perjantaina, lokakuuta 16, 2015

Rajojen avaaminen yhteiskunnan tuhoamisena eliitin pelissä


"Yhteiskuntaa ei ole"

- Stubbin ja Soinin idoli Margaret Thatcher, joka vähensi britannian bruttokansantuotetta uloistamalla kaiken, mitä valtamedia ei sinulle kerro
 
Mikä on itsekkään ja ennen niin rasistisen eliitin pakolaisinnostumisen takana? Varakkaat ihmiset yht'äkkiä puhumassa pakolaisten vyöryn puolesta ääni sordiinolla kun suomalaiset työläisvanhuksetkin kuolevat nälkään? 

Joillakin on rahaa puhua itsestään hyvinä ihmisinä, vaatia rajojen avaamista rikkaiden verohelpotusten yhteydessä ja samalla asua kaukana maahanmuuttajien asuntoloista.

 
Siis

Eliitti ei ole tuonut maahantulijoita sopeutumaan vaan hajottamaan suomalaista yhteiskuntaa ja luomaan ylimääräistä rasitetta ilman veroprogression korjaavaa liikettä, jolla sitten röyhkeästi "perustellaan" pohjoismaisen mallin purkamista, sen pitäisi olla aivan selvää kaikille.


Eliitti puhuu avoimesti feodaaliyhteiskunnan "arvoista", eliitin rikastumisesta ja kansan köyhdyttämisestä. Kaikki yhteiskuntapolitiikka tähtää nyt taannuttamiseen ja konfliktien tahalliseen tuottamiseen. Maahantulijat Suomessa maksavat veronmaksajille ja Suomen kansalaisille hurjasti yli 3000 milj e vuosittain sekä tuottaa työttömyyttä ja asunnottomuutta natiiveille koska poliitikot eivät lisää asuntotuotantoa eikä valtionyhtiöitä vientiteollisuuden työllistämiseen.  
 
Poliitikkojen valinnat selkeää selkemmin korostavat sitä että he eivät halua maahantulijoiden sopeutuvan, toimivan lakien, ei naisten tasa-arvon, ei millään tavoin humanistisen ihmiskuvan mukaan edes kielen oppimisessa. Huomattavan suurelle osalle pakolaisista opetetaan ruotsin kieltä mikä sekoittaa heidät lopullisesti ja saa torjumaan suomenkielen oppimista. 

Moni ystäväni on yrittänyt saada poliisia toimimaan kun maahanmuuttajat ovat käyneet päälle tai varastaneet kännykän, poliisi on selkeästi kieltäytynyt koska poliisijohto on kieltänyt poliittisesti ottamasta kiinni maahanmuuttajia. 


Laki on hajoamassa pahemman kerran koska perustuslakia ja yhteiskuntaa hajotetaan.  

Valtion toimintaehtojen tuhoaminen Amerikan ulkopoliitiikkaa myötäillen ei ole suomalaista politiikkaa suomalaisen valtion ja suomalaisten puolesta. Tässä ei ole mitään epäselvää: suomalainen oikeisto ei vaadi Amerikan akselin hyökkäyssotia eli kolonisaatiota lopetettavaksi vaan käskee vain suomalaisten kustantaa kolonisaatiosotien ihmisvyöryä lisäten riippuvuutta öljydollari-sotataloudesta monilla tasoilla.    kts eduskunnan TEATRAALINEN, itsepetoksellinen keskustelu ja pakolaisten ylistys ilman tämänhetkisten  maahanmuuttajien kulujen kertomista 14.10.

On vaihtoehtoja, emme elä vielä vaihtoehdottomassa maailmassa, jossa eliitille luvattu Amerikan sotilaiden maihinnousu olisi väistämätön skenaario. Meidän ei tarivtse luopua kaivoksista, 2000 miljardin e omaisuudesta pörssieliitille. Tarvitsemme mielenosoituksia ja lakkoja ja tietoisuutta Suomen osallistumisesta Amerikan sotiin suomalaisilla sotilailla.

 

Julkinen Ryhmäraiskaus junassa oli esimerkkitapaus jossa ohitettiin tavallinen lain tulkinta todella törkeästi lievällä ehdollisilla tuomioilla. Ja vihreät feministit facebookissa kiljuivat että tyttöön työnnettiin vain sormia, ei se ollut oikea raiskaus. Uskomatonta, ihmiset, herätkää nyt vähitellen. Oikeisto rajojen aukaisuvaatimuksineen rakentaa nyt omaa uuden ajan fasismiaan enemmistöä terrorisoimaan lisätessää varakkaille verohelpotuksia ja köyhille verorasitusta vastauksena eliitin vaatimuksille lisätä maahantulijoiden määrä 2 miljoonaan. 

 Hajota ja hallitse.

Joka tasolla, tahallinen valtiota tuhoava talouspolitiikka ei ole vahinko sillä varakkaat kokevat olevansa turvassa rahan ja oman klaaninsa suojaamana. 

Kun ei ole kanslaaisyhteiskuntaa eikä kansalaisten solidaarisuutta, poliittinen korruptio, propaganda-sensuuri ja mediavalheet ovat paljon helpompaa suorittaa. 


Kreikan talousterrori ei ollut vahinko vaan osa strategiaa liittovaltiodiktatuurin rakentamisessa Amerikan sotatalouden osana.
 


  PS. Kiitos uteliaille ja epäilijöille, puoli miljoonaa käyntikertaa blogissa kuljettu ohi (todellinen lukumäärä ehkä 2x googlen puutteellisten counter-tilastoscriptien takia, ei mittaa pääsivun selailijoita, vain suorien linkkien lukijoita) 

Harhautuksien määrää on vaikea laskea, kirkkokin lavastettiin mediassa "hyväntekijäksi" - rahat pois kansalaisten verovaroista. SPR on yksityinen firma salaisella tilinpidolla ja omisti 3 omaa salaista pankkia sveitsissä vielä 90-luvulla!


Valheen varjossa - demokratiaa? Ei. Demokratian hajottamista ja alatason konfliktien organisointia.


  • "Totuus pakolaismääristä", otsikoi tänään Hamburger Morgenpost- lehti. Se on päässyt käsiksi salassa pidettyihin tietoihin, joiden mukaan Saksaan tuli pelkästään syyskuussa yli 400 000 pakolaista. Se on lehden mukaan tuplasti enemmän kuin mitä on tähän asti kerrottu.
Liittopomo tylyttää:
  • "Suomea johtavat nyt rikkaiden asiamiehet     
   •  Muistio: Kokoomus ja RKP jarruttavat harmaan talouden torjuntaa - Voima


MONEN TASON TERRORI YHTEISKUNTAA VASTAAN


Järki ei auta jos ei näe oikeiston  ideologista päämäärää ja strategiaa eliitin plutokratian auraamisessa.


Miksi demaritkin kiljuvat rajoja auki haittamaahanmuutolleja lisää työttömyyttä Suomen kansalaisille

kun työttömyys on 80 vuoden huipussa ja veroprogressio purettu pohjoismaisen mallin repimisessä?
Koska valtio on hajotettava pankkiiri-idelogien tähden

Lyhyt kooste tietyistä viimeisten 100 vuoden tapahtumista maailmanhallituksen luomisen ja sodanlietsonnan tiimoilta. 1912 - USA:n presidentin… - kaarle.puheenvuoro.uusisuomi.fi


The Young Turks video: TTIP terror
Rajat pois, demokratia pois, pois

Muslimikulttuurilla ei ole aikomustakaan hyväksyä mm. naisten tasa-arvoa heimokulttuuria korostavan koraanin, uskomusten, taikauskon, heimo-patriarkalismin hierarkian ja pappiskultin ansiosta: 
 

Danish Psychologist:


  • Integration of Muslims in Western Societies is not possible" Suomen ulkoministeri Timo Soini sanoo, että Venäjän pommitukset ovat mutkistaneet Syyrian sodan ratkaisuyrityksiä "
  •  " Entinen CIA-pomo totesi jo vuosia sitten ettei Syyriassa ole mitään maltillista oppositiota. Entinen Yhdysvaltain erikoisjoukkojen komentaja sanoi jo vuosia sitten, ettei Syyriassa ole mitään maltillisia oppositiojoukkoja. ISIS. Al Nusra (Al Qaida). Uusia nimiä on keksitty matkan varrella aina tarpeen mukaan. "Maltillisen" opposition armeijassa oli Yhdysvaltain pääesikunnan päällikön mukaan viisi (5) miestä senaatin valiokunnalle annetun todistajalausunnon mukaan. Yhdysvallat on käyttänyt yli 5 miljardia dollaria "maltillisen opposition" tukemiseen. John McCain, rep., on tavannut ISIS:in ja Al Qaidan johtajia ja antoi hiljattain televisiolausunnon Fox Newsille, jonka mukaan hän on jatkuvassa yhteydessä noihin tahoihin Syyriassa. Tämä on naurettava uutinen."

Aivan uskomatonta: kansalaisille ei kerrota maahanmuuttajien virallisia kuluja 


veronmaksajilta pois - eikä kerrota, kuinka surkeasti maahan tuotetut ja jostain syystä maahan jääneet somalipakolaiset (Somalian salaisen poliisin henkilöstöä jota muu maailma ei suostunut sotarikollisina vastaanottamaan) eivät ole sopeutuneet lainkaan, vain ehkä alle 10% voi sanoa jotenkin sopeutuneen humanistiseen kulttuuriin. Eli ei selvitetä megalomaanista "epäonnistumista" ja silti halutaan tuoda miljoona maahanmuuttajaa veimään tavallisilta natiivelita resursseja. Jokainenhan tietää, että poliittinen hysteria rajojen avaamisessa on haittamaahanmuuttoa Amerikkalaisen geopolitiikan (hajota ja hallitse) sanelemana, ei perustu maahanmuuttajien sopeuttamiselle tai hyötymaahanmuutolle sillä Suomeen toudaan tavattoman sivistymättömiä, välinpitämättömiä, motivoimattomia ja vihamieliesiä maahanmuuttajia yhteiskuntamme suhteen. 

     Tämä on karmea vitsi, huikeaa poliittista teatteria ja kansalaisten elintason tahallista laskemista vastuuttomalla feikkietiikalla:     
 

Median naurettavan valheellinen narratiivi Amerikasta rauhan valtiona ja Suomen ulkopolitiikan määrittelijän "turvallisuuspolitiikassa" - 2000 sotilastukikohtaa, cia-kidutuskeskuksia, kuolemanpartioita, valtioiden kaatamisyrityksiä ja yli 20 hyökkäysotaa käynnissä mm africomin ja Naton kautta: Afganistan, Mali, Syyria, Ukraina,  Afrikan maat ja Saudien sekä Israelin kasvavan terroritoiminnan tukeminen - media on hiljaa terrorin laajuudesta. Pakolaispuhe ja natohystria on vain Amerikkalaisen imperialismin ja hyökkäyssotien valkopesua:   Korporaatioiden tuet ja kaaosvapaudet hallituksilta  on pois kansalaisilta
= hyökkäyssodat ja kaaos eliitin kapitalismin eli rahan kasautumisen puolesta
  • When big corporations get subsidies and tax breaks from the government, it costs you, the average person. Robert Reich breaks down what "corporate welfare" is — and why it needs to stop — in this video from MoveOn.org.


 


Samalla kun armeijalle ja poliisille annetaan täsmälleen STASI:lta kopioidut oikeudet vakoilla, salata, valikoida, kiristää ja profiloida eliitin päämäärien hyväksi

 

  • Suomi varustautuu viralliseen totuuteen pakottamiseen
 – “suvaitse tai kärsi”
 
- Sata virkamiestä koulutetaan informaatiosotaan armeijan alaisuudessa armeijan kontrolliin - oman kansan hiljentämiseksi.  • Sipilä hallituksen thacherismin kaltainen politiikka ajaa Suomen samanlaiseen köyhyyteen ja yhteiskunnan rakenteiden romuttumiseen, mitä briteille jäi rautarouvan pääministerikauden jäljiltä. Margaret Thatcher keskitti vallan itselleen lähes diktaattorimaisella tavalla. Samoja piirteitä löytyy Sipilän tavasta päättää kaikesta ja yrittää murtaa lopullisesti hyvinvointiyhteiskunnan rakenteet mahdollisimman nopeasti. Thacherin 12 vuoden hallintokauden jälkeen mm. 30 % lapsista oli köyhyysrajan alapuolella. Haluavatko suomalaiset vastaavaa järjestelmällistä kansalaisten oikeuksien murskaamista ? Enpä usko !
 

Ei kommentteja: