lauantaina, lokakuuta 03, 2015

Alan Turing ja elitistisen alistamisen kulttuurijatkumot

- Laajennettu iii 4.10.15 -Lisäys


YLE: "Turing joutui tekemisiin lain kanssa..."

- kun häntä vainottiin englantilaisessa fasismissa?

Ei. Hän joutui fasismin kanssa kanssa tekemisiin sillä aatelishomoja ja pedofiileja suojelitiin huolella; ei ollut mitään "lakia" voimassa vaan eliitin mielivalta.


TOINEN seikka on tämä kysymys, jota ihmiset eivät kysy: miksi valtionuskontoon tukeutuva totalitarismi on niin hysteerinen seksuaalisuuden kontrolloimisesta?
Juuri siksi, koska se on äärimmäisin ja tärkein kontrollin ja manipulaation muoto. Juuri nyt Suomessa, jossa eduskunta ylläpitää valtionkirkkoa ja kenraalien valtaa varmistavia sotapappeja.

KOLMAS uskomaton poukkaus dokumentissa "... hyvää tahtova virkamies sanoi..." kun halveksi Turingin matemaattisia ja tietoteoreettisia keksintöjä.  Ei. Virkamiesdiktatuuri ei ole hyväntahtoista vaan vain valtaansa pönkittävää terroria kun kieltää laumasta/hallinnasta/homogeniasta nousevat yksilöt.  


Ylessä 2015 lokakuun

http://areena.yle.fi/1-2400643

Eliitin perinnehegemonia on yhä niin tärkeää valtahegemoniassa, että eliitin suvaitsevaiset vihreät ja vasemmistoliittolaiset, eli uusi valevasemmisto, kuuluvat yhä ristiriitaisesti homoja rasistisesti jaottelevaan ja syrjinään valtionkirkkon jäseninä.  Perususomalaiset kuuluvat sarjaan vanha valevasemmisto (italialainen fasismi), joka väittää olevansa kansan asialla mutta estoitta toistaa eliitin luomia hegemoniakäsityksiä ja eliitin etuoikeuksia kuten Soini on todistanut sss-hallituksessa. 

Valevasemmisto puhuu unelmista mutta tukee eliitin valtahegemonia-hierarkiaa ja koskemattomuutta, ei taistele eliitin mielivaltaa ja virkamisvallan salaamista vastaan demokratian ja humanismin puolesta.

Eliitti ja valevasemmisto on nyt innostunut valtion rajojen avaamisesta siillä se on tehokkain demokratian ja yhteiskunnan tuhoamistapa eliitin kelluessa rahalautalla ja tuloerojen kasvattamista ihaillaan hallituksen päämääräksi.Valtion rajojen poistaminen yritetään esittää retorisesti vapautena kun todellisuudessa se on vain eliitin vallan lisäämistä yhteinäisen, puolustautuvan ja tiedostavan kansan tuhoamisessa. 
 


Ten Popular Mind Control Techniques Used Today


 

     II     2013 


 "Armahdettuna" mainostettu tämän hyväntahdon mediatapahtuma 2013 Turingin "hyväksymisestä"

ei nyt paljasta ihmisille brittiläisen elitistisen/ uskonnollisen/aatelisten vallankäytön ja luokkajaon julmuutta, muuttuvia keinoja ja brutaaliutta,

joka jatkuu nyt uusissa thatcherismin kulttuuri-imperialismin muodoissa köyhien nöyryyttämisessä eliitin voitonteon ja pörssi-ideologian lisäämiseksi, Lontoon veroparatiisin rikastuttamiseksi.


Elitismin ideologinen päätavoite on,

että todellisuus ei ole sopimusluonteinen, avoin, progressiivinen ja kehittyvä vaan eliitin ohjaama hierarkia, hegemonia-mielentila "kristitty", ohjattu näytelmä "ikuisin arvoin". Siksi eliitti ylistää nyt äärimmäisen rasistista islamia ihmisyyden uskontona.

   "Olemme kaikki samassa veneessä" ssanoo eliitti, joka asuu linnassa.
 
Ei ole suurempaa valhetta kuin ikuinen arvo, kuten puhtausoppina esim. homojen uhka Jumalan määrittelemille "puhtaille" heteroille. Tai nainen muslimimiehelle tasa-arvoisena.

Moralismi ja hysteria hierarkiaan sidottuna on puhdasta valtaa. Ristiretkien hysteria oli yhä jatkuvan imperialismin jalostettu ja brutalisoitu muoto mm. Afganistanissa. Eurohysteria on myös valloitusoperaatio kuten ristiretket.

Talvivaara on eliitin vaatimus saastuttaa ja käyttää verovaroja vapaasti eliitin keinotteluun.
    
 


Aatelisia, siniverisiä eliittihomoja ei jahdattu

Turingin aikana hierarkian takia mutta muuten vainot ja rajapinnat ovat taas englantilaista vallankäytön peruskauraa. "Kehitys" ja "sivistys" on vain silmänkääntötemppu eurojargonissa uudelle euroelitismille. Suuri osa johtavista eurovirkamiehistä on aatelissuvuista.
 
Nyt köyhistä tehdään taas vihollisia kaikille uuslibralismin mediasodassa, jossa vihaan osallistuvat ja eliittiin "samaistuvat" saadaan uskomaan olemaan "eliittiä" vihan kautta  - kuten rasismin hurmoksessa puhdasta rotua uskovat saadaan olemaan parempia ja siunatulla tavalla julmia.
 

Luokittelu on valtaa ja sotaa arvohegemonioina ja tuotettuina, jalostettuina pelko-iloina. Sitä on rasismi ja eliitin ylemmyyden markkinointi ainoana onnena. Hierarkian perustelu moralismilla ja pelkotiloilla, eliitin perustelu hierarkisella "järjestyksellä".
Arvottava luokittelu, kulttuurihegemonian ylimielisyys. 

Median lietsoma elitismi sairaana ja vääristävänä julkkiskulttina luo uutta luokkasotaa ja alistaa kansan halveksimaan itseään ihailemalla keinotekoisia ja sensuroituja "tuotteita", julkkiksia ja hyväntahdon harhautuksia pois eliitin hallitseman systeemin muuttamisesta ja demokratisoimisesta.
  
Julkkiskultti on vain aateliskultin jalostamista ja markkinointia.
  • Uusi mediakulttuuri tuo nyt esille selkeästi tyypillisen mutta piilotellun eliittisadismin, alempiarvoisten halveksunnan (hierarkian perusteluna). Sadismista tehdään kaikin keinoin viihdettä. Militarismista ja seksikkäistä tappaja-agenteista tehdään väkivaltaviihteellä miehisyyden ja "parioottisuuden" ehto.   
     
Ukrainan fasistien ja homofoobikkojen järjestämät mielenosoitukset ja iloiset vallankaappauspuheet on markkinoitu meille vapaudentunteeksi vaikka kysymys on EU:n ja Naton kenraalien brutaalista valtapolitiikasta ja geopolitiikasta.   EU todellakin tukee uutta fasismin nousu Euroopassa. 
 

Jopa feminismi ja uusi homokultti on "jalostettu" ja kaapattu tuotteena elitismiksi ja uudeksi rasismiksi "massoja", "tavallisia" vastaan.

Luokkayhteiskunta "toimii" demonisoinnilla. EU-terrorin puolustajat demonisoivat vastustajia "kehityksen" vastustajina. Mikä kehitys?

EU on vain uusi eliitin luoma uskonto. Elitistinen kontrolikultti vallan keskittämiseksi pois kansalta. Eliitti luo mekanismin, EU:n, ja vaatii sitä abstraktin "eurooppalaisuuden" ehdoksi.

Rauhan ehdoksi - samalla kun luo kriisejä.

 Naurettavaa ja karmaisevaa.
  • Elitistisessä kulttuurissa individualismi on varattu vain eliitille ja julkkiksille. Uskonto on ollut elintärkeä väline paremmuuden ja ylemmydentunteen tuotteistamisessa, nyt eliitillä on eliitin omistama media uskomus-, leimaamis-, ja luokittelu-koneena.

Humanismi on aina toimintaa elitismin luokittelujulmuutta ja eliitin mielettömyyttä vastaan. 
Kirkko ja uskonto, joka mainostaa perustelevansa arvonsa ja ihmiskuvansa Raamatulla,  on fasistinen organisaatio. Ihmisyyttä ei siten määritellä ihmisten tarpeiden ja sosiaalisuuden kautta.


    Suomessa ei keskiajalla tai sen jälkeen tapettu lainkaan homoja

(vain 2) kirkon pappien ja kirkon ohjaamien viranomaisten toimesta mikä ällistyttää historiantutkijoita. Muualla Euroopassa homojen polttaminen oli standardihupia markkinafestivaalien yhteydessä.  Syynä Suomen poikkemaan oli Vatikaanin homopappien, avionrikkojapappien, poikkeusluvalla vihittyjen äpäräpappien ja pedofiilien karkoittaminen Suomeen. 
 
Sen sijaan aatelissäädyn homokulttuurin papit demonisoivat eläimiinsekaantujat - ja heitä tapattiin homojen kaltaisina sijaisuhreina tuhansia Ruotsin verottamassa Suomessa. Herran pelkoa jumalattomiin uhriuskonnolla. 

Ei moraalin vaan tyypillisen elitistisen moralismin luoman vallan ja kontrollin rakenteen takia.

Tuomiovalta ja sen jäsentäminen vihakulttuurina tuo pelon valtaa eliitille.
   • Putting right

    the wrong done

    to Alan Turing

-- Why there may be a better alternative to a “statutory pardon” for the Enigma code breaker, who was prosecuted over his homosexuality in 1952. 


Turing on esimerkki eliitin luomasta hysteriasta, jolla korostetaan sairaan kontrollin ja alistumismekanismien tarpeellisuutta ja ihmisten pelokkuutta systeemin edessä. 


  • Can you be too religious?
 

 

 

 

::

Ei kommentteja: