maanantaina, elokuuta 17, 2015

Onko Suomi kolonisaation kohteena - miksi maahanmuutto tarvitsee valheita

   
  
     Demokratiassa ei saisi olla mitään salaisia päätöksiä. 
  
Kuten tiedämme, emme elä demokratiassa vaan painostusfeodalismissa ja eliitin hallinnoimassa sensuuripropagandassa, jossa valevasemmisto elää unelmissa ja pelossa eikä taistele.
Nyt hallitus kuitenkin kieltää mm. maahanmuuttajien aiheuttamien kulujen julkistamisen. Ovatko kulut vuosittain 3000 vai 5000 miljoonaa seuraamuksien kanssa, haittakulut mukaanlaskettuna? 
  
 
Maahanmuuttajat eivät tuo rahaa, kasvua, taitoa tai työtä. Hallitus on antanut koulutetuille työperäisille maahanmuuttajillekin valtavia veronkierto- ja asuntoetuja, varsinkin eliitille hyödyntämään suomalaistan taitavien työläisten ammattitaitoa laajassa veronkierron hegemoniassa.
Valtio ei pysy kasassa ilman taloudellisia ja fyysisiä rajoja eikä omaa tullia. Niitä meillä ei nyt ole. 
"Suomalainen" eliitti kannattaa Amerikan, Englannin ja Ranskan imperialistisia kaaossotia eli Natoa ja Africomia, jotka ovat täsmällisesti nyt pakolaisvirran syy. Suomeen pääsee vain varakkaat ja mafian hyväksymät, mafialle maksaneet "elintasopakolaiset". 

Samoin Ahvenanmaan poliittisen ja rasistisesti luodun eliittialueen 400-600 miljoonan euron ylimääräiset tuet on salattu ja vaatisi todella laajaa journalismia ja oikeudenkäyntejä selvittää, miten sadoilla poikkeussäännöillä Ahvenanmaa on EU:n kolmanneksi varakkain maakunta per asukas tukirahoilla - vain oikeiston ja sen korkeimman voiman RKP:n rikkaan eliitin poliittisen etuoikeuspolitiikan eli rasismin ansiosta.
Faktat ovat faktoja ja demokratiassa kansalaisten tulisi saada päättää asioita faktoilla. 
 
Maahanmuutto on ideologista valtion hajottamista, maahanmuutto ei ole eliitin eettistä heräämistä vaan eurojuntan ja mm. trilateraalisen komission ideologista sotaa valtioiden ja kansallisalueiden tuhoamiseksi. En voi käsittää, että hyväntahtoiset luulette että rkp-kokoomus ja EVA olisivat innostuneet maahanmuutosta eettisten syiden takia? Ei vaan matalapalkkaterrori, matalapalkkaa auraava maahanmuuttovyörytys ja kansallisen kansalaistenvälisen solidaarisuuden hajottaminen konflikteja ja sosiaaliturvaa alentamalla matalapalkkaterrorin pitkässä linjassa kohti feodaaliyhteiskuntaa. 
  
   Luuletteko, etä eurojuntan terroripolitiikka Kreikassa on vahinkoa ja tietämättömyyttä?
Luuletteko että Bilderbergin rajoittamattoman maahanmuuton politiikka on hyväntahtoisuutta ja muuta kuin roomalaista hajotajahallitse-politiikkaa "uudessa" eliitin pääomakertymä-feodalismissa, pörssi-ideologiassa? 
 
Luuletteko te, että Ruotsin ja Vatikaanin v.1100 alkanutta kolonisaatiota YLE:n kautta ihaileva eliitti haluaa suomalaisille työläisille ja työttömille jotakin hyvää? Samalla kun hyvinvointivaltiota puretaan kiivaasti valheilla tuloerojen luomiseksi?
  
Kuinka moni suomalainen tietää, että Vatikaani aloitti kolonisaation Suomeen ja siitä on käskykirjeitä Tukholman arkistossa ruotsalaisille klaaniruhtinaille, jotka halusivat imitoida etelän feodaaliruhtinaita kaikin tavoin? Väärennetty historia kolonisaatiosukujen ohjaamana jatkaa eliitin kolonisaatiopolitiikkaa.
  
  


    IIOikeistokiihkoilijat yrittävät kieltää Suomen valtion oma hyödyn, kasvua ja viisaan geopolitiikan venäjänkaupassa,  talouden realismin valtion itsenäisyydestä ilman Amerikan kolonisaatiopolitiikkaa eli sotataloutta.
 

Kiina ja Intia käyttää keinoja ja tullisääntelyä, joita Suomi ja Ruotsi käyttivät 70-luvulla ja silti "globalistit" ihailevat Kiinaa globalisaation veturina. Amerikka vaatii muita purkamaan rajansa vaikka se käyttää paljon ankarampaa tullivaltaa kuin "EU" ja lisää Venäjän kauppaansa samalla kun kohdistaa itsetuhoisan kauppasodan terrorivaatimukset EU-maille tekopyhänä sabotaasina, konkreettisena kolonisaatiopolitiikkana. 
  
Oikeistokiihkoilijat yrittävät kieltää Suomen geopoliittisen aseman: maailman geopolitiikan historiassa 4500 vuotta suurvallan lähimaat ovat aina suurvallan geopoliittisen olemuksen osa ja Suomi on aina olemassaolonsa ajan Venäjän geopoliittisen turvallisuuden tai vihamielisyyden osa. Kiihkoa, pelkoa, itsenäisyydestä luopumista ideologisella paatoksella, uudella vielä vaarallisemmalla suomettumisella.

1993 eliitit innostui Amerikan käskystä maahanmuutosta ja valtion alasajosta luodakseen taas feodaalituloerojen taivaan eliitille itselleen. 

   "Suomi on vaarassa joutua puskurivaltioksi"
 

Mitä voi päätellä siitä, että hyvinvointivaltiota puretaan ja samalla maahanmuuttoa lisätään pankkieliitin globalisaatioretoriikan moralismilla, kun suomalaisten koulutustakin murennetaan tomuksi kohti 1930-luvun hirvittäviä tuloeroja ja yhteiskuntaluokkia?


Oikeisto haluaa selvästi lakkauttaa Suomen valtion olemassaolon monin tavoin ja tuhoisin lopputuloksin kunhan saavat esiintyä nöyrinä palvelijoina länsimaiselle imperialismille ja suurfirmoille.  
  

Oikeisto ja tanskalais-ruotsalainen eliitti haluaa kiimaisesti perinteittensä mukaisesti että Suomi uhrautuu lännen valloitusfantasioihin - kuten Kiovan nukkehallitus antautuu Amerikkalaisen imperialismin ja kolonisaation kiihkoon kuten oikeistoeliittimme ja SDP:n johto antautui Saksan kiihkoon 1910-1945 Saksan maailmanvalloitus-lebensraum-politiikasta. 

 Pieni oikeisto kiihottuu samaistumalla suurvallan roomalaiseen suuruudenhulluuteen - Amerikka avoimesti ihailee ffasistista Roomaa esikuvanaan - ja torjuu historiallista vastuutaan natsien kannattamisesta uudella kiihottumisella ja toistolla. Samalla kielletään muu eliitin historia eliittimme taustajoukon tähden, kielletään Ruotsin kolonisaatioterrori ja suomalaisten tappaminen nälkään Ruotsin länsifantasioiden tähden.

Oikeisto yrittää tehdä Suomesta Amerikan puskurivaltion noudattaessaan Amerikan sotaisaa imperialismia, 700 sotilastukikohdan imperialismia - ja kieltää Suomen geopoliittisen realismin. Retorinen sota "länsimaisista arvoista" ja sotakiihkosta on kammottavan naurettava.


 
   III

 
Alpo Rusikin yrittää siis nyt taas (70-luvun hämäräkuvioiden ja kekkosfasismin eli salaisen ulkopolitiikan uusintana) nousta eliitin suosioon ja "varoittaa" eli kiihottaa "satelliittivaltio-kohtalosta" jos Suomi ei tottele Amerikkaa ja Saksaa - mutta siis kannustaa Suomea Venäjän viholliseksi ja uhaksi eli Amerikan uhrattavaksi satelliitiksi CIA:n ohjaamien konfliktien ketjussa.  

Tämä on ideologisesti ja ulkopolittisesti aivan sama prosessi kuin oikeiston kiima natsien imperialismin äärellä pitkän natsiyhteistyön tuloksena.

Siksi suomalaisten fasistien historiaa sensuroidaan ja kielletään, jotta oikeiston todelliset juuret ja perinteinen sotahimo ja 1930-luvun natsisopimuksent eivät olisi ihmisillä tiedossa. 

  
Tämä on ideologista terroria liittovaltioideologian eli eurofeodalismin, euroelitismin takia - ei meillä ole mitään järkevää työperäistä maahanmuuttoa valtionyhtiöiden tai työnantajien tarpeeseen vaan vain  suomalaisen kulttuurin muokkausmaahanmuuttoa eliitin uusliberalistisen liittovaltioideologian ja valtion tuhoamisen runnomiseksi. Köyhät joutuvat maksamaan maahanmuuttajien kulut ja ongelmat, eliitille kasataan verohelpotuksia ja veronkiertoa tuloerojen maksimoimiseksi uusliberalismin luokkasodassa.  

 

Ihmiset ovat tietämättömiä Naton tarkoituksesta eliitin terrorivälineenä. 

Nato järjesti CIA:n sekä jopa Vatikaanin kanssa 15000 terrori-iskua Euroopassa II MS jälkeen 1946-1989 Gladio-terrorina luodakseen turvattomuutta ja vasemmiston leimaamista ja lavastusta syntipukiksi. 

  Systemaattista itsenäisyyden sabotointia pörssikolonisaation edistämiseksi:

Hallitus leikkaa huippututkimuksen rahoituksen Helsingin yliopistolta

 Ihmisten riipaisevat kokemukset avun etsimisestä:


"On kai ryömittävä junan alle,

ei tätä kohtelua kestä enää"


 

”Kilpailukyvyn väitetty romahdus ei ole talousahdingon syy”

SAK:laisen Metalliliiton tutkimuspäällikkö Jorma Antila ei viralliseen totuuteen luota.
 
 


-- Toisin kuin monet muut osakunnat, Skull and Bones toimii salamyhkäisesti. Se kokoontuu Hautakammioksi kutsutussa rakennuksessa ja jo vuonna 1873 The Iconoclast-lehdessä pohdittiin kuka todellisuudessa hallitsee koko yliopistoa, yliopisto itse vaiko Skull and Bones. - He ovat saaneet Yalen hallintaansa. Koululle maksetut rahat kulkevat heidän käsiensä kautta ja jaetaan heidän tahtonsa mukaan, lehti kirjoitti, eikä ilmestynyt enää koskaan uudelleen.
Mitä ihmettä SUPO:lla  on tekemistä rehtorin vastuulla olevan opetussuunnitelman kanssa?


Supo siis pakotti fundamentalistisen muslimien opetussuunnitelman ohittaen rehtorin, joka yritti noudattaa koululakia. Valtio puolustaa valtauskontojen ideologista valtaa jäseniinsä salaisen poliisin toimivaltuuksilla, jotta opetus ei olisi neutraalia yleissivistystä. Tämä ei ole hyvä.

Uskonto oikeistolaisen feodaalikontrollin välineenä

Yhteiskuntasopimus kaatui – hallitus joutuu toteuttamaan esikoislasten lahtaamisen


Ei kommentteja: