maanantaina, elokuuta 03, 2015

Miksi eliitti rakastaa uusnatseja


Fasismin historiasta opimme, että Italiassa, jossa fasismin metodi ja olemus syntyi, jalkajoukot toimivat eliitin rahoilla. Fasistit eivät hyökänneet ilman eliitin lahjontaa ja ohjausta. Natsit eivät hyökänneet ilman rahaeliitin käskyjä ja rahoitusta.

Natsit eivät nousseet valtaan tai riehuneet kadulla laillisesti vaan eliitin rahoittaman armeijan ja poliisin suojaamana.
  
Pelokasta kansaa on helppo ohjailla. 

Ruotsissa on vähintään 18 uusnatsien kerhotaloa, joiden kustannukset ja bileet kustantaa vanha raha eli vanhat ruotsalaiset eliittisuvut ja asekauppasuvut, joista osa oli jo 1600-luvulla syyllisiä 30-vuotiseen sotaan eli ryöstöretkeen Saksassa. 30-vuotinen sota oli vain Ruotsin ryöstöretki, se konflikti olisi loppunut ensimmäisenä vuotena mutta Ruotsi päätti rikastua ja uudistua saksalaisten tappamisella, ryöstämisellä ja raiskaamisella. Suomalaiset raahattiin tappelemaan Saksaan kuolemantuomion uhalla.

Kun suomalaiset kokoomusfasistit ja oikeistolaisten rehtorien hallinnoimat koulut opettavat oikeiston valehistoriaa  hakkapeliitoista, he eivät kerro että hakkapeliitat yrittivät paeta Saksasta kymmeniä kertoja ruotsalaisen eliitin fasismia ja verilöylyjä.

Moni tutkija sanoo, että maailmansotien totaalisen sodan oppi ja Saksan traumaperinne tuhoutumisen ja koston traumakierteestä luotiin 30-vuotisissa ryöstösodissa.

Yhä vieläkin suuri osa saksalaisista vihaa suomalaisia koska tietää kylänsä ja kaupunkinsa suullisen perinteen Ruotsin aatelisten käyttämän armeijan julmuuksista Saksassa. "Raiskataan ensin" sanoi suomalainen kun sikaa teurasti. Siksi saksalaiset tnauttiva kun Saksan euro ja EU-lait tuhoavat Suomen talouden talouden vallankaappauksessa. 

Ruotsin valtio perustettiin ryöstömurhilla ja Ruotsin toinen lahja oli samojen eliittisukujen keksimä rotu-oppi suomalaisia vastaan,  kolonisaatioterrorin perustelemiseksi. Natsit ottivat täydellisesti haltuun ruotsalaisten rotuopit ja kehittivät niitä eteenpäin vihakulttuurin kehittämiseksi.Supon johtaja pesee puhtaaksi eduskunnan pääsihteerinä


Tiitinen Ylelle: Kirjoittelu ei vaikuta Immosen asemaan eduskunnassa
http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/tiitinen-ylelle-kirjoittelu-ei-vaikuta-immosen-asemaan-eduskunnassa/5240594Kiovan tilanne on paljastavinta: Suomi tukee yhä natomaiden aseistusta Kiovan natseille ja Kivoan CIA-nukkehallitukselle.
- Tässä mietin sitä, mihin velkaunioniin Suomi on päänsä pistänyt. Euroalueen velka lisääntyy vuosi vuodelta. Kun Maastrichtin sopimuksen mukaan minkään euromaan valtionvelka ei saa ylittää 60% BKT:sta, oli tuo velkasuhde viime vuonna koko euroalueella yli puolitoistakertainen, eli 91,9%.
Velkaisin on Kreikka (177%), mutta paljon jäljessä eivät ole Italia (132%), Portugali (130%), Irlanti (110%) eikä Belgia (106,5%). Myös Espanja ja Ranska ovat lähellä 100%, ja Saksakin yllättäen 79,7%. Eikä näiden maiden velkaantumisesta juuri puhuta.
Sen sijaan Suomi yrittää sinnitellä tuon alkuperäisen sopimuksen velkarajoissa, eli 60% BKT:sta.
Velkojen yhteisvastuu on myös kielletty, mutta sitä kierretään mm. niin, että Euroopan vakausmekanismi (EVM)on yksityinen yhtiö, joka sijaitsee veroparatiisi Luxemburgissa, josta tulee komission puheenjohtaja Junckerkin. Velkojen yhteisvastuu on yksi Junckerin seuraavista tavoitteista.
Suomen pitäisi jo tämänkin takia harkita eroa eurosta ja EU:sta. Ei Suomen kannata ryhtyä muiden velkojen maksajaksi. Hyvä, kun saataisiin oma talous kuntoon muutenkin kuin heikoimpia kuristamalla.


Ei kommentteja: