tiistaina, elokuuta 04, 2015

Suomalaisilla on traumahistoria kuten saksalaisilla

Suomalaisilla on traumahistoria kuten saksalaisilla.

Käsittelemätön trauma on ase psykopaattien ja eliitin kädessä.


Torjuttu historia on ase. Media jatkaa kirkon tehtävää historian ja tiedon väärentämisessä. 

Ihmiset eivät halua kansallisella tasolla eivätkä  henk koht elämässään  tiedostaa traumaa yleisen hegemonian paineessa - viha on siis projisoitava johonkin. Kolonisaation ryöstökulttuurissa rikastuneet suom ruots suvut omistavat nyt yhä liikaa rahaa, valtaa, ihmisiä niin että valtarakenne tuo nyt Suomeen muita vihattavia, jopa sotarikollisia ja sitä kaaosvaltaa vahvistetaan kansan köyhdyttämisellä ja rikkaiden veronkierrolla ja soppa on valmis eliitin hallitsemaan traumavihan ohjailuun uudella tasolla. 

Talvisodan ja jatkosodan jälkeen natsien palkkalistoilla ollut U Kekkonen lietsoi pääministerinä hysteeristä hysteriaa - keitä vastaan. Sotaveteraaneja. Se ruma temppu oli funktionaalinen ja tärkeä. Natseihin jo 20-luvulla ihastunut eliiti ja rikkaat suomenruotsalaiset eivät joutuneet vastuuseen Adolfin verisen maailmanvalloituksen kimppakivasta vaan viha ohjattiin. Sota ja vihan ohjaus, kansan häpäiseminen on aina ollut eliitin ja Vatikaanin ratkaisu ohjata tsuhnien vihaa ja muutoshalua pois nälänhädästä ja talouskurjuudesta.

Saksan 20-luvun lama oli nöyryytyksen, kauhun, nälän aikaa. Rikkaat ostivat lapsia seksileluiksi  ja köyhät perheet myivät. Kristinuskon tekopyhyyden ja saksalaisen moraalin täydellinen romuttuminen on vihan kultin taustalla. Ruotsin aateliston totaalinen sota ja teurastus 1600-luvulla Saksassa on pohjimmainen vihan ja ylemmyydentunnon etsimisen elementti natsikulisseissa ja EU-terrorissa. Yhä. Kuten on Suomessakin ruotsalaisten kolosiaatioterrori ja julman verotuksen aiheuttamat sadattuhannet kuolemat nälänhädissä ja omaisuudenryöstöt pakanoilta.

Rasismin alkuperä Suomessa on ruotsalaisten aatelisten rasismissa, jota pönkitettiin pappien häpeä- ja syntikulttuurilla. Rasismi oli aatelisten ideologia maanryöstön perustelemsieksi Jumalalla.
 
Supon lausunto että "ulkopuoliseet ovat turvassa" kun äärioikeisto hyökkää vasemmistolaisten kimppuun on fasistista puhetta. Oikeisto tietää tarkkaan, että sen aito ja ainoa vihollinen on humanistisen valtion ja kontrollin ideologia. Vasemmistoliitto on valitettavasti ajautunut oikeistoa miellyttävien huijarien valtaa niin että vasemmiston identiteetti on nyt huojuva ja suomalaisten fasistien kauhut ovat unohtuneet vasemmistolta, mihin meitä ollaan taas viemässä sotaintoisen ja venäjävihaa pullistelevan eliitin toimesta.

Pakolaishysterialla estetään ihmisiä puhumasta pakolaisvirran syystä. Amerikan ja natomaiden kolonisaatiosodista, dollari-imperialismista median sensuurin alla.
Yhä useampi brittiopiskelija maksaa kalliit opinnot myymällä itseään – "Rakastan sitä, ettei tarvitse tehdä töitä"


Varakkaita "sponsoreita" ja varattomia opiskelijoita
yhdistävien nettisivujen käyttäjämäärät ovat lisääntyneet brittiyliopistojen perimien lukuvuosimaksujen moninkertaistuttua.
Suomalainen talvisodan henki innostamassa kansalaisia ihailemaan sodan kauhuja ja uhrautumaan eliitin venäjävihan edessä. Israelilaisten päättymätön holocaust nimettömän syyllisyyden ja vihan lietsomisessa omille lapsille, saksalaisten sukujen vaikeneminen isoisäin teoista...


Holocaust survivors ‘traumatizing’

 their grandchildren, campaigners warn
Median nostama viihdeeliitit pilkaa jatkuvasti suomalaisten traumahistoiraa - jotta suomenruotsalaisen eliitin luomat valheet peittäisivät suomalaisen psykohistorian ruotsalaisen kolonisaatioterrorin alta.


Ei kommentteja: