keskiviikkona, lokakuuta 14, 2015

Mitä kaikkea suomalaiset sietävät

Lempeä yö lähestyy mutta lammasten määyntä kuuluu ikkunasta.

Mitä kaikkea suomalaiset sietävät. 


Suomessa on eniten hoitovirheitä Euroopassa ja ihmiset eivät välitä ja puhuvat "terveydenhuolto voi romahtaa" kun se on romahtanut. Tuttava parhaita muusikkoja Suomessa voi menettää soittokykynsä nyt hoitovirheen takia...


Suomen vesivarannot, kaikki ja kaivokset 2000 miljardin edestä ollaan luovuttamassa pörssieliitille.

Kuinka moni suomalainen on vakavasti uhrautumisen suggestiossa, talkoohysteriassa, fasistisukujen pumppaamassa talvisotapsykoosissa eikä kykene näkemään eliitin ryöstöretkeä ja edistyksen tuhoamista "edistyksen nimissä".
   

Traumatisoitu ihminen suojautuu unohtamiseen ja torjuntaa, acting along -toimintaan. Eliitti on kehittänyt traumastrategioita vuosituhansia ja suomalaiset unohtivat eliitin julmuuden yhde vuosikymmenen aikana, 80-luvulla.

Suomalaisen masokismin takana on ymmärtämättömyys ja tietämättömyys kolonisaatiosta ja sen eliitin terrorin julmuudesta vuosisadasta toiseen suomalaisia nälkään tappaen. Etelä-afrikkalaiset mustat olivat lomalla apartheid-Afrikassa siihen verrattuna mitä suomalaiset ovat saaneet kestää.

Tietämättömyys yhdistettynä traumataakkaan ja eliitin aggressiiviseen statustodellisuuteen on suomalaisille tuhoava yhdistelmä.


  • According to the lawsuit, the psychologists used experiments on abused animals to develop techniques that would put prisoners in a state of “learned helplessness.”


Liittopomo tylyttää:
  • "Suomea johtavat nyt rikkaiden asiamiehet
Suomessa väärinkäytetään eniten psykoosilääkkeitä koko maaiilmassa - kemiallista väestönhallintaa ja kidutusta

http://www.mediuutiset.fi/.../lapset+saavat.../a107036


  • Lapset saavat psykoosilääkkeitä väärin perustein

mediuutiset.fi

  #ssshallitus #keskusta #demarit

Ei kommentteja: