sunnuntaina, lokakuuta 18, 2015

Oikeiston sisäinen ristiriita on näytelmä

Oikeiston sisäinen ristiriita on äärimmäisen mielenkiintoinen. 
 
Jo Kekkosen Suomeen kutsuma CIA (rauhansopimusten vastaisesti) on iso iso puuskuttava vaaleanpunainen norsu olohuoneessa, josta ei saa puhua Suomen ulkopolitiikan käsikrijoittajana ja ns järkevä oikeisto yrittää vedota vain "järkeen" venäjävihassaan.  
 
Tämä mies, AL,  puhuu välillä järkeä loogisuutta yrittäen, kovasti pinnistäen, välillä suoltaa sontaa rkp:n maailmankuvalla, nyt liikkuu järjen mailla (kun on hyökkäyksen kohteena Sauli Niinistön ideologisen ottolapsen kohteena), omituinen tapaus AL mutta tätä voin linkata oikeiston järjen repaleiden paljastamana todellisuuden repimisen konfliktina - - ei taida AL raukka vaan mitenkään tunnustaa että rikas kerma on infosodan ja suomalaisten sotilaiden luovuttamisen takana Suomessakin.

Oikeiston äänitorvet toimivat Amerikan aggressioiden ja 2 miljoonan ihmisen tappamisen puolustajina mutta esittävät sen neutraalina positiona.  Ja pokkana sanovat pelkäävänsä matalan intensiteetin sodankäyntiä Suomea kohtaan.
Suomi on julistamattomissa sodassa tappamassa Amerikan sodissa ja Naton sisällä naton määrittämänä ja alistamana,  aseteknologialla jo 100% kontrolloimana vaikka oikeiston sinettitohtorit eivät siitä puhu vassarien ja demarien tukemana: konsensus CIA:n käsikirjoittamana kuten "TTIP" SAK on alunperin 100% CIA:n rahalla perustettu ja määritelty

Suomen etua ei ajatella ollenkaan oikeiston lobbaamassa, CIA:n  julistamassa kauppasodassa, jota Saara Jantunen myös suojaa kaikella emotionalisella kiihkollaan esittäessään sananvapautta uhkana (eliitille): Suomi kärsii eniten kun Amerikka lisää kauppaansa Venäjän kanssa. Ideologinen paatos perustuu hirveälle petokselle ja sensuurille oikeasta tiedosta.
 

 AL:  
  • Sotatohtorin kova pyrky

Eliittimedian toimittajat eivät lainkaan avaa esille Naton ja CIAn mediasodankäynnin oppaita ja päämääriä, kaikki tulkinta tapahtuu amerikkalaisen ideologian ja tyhmentämisen ehdoilla. Talous ja ulkopolitiikka, kaikki uhrataan Amerikan imperialismille valtapuolueiden päämääränä, myös demarien ja vassarien tukiessa Suomen Nato- ja euro-liittoa. Suomi on sodassa mukana monessa hyökkäyssodassa sotasensuurin alla - ja ihmiset pysyvät siitä hiljaa.


Naton määritelmän (MC 402 ) mukaan Naton ja sen Liittolaisten käyttämät psykologisen sodankäynnin operaatiot (PSYOPS) ovat: "Suunniteltua psykologista toimintaa käyttäen mm viestinnän menetelmiä kohdennetulle yleisölle , tarkoitukse....   rikureinikka.puheenvuoro.uusisuomi.fiIkävän maun tähän jossain piireissä jo hysteriaan asti yltäneeseen venäläistrolliuutisointiin antaa se, että suomalaisessa nettikeskusteluissa pyritään leimaamaan kaikenlainen valtavirrasta poikkeava ajattelu pelkäksi Venäjän trollaukseksi jo niin systemaattisesti, että vainoharhainen voisi kuvitella jossain sijaitsevan sellainen trollitehdas, jonka tehtävänä on nimenomaan leimata kaikki länsikriittinen nettikeskustelu ja ajattelu venäläistrollaukseksi. Kriittisiä aiheita ovat mm. USA, Nato, EU, euro, Krim, Venäjä, Palestiina jne.
- Janne Kuusi


Let me repeat that. CNN is paid by the US government for reporting on some events, and not reporting on others. The Obama Administration pays CNN for content control. Let that sink in.

Amber Lyon Bahrain - Egypt Reports - CNN Exposed - Emmy Winning Former CNN Journalist Blows The Whistle - CNN Is Paid By Foreign And Domestic Government Agencies For Specific ContentAdditionally CNN and CNN International are also paid by foreign governments to avoid stories that are damaging, and construct narratives that show them in a better, albeit false, light.

Amber Lyon is a three-time Emmy winning investigative journalist and photographer. She accuses CNN of being “fake news.”

Back in March 2011, CNN sent a four person team to Bahrain to cover the Arab Spring. Once there, the crew was the subject of extreme intimidation amongst other things, but they were able to record some fantastic footage. As Glenn Greenwald of the UK’s Guardian writes in his blockbuster article from September 4th 2012


http://www.whydontyoutrythis.com/2013/10/former-cnn-journalist-blows-the-whistle-cnn-is-paid-by-foreign-domestic-government-agencies-for-specific-content.html


Ei kommentteja: