maanantaina, lokakuuta 05, 2015

Terrorismin pelkoon vetoava eliitti kuljettaa terroristeja Suomeen

* päivitys Tiistaina klo 2110

Ja heti toimittajat alkoivat kehua rajojen avaajia A2ilta,  lapset nostettiin pöydälle heti kehumaan tuntemattomia maahanmuuttajia ja kokemuksia lapsimaahanmuuttajista herttaisesti, varsinainen puolueeton areena YLE not. Säälittävää propagandaotetta, vihaista keskustelun ohjaamista epärehellisyyden nimissä. Toimittajat valahtelevat eivätkä kerro Euroopan rajojen sulkemisesta Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä ym. Valtamedian lukemattomia valheita rajojen avamisen kiihottamiseksi ei toki keskustelussa ihmetellä. Kuluista ei puhuta koska poliitikot eivät kerro kaikkia kuluja. Onko 3000 miljoonaa pikkusumma mikä menee nyt vuosittain maahanmuuttajien kustantamiseen? Raiskaajien määrä poliisille ilmotetuista on n 13 kertainen kantasuomalaisin verrattuna. Vakavia ongelmia aikuiset ihmiset kieltävät keskustelusta. Vihreä eliitti roudaa perussuomalaisia pahempia rasisteja Suomeen ja pitää sitä rikastuttavana? Muslimit kieltävät naisia seurustelemasta suomalaisten kanssa ja tämä on rikkautta?

 

 I
  
Terrorismin pelkoon vetoava eliitti roudaa tänne nyt aktiiviselta terrorialueelta miehiä ja valahtelee heidän olevan alaikäisiä. 
 
 Onko tässä mitään epäselvää?  

Terrorismin pelkoon vetoava eliitti haluaa vakoilua STAS:in tyyliin, Terrorismin pelkoon vetoava eliitti antaa rahaa armeijalle hyödyttömiin aseisiin, Terrorismin pelkoon vetoava eliitti pitää Suomen sodassa 3-8 maassa ilman median ja älykköjen mitään mielenkiintoa. Terrorismin pelkoon vetoava eliitti on luovuttanut ammattisotilaita Amerikan palkkasotilaiksi. Terrorismin pelkoon vetoava eliitti pitää Suomen valheilla natossa ja naton sekä Amerikan sotaharjoituksissa, Terrorismin pelkoon vetoava eliitti vaatii Suomea hävittämään rajansa ja antautumaan europankkiirien liittovaltiolle mm. TTIP:n ja pankkiunionin kautta, Terrorismin pelkoon ja rasismin pelkoon vetoava eliitti haluaa jokaiseen autoon jäljittimen ja roudaa terroristeja Irakista, Turkista, Syyriasta.

Terrorismin pelkoon vetoava eliitti matkii "Amerikkaa" - kaikessa 

 Onko tässä mitään epäselvää?


Media ja YLE:n "pakolaiskeskustelu" luo nyt illuusiota, että saudien ja Amerikan rahottamalta terrorialueelta nyt pakenevat terroristit eivät tule Suomeen vaikka Suomen rajan ylittää + 350 tuntematonta miestä päivittäin.  Pakolaiskeskustelu perustuu amerikkauskollisen oikeiston mediassa vääristelevälle illuusiolle Suomen velvollisuudesta toimia sokeana pelastajana Amerikn katastrofaalsielle ulkopolitiikalle. 

Miksi ihmisille vakuutellaan pakolaisten turvallisuudesta vaikka faktat kertovat totaalisesta vastakkaien tilanteen miesryntäyksen alla?

Nyt voi jo kysyä selkeillä perusteilla, että kokoaako Amerikan Nato näin Suomeen varuskuntaansa?
   
II
   
Vasemmistoliitto CIA:n käsikirjoitusta lukemassa

" Esimerkiksi se paradoksaalinen selittämätön seikka, että nimenomaan äärivasemmistolaiset kannattavat ideologisesti monikultturismia ja maahanmuuttoa niin että jopa nostavat kaiken maailman maahantunkeutujat samalle viivalle oman maan köyhien kanssa, on suoraa seurausta lähihistorian aatteellisista metamorfooseista. Kuitenkin vielä 60-luvulla vallankumousajatteluun kuului olla nimenomaan sitä mieltä, että "maailman kaikkien tiedostavien voimien on noustava kapinaan ja tehtävä vallankumous juuri omassa maassaan". Ajateltiin siis, että oma velvollisuutemme kolmannen maailman aseellisia taistelijoita kohtaan on tehdä vallankumous juuri omassa maassamme.

Tästä surkean todellisuudentajuttomasta utopiasta on jäljellä enää se, että äärivasemmistolaiset yhä saavat keskinäistä ryhmävahvistautumista suunnatessaan palavan vallankumouksellisen vihansa nyt siihen oman maan kansanryhmään, joka korostaa kansallisuusajattelua ja vastustaa ideologista monikultturismia.

http://alkonkassalla.blogspot.fi/2015/10/mamut-ja-matut-vallankumousaseina.html
III *

Orwelliaaniset vapaaehtoistyöntekijät

- Baudrillard ja kaaoskulttuuri symbolisen vaihdon perversiona"Uuden suomen" sensuroima blogikirjoitus - cache:

Valtamedian hysteerinen manipulaatio - kelpaako valhe suomalaisille

"Näin meitä taivuteltiin ajattelemaan, että maan valtaus on luonnonlainomainen välttämättömyys, kuin väistämätön tuho-onnettomuus, vähän niin kuin jokin maanjäristys tai tulivuorenpurkaus, jonka seurauksista pitää vain selvitä. Oikea kysymys olisi: ”Miten tämä estetään?” ...   -- Hankamäki


http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache%3Ahttp%3A%2F%2Fhankamaki.puheenvuoro.uusisuomi.fi%2F204074-rajat-kiinni-%E2%80%93-irti-eusta

Amerikan akselin hyökkäyssodasta ei puhuta eli syystä ei puhuta mutta pakolaisista tehdään pornoa ja ihmisyyden mitta. Sota julistetaan itsestäänselvyydeksi pakolaisten avulla, pakolaisten pyhittämänä "Support your Troops" saatanallista moralismia.Oxfordin yliopiston professori palauttaisi pakolaisia leireihin

Kehityspolitiikan asiantuntija Paul Collier pitää EU:n toimintaa moraalittomana


#pakolaiskeskustelu
#pakolaisilta #a2ilta #ssshallitus #kokoomus #keskusta #rkp #persut #eva #ek #eu

Ei kommentteja: