maanantaina, lokakuuta 19, 2015

Avoin keskustelu leimataan nyt pelolla - tapaus uusnatsi-hesarinexlellikki Timo Hännikäinen

Keskustelujen kieltäminen tässä maassa.


 Mitä ihmettä?

Mm. Torjuttu Bäckman ja kuka, ihan kuka tahansa sanavalmis vihaakin heittänyt on yksilö "vapaassa maassa"  ja  hänet kenet tahansa voi kiistää sivistyneessä keskustelussa tehokkaasti - jos kykenee.  

  Mutta.

Avoin keskustelu leimataan nyt pelolla, pelolla. Pelolla. Rutto!

 Feministit ovat taas kieltäytyneet avoimesta kekustelutilaisuudesta eilen... aika noloa, pelokasta, lapsellista usean ihmisen tilannekatsauksesta ja mahdollisuudesta loistaa.

 Mitä pelättävää jos pelaa puhtain kortein? Jos totuudella paljastaa olkinuken?

Mitä pelättävää? Pelkoa vain kasataan ja paisutetaan, pelko mm poliittisen feminismin ainoana suojana. Elitismin suojana.

Eliitti antaa nyt pelolle valttikortteja ja käyttää pelkoa luodessaan eliitille ns "koskemattomuuden"  suojan ja vallan, mm. feministien tiedon väärentämisen papillisen korruption ja surkean lahkolais-argumentaantion suojelijana. Aivan kuten kirkon papeilla oli, tismalleen sama korruptio eliitin suojelijana feministeillä, valevasemmistolla joka sallii eliitin terrorin ja meidan tiedon vääristelyn.

  • Totuutta oikeistofeministit pelkäävät sillä ovat pystyssä vain poliittisesti rahoitetuna. En todellakaan väitä että uusnatsit ovat oikeassa vaan feministit ovat yhtä alhaisin keinoin eliitin piirileikkiä kasvattamassa korruptiolla ja sensuurilla.

    Ja pelolla, tuomiovallalla, sisäpiiri-verikoirina.
      
Soinikin toimii nyt avoimesti kuin feministi, sensuurillä, kiljumisella ja keskustelun kieltämisellä. Vastuuttomuudella, elitismillä.  II

Oiekiston kulttuuripiireillä ei ole puhtaat jauhot pussissa. Hännikäinen oli Hesarin korotettu lellikki ennen karkoitustaan julkisuuden valokeilasta vaikka kaikki tiesivät hänen avoimen uusnatsismin ja fasistisen miehuuskunnian ihailunsa Hesarin suosion aikoihin. 


Ja kulttuuripiirit olivat hiljaa. Kunnes meni feministien koodin ulkopuolelle liian selvästi ja julkisesti. Varsinkin siksi Hännikäinen olisi oleellinen osa oikeistolaisen hegemonian ja elistismin perkaamisessa - julkisesti.
Bäckman ei ole heittänyt natsiläppää mutta on vieläkin pelätympi kuin Hesarin ruokkima nyt feministien torjuma natsiläppäkirjailija joka vielä kikatteli vähän aikaa sitten kirjailijafeministien kanssa samoissa bileissä...
 
  III

Eliitin näkymätön myrkky vetää rajaa myös kovan luokan intellektueille pois julkisuuden sananvapaudesta. Miksi? Koska he ovat aitovasemmistoa tai aitoja humanisteja ja vastustavat eliitin kerhojen pelon piirejä ja pelon sanelua, poliittisen vääristelyn ja sensuurin peliä.


  IV

Keskustelukyvykkyys on mielestäni ainoa kriteeri.

Eliitin tavanomainen terrori näkyy tässä avoimesti: keskustelun hallinta ja sensuuri on nyt hegemoniaa, mielivaltaa. Niin venäjävihassa kuin feministein vihassa. Kontrolli keskustelun sijaan ei ole kulttuuria.

Sivistynyt Tero Hannulakin on nyt fasismin puolella sensuuria ja pelon valtaa luomassa. Valitettavasti eliitin hännystelijät sokeutuvat ja muttuvat impotenteiksi. Pelolla.

 Pelolla.
 
 Pelolla.

Jos feministikelpoinen kulttuurijetset yrittää pitää vihaisen kansan ja wannabenatsit poissa julkisuudesta niin kovimpa ovat jetsetsylikoirat erehtyneet. 
    kts vaikka

http://blogit.image.fi/vesanlinja/samaan-tilaisuuteen-timo-hannikaisen-kanssa-ei-kiitos/
 
Ei kommentteja: