maanantaina, elokuuta 03, 2015

Sokeri tappaa enemmän kuin huumeiden vapauttaminen
Lasten lauantaihuumeannos
Lasten lauantaihuumeannos
Valkoinen sokeri ja tupakka tappavat ihmisiä kymmenin tuhansittain  vuosittain Suomessa kun taas heroiinin ja muiden huumeiden vapauttaminen apteekkiturvallisiksi annoksiksi vähentäisi epäpuhtaisiin aineisiin kuolevien määrää.


Moralismi elää kaupallisuuden tukena.

Mainokset ovat huumekauppaa. Kuinka on mahdollista että valkoisen huumeen mainonta on sallittu? Raha.
 
Tutkijat: Sokeri on myrkkyä siinä missä tupakka ja alkoholi


Kuinka moralismi määritellään?

Se on uskomus arvoasetelmasta,
joka ei välitä faktoista

ja aiheuttaa ihmisille pahoinvointia ja kuolemaa
vahvistaakseen valtakulttuurin hegemoniaa muuttumattomana arvojen asettajana.Moralismi ei ole humaania ja humanistista (ihmiskeskeistä) moraalia vaan johonkin kontrollisysteemiin sidottu ja sitä tukeva sivistymätön uskomus, jolla luodaan varmuuden, vallankäytön ja hyväksikäytön vääristynyt todellisuus.

Huumeiden kieltolakikin on bisnestä. Kieltolaki luo korruptiota ja virkamiehet sekä poliitikot hyötyvät huumeiden kieltolaista samalla kun yksilöt tuhoutuvat sen takia. 

Vertailtaessa tupakkaa ja heroiinia asetelma on hyvin selkeä:

tupakassa on 120 tappavaa myrkkyä säteilyn lisäksi, joka leviää käyttäjän keuhkoista sisätiloissa muiden hengitettäväksi tupakoitsijan palatessa myrkynpolttoretkeltä. Heroiini ei ole myrkyllinen ruumiille paitsi yliannoksena, joka saadaan rikollisten vastuuttoman epämääräisistä annoksista.
Alkoholi, kahvi ja tupakka ovat huumeita.

Ne ovat sallittuja. Muut huumeet on kielletty. Moralismia ilman faktoja.
Alkoholin kieltolaki ei toiminut. 

Muiden huumeiden kieltolaki ei ole toiminut.
Mutta alkoholi on vapautettu.

Huumeiden kieltolaki tuottaa valtavan rikollisen rahamyllyn, joka kykenee lahjomaan viranomaisia hyvin suurilla summilla ja muuttamaan monia poliittisia päätöksiä kaupunki- ja kuntapolitiikassa. Rikollinen raha leviää aina mm rakennusbisnekseen ja muihin veronkiertobisneksiin.

Tavalliset käyttäjät ajautuvat varastamaan ja huoraamaan ruumillaan maksaakseen rikollisjärjestöille. Näin ihmisten elämänhallinta ja itsetunto tuhoutuu huumeiden kieltolain takia.

Tieteellinen perustelu on vankka kritiikille nykyistä käytäntöä vastaan. Monet tutkimukset toteavat alkoholin ja tupakan ruumiille erittäin haitallisten ja tuhoisten huumausaineiden joukkoon.Miksi tämä vääristynyt kieltolaki?

Moralismilla on pitkä historia. Huumausaineiden määrittelyssä vaikuttaa pelkästään vuosisatainen kulttuurisota.

Kirkon mielestä raamatullinen viini ja viina ovat sallittuja aineita. Kirkko ei vain ole myöntänyt, että Jeesus käytti opetuslasten kanssa juutalaisen kulttuurin huumausaineita mm. marihuanaa parannustahnoissa ja pyhissä temppelileivissä.

Lisäksi kapitalistisen ja hierarkisen länsimaisen kiellettyjen huumeiden kohtaana ovat rentouttavat huumeet. Onnen tunteet, mietiskelyyn ohjaavat sekä riippumattoman itseriittävyyden tunteet ja huumeet ovat kirkon kautta ulkoista kontrollia harrastavan ja hierarkiaa korostavan valtakulttuurin uhka.

Suomessahan kirkolla oli aluksi iso bisnes alkoholin yksinoikeuden vaatijana. Kirkko oli Suomen ensimmäinen Alko. Alkoholin aggressiivisuutta lisäävä vaikutus on lisäksi antanut kirkolle tuomitsevan ja moralisoivan position kansalaisten kännisekoilun suhteen syyllistääkseen ja hallitakseen kansalaisia ylemmyyden taktiikalla.

Lisäksi Vatikaani lähetti keskiajalla Suomeen vain pappeja, jotka eivät kelvanneet muualle Eurooppaan mm. alkoholismin, homoseksuaalisuuden, varkauden, murhan, äpäräsyntymätaustan tai huorintekemisen takia. Känninen pappi saarnastuolissa oli Suomen keskiajalla enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Kirkon vieressä oli yleensä kirkon yksinoikeudella enin saksilaisten kirkkoruhtinaiden ja sittemmin Ruotsin kuninkaan kirkon oma Alko, josta suomalaiset saivat humalan armoa ja lohtua ankaran syntisaarnan ja kirkon helvettikuvien jälkeen.

Alkoholihumalaan on liitetty myös voimakkaita miehuuden ja kyvykkyyden mielikuvia. Vapauden, kunahn orjuutat itsesi eliitin feikkikulttuurille.

Alkoholia mielikuvana liitetään aktiivisesti kulttuuriin miehuudesta ja naisille ainoana lupana vapautua statuskulttuurin naismaisesta imagosta.


Kahvillakin on todettu vakavia vaikutuksia naisten hormonitoimintaan.

Kahvi vähentää anisilla naishormonien tuotantoa ja muuttaa siis aidon huumeen tavoin ihmisten  käyttäytymistä mutta hyvin pitkäkestoisella ja laajlla vaikutuksella: naiset ovat kahvin takia aggressiivisempia ja epänaisellisempia, valtavalla suomalasella kahvinkulutuksella on siis suorastaan selitys isoon kultturieroon eurooppalaisten naisten suhteen.  

Kuka uskaltaisi kieltää kahvin naisilta sillä se on selkeästi lääkkeeseen ja doubbaukseen verrattava tuote? Heroiini ja marihuana ei muuta ihmisen toiminnan ydintä, hormonitoimintaa. 


Kanadalaiset tutkijat vahvistivat margariinin todellisen luonteen, joka on paljon uskottua vaarallisempi.

Valtion propagandakoneisto on luonut pseudotiedettä, jota tiedeuskovaiset ovat sokeasti tukeneet. Tiedeuskovaisten olisi rajulla itsekritiikillä ymmärrettävä teollisuuden moraalittomuus ja joukkotuhonnan elkeet.Kun en yliopistoaikana juonut alkoholia, minua moitittiin jatkuvasti muiden alkoholista nauttivien taholta. Mikä sua vaivaa?  Ei kuulemma ollut muuta niin hyvää tapaa nollata ja nauttia muiden seurasta, saada yhteyttä ja vapautua - mistä? Valheista normaalissa elämässä, humalasekoilun aiheuttamista paljastumisista, vihan sanoista ja oman roolin esittämisestä kilpailuyhteiskunnassa? 

Aiheutin muille ahdistavaa levottomuutta, ihmetystä, epämukavuutta ja epävarmuutta kun en juonut muiden juopuessa. En ikinä puuttunut kenenkään juomiseen muuta kuin estäesseni humalaisten nuorten aikuisten kähmintää ja päällekäyvää kourintaa ilman kourittavan suostumusta.Marihuana on shmaanikulttuurin satojatuhansia vuosia vanha huume, varsinkin lääke, tasapainoittaja, sisäinen avaaja tai käytännössä varsin pyhä aine seremonioihin ja juhliin.

Alkuperäinen juhannus oli esi-isien kutsurituaali hamppukokoin, ei karkoittamaan henkiä vaan kutsumaan jatkuvuuden juhlassa.

Kreikkalaisten keskeisin uskontokulttuuri puhui suomalaisesta, hyperborelaisesta metsäniittyrituaalista kreikkalaisen kulttuurin esimerkkinä ja lakuna.


Kirkko on kokenut shamanistisen kulttuurin suurimpana vihollisena ja tuominnut kaiken suomalaiseen shamanismiin liittyvän kulttuurisen aineksen. Raivoisa susiviha ja perustelematon petopelko ovat saman moralismin ja kulttuurisodan historiallisia jäänteitä.

Kaikki yrtit kiellettiin suomessa kuninkaan kirkon toimesta, kaikki metsäsät oleva leimattiin "saatanan viljaksi" ja siksi meillä ei ole enää kansallista truokakulttuuria.

1978 viranomaiset tuhosivat lopulta Suomen ainutlaatuisen hamppukasvin sukupuuttoon pappien kehotuksesta. Taustalla on valtionkirkon 1000 vuotinen projekti  saarnata Suomessa kasvin demonisista ja epäkristillisistä ominaisuuksista.

Suomalainen talvenkestävä sitkeä hamppu oli mm. maailman kestävin purjekangas- ja köysikasvi. Oli.

Kirkko ja viranomaiset tekivät taas tyypillisen palveluksen suuryhtiöille, jotka tuovat Suomeen ylikansallisten firmojen puuvillaa eikä suomalaisilla ole enää edes omavaraista mahdollisuutta enää kasvattaa hamppukuitua.
  

Suomen tiukka linja ei pure huumeisiin
  • Hollannissa huumeiden käyttäjiä ei leimata; Hollannin käytännönläheinen huumepolitiikka ei ole lisännyt kovien huumeiden käyttöä. 16 miljoonaan asukkaan Hollannissa on noin 34 000-45 000 kovien huumeiden käyttäjää. Tiukan linjan Suomessa heitä on vajaat 20 000. Hollanti on kuuluisa coffee shopeistaan, joissa saa polttaa kannabista.   - Aamulehti / STT, PÄIVI SEPPÄLÄ  - 2007

Huumeiden kieltolaki tuhoaa ihmisten elämää.

Kieltolaki luo vain alakulttuurin, joka sitoo elämäsi, jos eksyt huumeisiin;


  • - Kun Perälä esitteli 2000-luvun alkupuolella väitöskirjansa tutkimussuunnitelmaa, opiskelukaverit alkoivat nauraa.
Syynä repeilyyn saattoi olla se, että suunnitelma ei ollut ihan perinteisin. Perälä aikoi tutkia huumekauppiaita haastattelemalla ja viettämällä aikaa heidän kanssaan.

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2013/06/1771948/tutkija-sukelsi-vuosiksi-huumeporukoihin-se-maailma-koukuttaa
Ihmiset joutuvat monin tavoin mafian ja eliitin korruption armoille
 6 kommenttia:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Cannabinoids, like those found in marijuana, occur naturally in human breast milk

http://www.sciencedaily.com/releases/2012/08/120830130439.htm

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Professori vertaa sokeria heroiiniin ja kokaiiniin – ”Suomen hallitus teki oikean ratkaisun päättäessään...


http://www.uusisuomi.fi/tiede-ja-ymparisto/57829-professori-vertaa-sokeria-heroiiniin-ja-kokaiiniin-tama?fb_action_ids=607100419317721&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action_object_map={%22607100419317721%22%3A166167133538463}&action_type_map={%22607100419317721%22%3A%22og.recommends%22}&action_ref_map=[]

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Huumeiden kieltolaki tuhoaa ihmisten elämää.

Kieltolaki luo vain alakulttuurin, joka sitoo elämäsi, jos eksyt huumeisiin;


- Kun Perälä esitteli 2000-luvun alkupuolella väitöskirjansa tutkimussuunnitelmaa, opiskelukaverit alkoivat nauraa.

Syynä repeilyyn saattoi olla se, että suunnitelma ei ollut ihan perinteisin. Perälä aikoi tutkia huumekauppiaita haastattelemalla ja viettämällä aikaa heidän kanssaan.

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2013/06/1771948/tutkija-sukelsi-vuosiksi-huumeporukoihin-se-maailma-koukuttaa

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Huumetutkija laillistaisi kaikki huumeet

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/sunnuntaisuomalainen-huumetutkija-laillistaisi-kaikki-huumeet/2013/08/1792914

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Vaikka kova juoinen on selvä itsemurha, ei sitä lasketa tilastoissa itsemurhaksi.

Lähes kaikki hurjaa tahtia vetävät myöntävät, että kutsuvt kuolemaa. Juominen on ns hyväksytty itsemurha. Lieventävä asianhaara tässä tekopyhyyden kulttuurissa, joka kieltää onnellista tilaa tuottavat mideot huumeet.

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...


Marihuanan vaikutus yhteisöön...

http://mic.com/articles/92449/six-months-after-legalizing-marijuana-two-big-things-have-happened-in-colorado