäfaktat ovat kenraalien vallankaappaus kun toimittajat ovat suostuneet faktojen väärentämiseen - Suomea totutellaan sotaan: odottamaan sotaa, vaatimaan sotaa.

Suomen armeija oli mukana jugoslavian hajottamisesta mutta toimittajat makaavat paskakasassa ja kusessa mielummin kun kertovat Suomen oikean historian oikeiston tappotouhuista, "länsimaisista arvoistaAmerikan rinnalla";
Valheiden väkivalta on murtanut suomalaisten todellisuudentajun oikeiston fasistisesta historiasta ja päämääristä, mm:

 

  •  " Srebrenica- myytti, joka on läntisen propagandan valtti,

    esitettiin itkevien muslimivaimojen kautta, kuten asiaan kuuluu. Tosiasiassa näiden vaimojen miehet olivat 4 vuoden ajan, hollantilaisten YK-joukkojen mukaan, tehneet osana Srebrenicaan sijoitettua jihadisti-muslimidivisioonaa hyökkäyksiä ympäröiviin serbikyliin tappaen 2000 miestä naista ja lasta - usein juhlapyhinä, jolloin asukkaat eivät osanneet olla varuillaan. "


    http://www.turpeinen-saari.net/blogi/2015/05/22/418
 Suomea ajetaan sotaan Jemenin sotaa vähättelemällä.

Suomea ajetaan sotaan Kiovan nukkehallitusta ja Kiovan natseja tukemalla - Suoamaliset maksavat nyt rahallisesti Kiovan nukkehallituksen laitonta hyökkäyssotaa ja pomituksia itä-ukrainassa, jossa vastustetaan Kiovan vallankaappausta erittäin perustellusti.

Suomea ajetaan sotaan Jugoslavian sotaa väärentämällä. CIA-muslimien aloittamat hyökkäykset käännettin mediassa serbien julmuudeksi. 

Suomea ajetaan sotaan talvisotaa ennen tehtyjä natsisopimuksia pimittämällä ja suomalaisten fasistissukujen historiaa pimittämällä, Suomen valtion aloittamia terrori-iskuja neuvostoliittoon vähättelemällä.

Suomea ajetaan sotaan Naton fasistisia terrori-iskuja Euroopassa kieltämällä - 15000 terrori-iskua Euroopassa Naton, CIAn ja Vatikaanin yhteistyöllä 1945 jälkeen "kommunisteja" median avulla syyttämällä ja leimaamalla. Sota ei loppunut 1945 ja sakasalaisia natseja, joukkomurhaajia, palkattiin suoraan Amerikan uuteen imperialismiin. Suomalaisia lähetettiin mukaan operaatio Gladioon tappamaan vasemmistolaisia ja toisinajattelijoita mm britanniaan.  

Suomea ajetaan sotaan vähättelemällä Suomen tukea Irakin sodan salaliitolle ja Lipposen salaista matkaa Bushin luo "antamaan kaiken tukensa Amerikan hyökkäykselle".  Jäätteenmäki erosi turhaan kun rohkeasti paljasti oikeistojuntan salaisen ulkopolitiikan Amerikan fasistisen imperialismin tukena - älä unohda puolue-eliitin hyäkkäystä Jäätteenmäen kimppuun ja kuinka kansalaisille luotiin hysteria ja illuusio kuin J olisi tehnyt jotakin laitonta - ei tehnyt laitonta vaan rohkeasti mutta ei kestänyt painetta. 

Suomea ajetaan sotaan valrehtelemalla "omasta aremijasta" - armeija on alistettu täysin Amerikan kontrolliin, kaikki koodit, viestintä ja asejärjestelmät ovat amerikkalaisten ja israelilaisten kenraalien napin alla.

Suomea ajetaan sotaan valehtelemalla Assadista diktaattorina - hänet on valittu vaaleilla ja valtavalla kansansuosiolla israelin terroristeja "isis" vastaan. Saudit ja Amerikka ovat tukemassa israelin imperialismia lähi-idässä.

Suomea ajetaan sotaan kun irakin sodan ja kolemn miljoonan ihmisen tappamisen kannattajat Amerikan imperialismin tukijoina saavat toimia yhä maailmanpolitiikan asiantuntijoina. 

Suomea ajetaan sotaan kun hyväksytään Israelin ohjaama kansainvaellus Eurooppaan Israelin terrorin ja Israelin ydinaseiden hyväksymisenä.  

Suomea ajetaan sotaan yhä perustelemalla uusi vietnam eli Afganistanin teurastus femnismillä, tyttöjen kouluttamisella. Joka jatkuu taas median valheiden suojassa.

Afganistan kuten Suomi omaavat huikeat mineraalivarannot kaivostoiminnalle. Suomi luultavasti enmmän minkä takia Suomea ajetaan siirtomaaksi lakeja ja hyvinvointia rikkomalla.
    Yle:n rikkiammuttu sopimus    | Pirkko Turpeinen-Saari

  • --  Yle:n Ulkolinjan Rikkiammuttu sopimus oli erinomainen esimerkki Yle:n linjasta. Puuduttava ohjelma toisti kaikki mahdolliset läntisen propagandan kliseet. Se oli ikäänkuin yhteenveto 40-v Euroopan historiasta anglo-amerikkalaisen propagandan silmälasie... 


 - In it, Oliver Stone and his collaborators focus on the wars in both Iraq and Afghanistan during the Bush…
globalresearch.ca  http://www.usatoday.com/.../16-times-obama-said.../74869884/Ei kommentteja: