maanantaina, lokakuuta 26, 2015

Soinin konklaavi: moraalia vastustajille ja armoa kannattajille

 
Kreikassa ei ollut puolueita alkuperäisessä demokratiassa.

Puolueet olivat kiellettyjä. Suora demokratia, asiavalintoja. Virkamiehet tuomiolle kauden jälkeen.

Soinilta löytyy aina moraalia vastustajilleen ja armoa kannattajilleen.

Tässä Soinin entiset kannattajat, jotka nyt ihmettelevät eivät ole kuunneelleet Soinia eivätkä lukeneet historiaa mikä Vatikaani on eliitin valtakoneistona, jonka Soini on sanonut olevan ainoa auktoriteettinsa.

Soinihan ei ole suomalainen eikä demokraatti vaan inkvisitioimperialismin ja kolonisaatioperinteen kannattaja paavin miehenä. Tynkkynen edustaa demokratiaa joka on uhka johtajakultille - joka puolueessa.

Kaikilla hallituksessa pyörähtävillä puolueilla on sama eliitin nostama korruptiojärjestelmä, urahissi-ohjaus eikä demokratia äänestäjien arvojen mukaisesti.

Mutta aivan sama hierarkiaterrori eli puoluekuri on demareissakin, siksi salainen kreikkatukiraha oli mahdollinen salaisella sopimuksella vastoin avoimuuspuheita.


Puolueet on lakkautettava lainsäädännöstä. 


Diktatuurikaruselli pyörii joka puolueessa ja eliitti hallitsee koska puolueissa puhutaan avoimesti perimysjärjestyksestä ja muusta sonnasta. 
 

Perustuslaissa puolueita ei ole, 

on vain kansanedustaja, joka on vastuussa äänestäjilleen.

Nyt puoluetukea sekä perustuslain vastaista puolueiden saamaa äänipainotusta ääntenlaskennassa käytetään kansanedustajien uhkailuun ja kiristämiseen. Puolueet ovat rahaeliitin ja pörssi-ideologian korruptiokoneistoja, joissa kansanedustajille opetetaan kuinka he pääsevät listoille ensivaaleissa jos tottelevat eliitin käskyjä valtion hajottamisessa ja suuryhtiöiden veronkierrossa. 

Jokainen päivä eduskunnassa on eliitin informaatiosotaa kansanedustajien pelottelemiseksi ja heidän tietoisutensa vääristelemiseksi Amerikan aggressiivisen geopolitiikan ohjaavan kannan kautta.  "Poliittinen äänioikeus on raskaansarjan kansalaisoikeus. Äänioikeudella kansalainen voi osallistua poliittisen päätöksenteon- ja lainsäätämisenvallankäyttöön. Tätä äänioikeutta meillä suomalaisilla ei ole. Meillä on vaalioikeus, jonka saimme 100 vuotta sitten Suomen Suuriruhtinaan, Venäjän Keisarin Nikolai II:n, armollisesta suostumuksesta. Olisimme myös halunneet äänioikeutta, mutta sitä emme saaneet. Suuriruhtinaamme kaiketi katsoi, ettei hän olisi voinut valvoa ja hallita suuriruhtinaskuntaansa, jos kaikilla sen alamaisilla olisi äänioikeus. Sen sijaan 200 kansanedustajaa ja heidän hallituksensa oli helppoa pitää silmällä ja tarvittaessa ojentaa, mikäli vain ja ainoastaan heillä olisi äänioikeus. Näin ollen kansalaiset saivat tyytyä pelkkään vaalioikeuteen."
http://uusi.voima.fi/blog/arkisto-voima/aanioikeuden-harha/

2010:

 

Ei kommentteja: