torstaina, lokakuuta 22, 2015

Erkki Tuomioja ja keskinäisriippuvuuden valhe euroterrorissa




  • "Erkki Tuomioja (sd.) muistuttaa, että kasvavan keskinäisriippuvuuden maailmassa .... "

Ei.

Tuomiojakin mainostaa alistumista rkp:n uusliberalismina, kesknäisriippuvuutena, globalisaationa. Itsemurha ei ole rationalismia kansantaloudessa ja perustuslain hajottamisessa.

Ei.
Globalisaatio on valhe pörssi-ideologian tukemisessa.
Pankkiirien käskyjen mukaan toimiminen ei ole solidaarisuutta vaan rahaleliitin vallankaappaus. EU ei ole eurooppalaisuutta vaan keinottelijoiden rikosten naamiontia Skasan markan hallintavallan alle, "euron" alle.


Tuomioja kuten kaikki Amerikan sotatalouden puolestapuhujat vetoavat Suomen maineeseen hysteerisellä tyylillään - eli kuinka Suomi tottelee Amerikan ja London Cityne veronkiertoparatiisin kolonisaatioideologiaa.

Natoon eli amerikan sotateollisuuteen liittäminen on myös tämän yhtenäisyys-jargonin yksi suurista päämääristä: et saa vastustaa, muuten et ole "länsimainen", et tue länsimaisia arvoja jos et suostu imperialismiin.

http://demokraatti.fi/tallaiset-viestit-ovat-jo-aiheuttaneet-vahinkoa-suomen-maineelle-tuomioja-suomi-ulkopolitiikan-linjaa/




  • Todellinen suuri ongelma
Tämä federalistien tekemä vallankaappaus Suomen kansalta EU:n toimielimille on jo nyt todettavissa Suomen historian pahimmaksi poliittiseksi virheeksi ainakin Suomen kansan ja demokratian kannalta. Suomi siirrettiin väkisin yhteiskunnallisesta järjestelmästä, joka oli suunniteltu ajamaan omia kansallisia etujamme, järjestelmään, joka ajaa EU:n ja sen taustavoimien, eli suuryritysten ja maailmanvallasta haaveilevien federalistien etuja.

http://nikokauko.puheenvuoro.uusisuomi.fi/205177-eu-suomi-ja-lillukan-varret




  • "Nato-intoilijoiden perusteet ovat myös hämmästyttävän paljossa aivan samanlaiset kuin Norjan suurimman maanpetturi Quislingin perusteet natsimiehittäjästä ja natsivallasta Norjassa 1940-luvulla. Eroa on lähinnä sanamuodoissa ja retoriikassa, ei itse sisällössä. "

    http://rayhablogi.blogspot.fi/2015/10/kuinka-isanmaallisuudesta-tuli-ryssan.html





Korkman haukkuu virkamiehet 

ja ekonomistit: "Kertovat

turmiosta ja helvetin kauhuista"
















#vasemmisto #maahanmuutto #liittovaltio #uusliberalismi #kapitalismi #ssshallitus #eduskunta #journalismi #sananvapaudenviikko #sananvapaus


Ei kommentteja: