keskiviikkona, lokakuuta 21, 2015

Uuden rasismin luoma tyypittely - Eliitin kätketty rasismi ja valtapeli


‪#‎Sananvapausviikko‬ ja Soinin sekä Saulin totalitarismi retoriikalla

      "Hiljeneekö se kansa vähitellen"

Massojen hallinta massoja muokkaamalla on avainsana ja selitys eliitin raivolle maahanmuuttajien puolesta. Suomen muokkaus vanhan ruotsalaisen ja Vatikaanin kolonisaation tavoitteilla, uusin keinoin. Itsehallinto estetään kun luodaan siirtomaata.
 

Eliitin kontrolloiman uuden Rasismin tyypittely suggestiona, suomalaiset "roskaväkenä" ja eliitin valtiontuhoamisen vastustajina "taantumuksellisina", vahvistaa hierarkian hegemoniaa tyypittämisen kautta, varakkaiden rasismi ja korruptio tehdään hyväksyttäväksi kuten vasemmistoa kohtaan kohotettu inho tehdään luontevaksi mm. televisiokanavien visailuissa, valtavana median toistona: porvarit ovat oikeistomedian komiikassa hassuja mutta vasemmistolaiset inhottavia. 


"Huomaamaton" eli toistuva tyypittely eliitin mediassa - ilmenee todellisuudessa vakavana poliittisena rasismina, suggestiona, rasismin eli leimaamisen vahvistamisena. Eliitin viha ja rasismi natiiveja kansalaisia vastaan esitetään nyt globaalina korrektiutena, eliitin kasvavat etuoikeudet korrektina yhteiskunnan tuhoamisperusteena. Kuten feodaali-keskiajalla.
Maahanmuuttoretoriikassa on sama akseli kuin feodaaliterrorin uskonnollisessa puhetavassa ja eliitin vastuuvapaudessa: uskonto on nostettu määrääväksi asiaksi maahanmuuttajien koskemattomuuden ja etuoikeuksien korostamisessa. Feodaalimanipulaatiossa kansan itsesuojeluvaisto tuhotaan mm suvaitsevaisuususkonnolla: tuokaa sotilaita terrorialueilta "maahanmuuttajina", kustantakaa heidän elämänsä, luovuttakaa heille asuntonne ja kiittäkää itseänne suvaitsevaisuudesta.

Eliitti luo uutta korrektiuden diktatuuria mediasensuurin avulla: humanistiset arvot ja oman humanistisen yhteiskunnan merkitys mitätöidään eliitin iskulauseilla globalisaatiosta. On korrektia kunnioittaa rasismia kun eliitti osoittaa uskonnon ihmisarvoa tärkeämmäksi islamilaisessa rasismissa naista kohtaan. Feministit ja vireät ovat nyt suojelemassa muslimisovinisteja ja islamin rasismia naisia kohtaan - koska eliitti antaa siitä rahaa ja stipendejä feministeille. Huijauksen määrää ei pysty sanoin enää kuvaamaan.

Eliitin romantiikka maahan vyöryviä elintasopakolaisia ja "lapsimorsian"-pedofiileja kohtaan toistaa vain entistä ruotsalaisten kolonisaatiobrutalismia Suomessa satojen vuosien takaa - kansa saa maksaa, natiiveilta leikataan, eliitti ottaa verohelpotuksia ja rikastuu kurjistamalla. 

Roskaväen vihapuhe itsenäisyydestä sekä perustuslaista leimataan ja asetetaan eliitin paheksunnassa amerikkalaisten ohjaaman yhteiskunnan purkamisterrorin edelle. 

Eliitti ylistää amerikkalaista imperialismia ja sen hyökkäyssotia - aivan samaa vanhaa feodaaliromantiikkaa ja sotalordien ihailua tämäkin on vain uusissa kuosissa. Eliitin brutalismia, brutaalia valtaa ja kolonisaatiotoimintaa.

Rasismi on aina eliitin määrittelemää rasismia: vanha rotuennakkoluulo oli ruotsalaisten ja suomenruotsalaisten pääväite kolonisaation perustelemiseksi. Nyt enemmistön valta ja enemmistö nähdään eliitille uhkaksi mutta uusin käsittein : rasismia luodaan leimaamalla demokratia rasistiseksi.

Lavastus on viheroikeistolle ja feminismille täydellinen korruptiosuhde eliittiin. Historiaa ei tunneta - feodalismin eli eliitin "kristinuskoa", rikkaiden tekopyhyyden ja julmuuden loppumattomuutta, ihmisten orjuuttamista.
Eliitin ohjaaman Uskonnon pääfunktio on aina ollut todellisuuden sekoittaminen ja todellisuustajun tuhoaminen kansalta. Nyt mediassa käynnissä oleva sensuuri haittamaahanmuuton kustannuksista ja rikosseuraamuksista noudattaa aivan samaa feodaalilogiikkaa kuin keskiajalla, jolloin eliitti vapautettiin rikosseuraamuksista ja raiskaustuomioista: vain syyttäjiä rankaistiin.

Mitä eliittimme oikein rakentaa kun pedofiilit saavat suojapaikan Suomesta? Oletko mukana pedofiliabisneksessä "unelmatehtaassa"? "Meillä on unelma"? Suomessa viranomaiset suojelevat satoja pedofiileja "uskonnon" perustein, myös lestadiolaisia kuten muslimeja: 

 
Tiedonantajan päätoimittaja Marko Korvelan haastateltavana Lontoon tutkivan journalismin instituutin (CIJ) johtaja Gavin MacFadyen.


" Leikkauspolitiikka on pelkkää ideologiaa, jolla raivataan tilaa yksityiselle pääomalle ja sen mielivaltaiselle käyttämiselle.Tästä seuraa, että mikä tahansa asia on jatkossa tuote. Tuote on siis yhtä hyvin kansalainen, työtön, pakolainen, vanhus, kuin mikä tahansa asia. Siten esimerkiksi koulutusleikkaukset tähtäävät pidemmällä aikavälillä yksityisen pääoman tuottamaan koulutukseen. Tähän ideologiaan sopivat mainiosti veronalennukset ja alhainen inflaatio. Julkista omaisuutta merkitsevät objektit katoavat maisemasta, silloin on turha etsiä yhteiskunnasta julkista postia, peruskoulua, rautateitä, päiväkotia, sairaalaa tai muuta sellaista. Tuloerojen kasvu tuottaa todella pienen yläluokan, uudenlaiset ylimykset, muut ihmiset ovat pelkästään heidän asiakkaitaan. -- Kai Backman

Ei kommentteja: