maanantaina, lokakuuta 26, 2015

Informaatiosodankäynnin alkeetInformaatiosodankäynnin alkeet valtamediassa;

Laitetaan nuoria, sivistymättömiä, kouluttamattomia naisia mediamoguleiden kameroiden eteen suoltamaan monologia

ja toimittajat suojelevat heitä joutumasta aitoon keskusteluun aitojen professoreiden kanssa edustamastaan oikeistolaisesta valtionpropagandasta, joka noudattaa vain CIA:n doktriinia ja Amerikan aggressiivista geopolitiikkaa Suomen etujen vastaisesti mm taloussodassa Venäjää vastaan, joka on aiheuttanut Suomelle 4 miljardin tappiot ja konkurssit.II


Hannu Vesa - laittaa oleellisia huomioita seinällään >> 
"YLE ja Saara Jantunen jatkavat käynnistämäänsä informaatiosotaa.

Nyt Nyberg ottaa avuksi myös tasavallan päämiehen, joka Nybergin mukaan olisi todennut informatiosotahyökkäyksen uhkaavan Eurooppaa
 ja Suomea. Siksi nämä ovatkin yhteistuumin tiivistämässä puolustustaan. Ja jos kuulin oikein sotatieteitten tohtori Sirpa Jantusen (34 v.) sanovan, että joskus hyökkäys on parasta puolustusta!
Mistä käsin hyökkäys uhkaa? Jantusen mukaan Ukrainan tapahtumien perusteella tietenkin Venäjältä: Ukraina on jotakuinkin yhtä lähellä kuin Pohjois-Suomen kaupungit!
Minusta sotilaallisesti liittoutumatonta Suomea ei uhkaa hyökkäys Venäjältä. Ei edes informaatiohyökkäys, sillä edelleenkin pääosa Venäjän tiedotusvälineistä asennoituu Suomeen ystävällishenkisesti. Mitä ei enää parhaalla tahdollakaan voi sanoa Suomen valtamedian suhtautumisesta Venäjään. Onneksi Venäjällä jaetaan presidentti Mauno Koiviston viisaus, jonka mukaan ei pidä provosoitua kun provosoidaan!
Eikä minusta pidä antaa kellekään ulkopuoliselle lupaa julistaa Suomen puolesta sotaa. Ei edes informaatiosotaa!
Joutuu kysymään, mikä on tohtori Jantusen asema puolustushallinnossamme? Ja pitääkö hänen julkisiin esiintymisiinsä suhtautua yhtä vakavasti kuin puolustusvoimien ylipäällikön tai puolustusministerin? Ja onko ulkoministeri Soini tietoinen siitä, että olemme (informaatio)sodassa Venäjän kanssa?"

     ja

"Kovin oikeistolaistunut YLE on jo aikapäiviä sitten ylittänyt hyvän maun rajat ristiretkellään Venäjän nykyhallintoa vastaan. Sen suhteen alkaa jo olla turtunut olo. Ja sitä tajuaa, että maassa ei itseasiassa ole valtakunnallista valtamediaa, joka muodostaisi vastapainon "länsimissiotaan" toteuttavalle Sanoma-konsernille.
Siitä huolimatta on todettava, että jälleen tuli yksi raja rikottua: Sotatieteitten tohtori (!) Saara Jantunen nostaa tämänaamuisessa infosotaohjelmassa nimeltä mainiten esiin joukon tiedotusvälineitä, jotka kuulemma ovat Venäjän harjoittaman hybridisodankäynnin välineitä. Tulee mieleen kysymys: Miksi tämä Maanpuolustuskorkeakoulun kasvatti ei syytä Venäjälle enempi tai vähempi myötämielisiä kansalaismedioita maanpetoksellisesta toiminnasta? Näinhän tehtiin viime sotiemme alla silloisille naapiriystävyyden kannattajille!
Kun ym. tohtorisrouva manaa unholaan myös sodanjälkeiset valtiomiespresidenttimme Paasikiven ja Kekkosen, ei voi välttyä kysymästä, kaipaako hän takaisin ko. presidenttejä edeltäneitä aikoja?"
Mistä käsin hyökkäys uhkaa? Jantusen mukaan Ukrainan tapahtumien perusteella tietenkin Venäjältä: Ukraina on jotakuinkin yhtä lähellä kuin Pohjois-Suomen kaupungit!Minusta sotilaallisesti liittoutumatonta Suomea ei uhkaa hyökkäys Venäjältä. Ei edes informaatiohyökkäys, sillä edelleenkin pääosa Venäjän tiedotusvälineistä asennoituu Suomeen ystävällishenkisesti. Mitä ei enää parhaalla tahdollakaan voi sanoa Suomen valtamedian suhtautumisesta Venäjään. Onneksi Venäjällä jaetaan presidentti Mauno Koiviston viisaus, jonka mukaan ei pidä provosoitua kun provosoidaan!Eikä minusta pidä antaa kellekään ulkopuoliselle lupaa julistaa Suomen puolesta sotaa. Ei edes informaatiosotaa!Joutuu kysymään, mikä on tohtori Jantusen asema puolustushallinnossamme? Ja pitääkö hänen julkisiin esiintymisiinsä suhtautua yhtä vakavasti kuin puolustusvoimien ylipäällikön tai puolustusministerin? Ja onko ulkoministeri Soini tietoinen siitä, että olemme (informaatio)sodassa Venäjän kanssa?"
ja
"Kovin oikeistolaistunut YLE on jo aikapäiviä sitten ylittänyt hyvän maun rajat ristiretkellään Venäjän nykyhallintoa vastaan. Sen suhteen alkaa jo olla turtunut olo. Ja sitä tajuaa, että maassa ei itseasiassa ole valtakunnallista valtamediaa, joka muodostaisi vastapainon "länsimissiotaan" toteuttavalle Sanoma-konsernille.Siitä huolimatta on todettava, että jälleen tuli yksi raja rikottua: Sotatieteitten tohtori (!) Saara Jantunen nostaa tämänaamuisessa infosotaohjelmassa nimeltä mainiten esiin joukon tiedotusvälineitä, jotka kuulemma ovat Venäjän harjoittaman hybridisodankäynnin välineitä. Tulee mieleen kysymys: Miksi tämä Maanpuolustuskorkeakoulun kasvatti ei syytä Venäjälle enempi tai vähempi myötämielisiä kansalaismedioita maanpetoksellisesta toiminnasta? Näinhän tehtiin viime sotiemme alla silloisille naapiriystävyyden kannattajille!Kun ym. tohtorisrouva manaa unholaan myös sodanjälkeiset valtiomiespresidenttimme Paasikiven ja Kekkosen, ei voi välttyä kysymästä, kaipaako hän takaisin ko. presidenttejä edeltäneitä aikoja?"


III


Ulkoisen uhan demagogeista on tullut vakava sisäinen uhka Suomen militarisoimisessa - kohti poikkeustilaa CIA:n operaationa
"Tämä turvallistaminen on oikeasti vakava asia. SIllä tarkoitetaan demokraattisten perusoikeuksien kaventamista "ulkoisen uhan" edessä."
IV
Kun johtavat poliitikkomme jo aikapäiviä sitten ovat julistaneet luopuneensa henkisestä puolueettomuudesta niin sanotun läntisen arvoyhteisön hyväksi, media on ollut samalla linjalla. Seuraukset näkyvät. Meille jaettava tieto on etupäässä sen näkemyksen välittämistä, mikä on vallalla "lännessä". Siitä suunnasta tulevat kranaatit siis lähinnä osuvat meihin."Koko kuva.

Drums of War

Länsimaisen imperialismin historia - nyt. Kaaos ja kaappaus.

Jokaisen pakolaisen vapahtajaksi ruvenneen täytyisi lukea tämä,
jotta Suomi täyttyisi Naton vastaisista mielenosoituksista.
Suomi irti fasismista, imperialismista
Suomi rauhan vaatijaksi, muu höpötys on lopetettava.Amerikan avoimet keinot informaatiosodankäynnissa ja sensuurissa 2 kommenttia:

Juho Hietamäki kirjoitti...

Totta. Suomessa pyritään tietyiltä tahoilta estämään sananvapautta.

Juho Hietamäki kirjoitti...

Totta. Suomessa pyritään tietyiltä tahoilta estämään sananvapautta.