torstaina, elokuuta 06, 2015

Maltilliset perussuomalaiset ja puoluekurin helvettiMaltilliset perussuomalaiset on peloteltu olemaan hiljaa koska "Puolueen yhtenäisyys", "Puolueen mahdollisuudet", "Puolueen yhteiset linjaukset", "Älä ole petturi", "Älä likaa omaa pesää. 

Puoluekuri on tehnyt suomalaisista puolueista perinteisen kirkkoherran mallin mukaisia pelokkaita seurakuntia, jotka pelkäävät kadotuksen eli erottamisen helvettiä kirkkoherran jylistessä kuria ja nöyryyttä alamaisille. 

Kaukana demokratiasta ja arvopolitiikasta.

Valta ja hallituspaikka teollisuuslobbareiden ja amerikkalaisten natolobbareiden sanelemana esitetään puolueen pyhänä päämääränä, ei humanistinen yhteiskunta. 

Puolue esitellään uraputkeksi, jota eliitti sanelee ja pelokkaimmat nuoleskelijat nousevat kohti eliitin kultaista syliä. Kirkon ja puolueen perussuggestio on ollut taantumisen kaikki keinot lapsen tasolle alamaiskulttuurin matelijaksi.


Kaikki eduskunta-puolueet ovat nyt täysin lamaantuneita eivätkä jäsenet pysty vaihtamaan johtoaan valtavien valheiden jlkeen koska puolueen johto ilmoitta olevansa koko puolue ja keskustelun kieltäjä. Suomalaisille tämä kiukkuinen management by perkele on tuttua kolonisaaatiokirkkoherrojen valtapsykoosista 900 vuoden ajan Vatikaanin ohjaamien ruotsalaisten, italialaisten, saksilaisten, tanskalaisten ja ranskalaisten kirkkoherrojen pelottelu-uskonnon jäljiltä.  

Ja kirkkoherrat rikastuivat suomalaisten pelolla aatelisten ohella kun maavarkaudet ja hävytön verotus pois Suomesta perusteltiin helvetillä ja julmalalla.


 

 

Vakavilla asioilla pelleilemisestä perussuomalaisille

http://anttipesonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/199632-vakavilla-asioilla-pelleilemisesta-perussuomalaisillePerussuomalaisten oikea laita jtkaa fasismin flirttailulla
 Ei kommentteja: