torstaina, lokakuuta 15, 2015

Mieto noitavaino, pizzagate ja poliisi - Finland and pizza
 Mieto noitavaino. Pizzagate.
  Poliittinen väline.

 
Tiesitkö että Ruotsin 3500 naisnoidan teurastus oli myös eliitin operaatio.

 Tätäkään ei opeteta koulussa. Ruotsin kuninkaan kirkko oli eronnut Vatikaanista ja joutunut paavin kirouksen kohteeksi. Kansa tietysti epäili kirkon arvovaltaa kun opetus pietarin avaimista Vatikaanissa kiellettiin yhtäkkiä. SAMALLA Ruotsissa oli lapsikuningas joten poliittinen tilanne oli huojuva ja eliitille pelottava. Kirjeissä eliittiselvästi kertoo kuinka se nautti noitavainoista "korvaamattomana". Tulessa paloivat lapset ja naiset, eivät kansan ryöstäjät ja verojen käyttäjät, aateliset.

Ymmärrättekö kuinka massamedia tekee yleisön tyhmäksi kertomatta mitään todelisia syitä historiasta?


  II

Hahmo on vastenmielinen - mutta kansalaisten viihdemedia kuvaa taas napakasti aikamme narraatioparadigmaa:
  
Hitler kuulee pizzasodasta  YOUTUBE parodia

  fasistista hallitustamme, eliiti eetosta, alistuneen kansan sallimaa ajan henkeä hyvin ja taustalla hehkuvaa Suomen oikeiston leimaavia sopimuksia natsien kanssa jo ennen talvisotaa. En naura hahmolle vaan suomalaisten puolueuskollisuudelle, henkilökulteille, eliitin koskemattomuudelle ja käsitteiden väärinkäytölle näissä h-parodioissa. 

 Perinne jatkuu, eliitti opetti kouluissa 1918-1945 rotuoppia josta jäi viha köyhiä vastaan yleiseksi oikeiston meemiksi valtamedian avulla - ja kansa ei ymmärrä historiasta eliitin päämääräitetoisuutta terrorin sekä hysterian määrässä ja naurettavuudessa.


  III
 

Suomi vastaa informaatiosotaan

– kouluttaa sata virkamiestä tunnistustoimiin


"Valtionhallinnon virkamiehet opettelevat ensin, mistä informaatiovaikuttamisessa on kyse.  Sen jälkeen mietitään, mitä vaikuttamiselle voi tehdä" ...
‪#‎pizza‬ ‪#‎pizzagate‬ #pizzasota twitter

Ei kommentteja: